Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (126)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Mirela da te cred, lasa ca iti mai trimit poze ca si asa noi la 2-3 sapt suntem in Brasov, miercuri sunt in Bucuresti, iar in weekend in Brasov. Cei drept m-am cam saturat de naveta.

Gata am pus si poze de la petrecerea Dianei la restaurant POZICI ZIUA DIANEI.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

salutare, vad ca se distreaza piticii, nu gluma.

noi din 1 decembrie iar schimbam bona, ca doamna pe care o avem devine bunica...ooof, asa m-am saturat sa o iau de la capat...

PS: in Bucuresti sunt farmaciile DONA? si daca da, ati gasit/vazut cumva PEDIAVIT?
(mi l-a recomandat pediatra pt "mancaciosul" de Vlad, si pe oriunde am intrebat (Sensiblu, Helpnet, si multe alte farmacii) se uitau la noi de parca ceream luna de pe cer...

Mergi la inceput

ma puteti ajuta in problema cu Pediavit-ul?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111352

(mi-am facut cont, pot plati on-line, trebuie doar ridicat si pus la posta...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna
te ajut eu si am si vazut la un sensiblu parca zilele trecute azi cand pelc la de la serviciu ma opresc la farmacie si iti scriu de acasa iti si cumpar daca vrei.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

posta e vis-a-vis de farmacia asta unde iti spun ca am vazut, iti las nr de telefon pe pm si vorb la telefon. asa ca daca il vad il cumpar si ti-l trimit

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cristina imi pare rau ca nu te pot ajuta cu medicamentul...Poate fetele din Bucuresti ...
Vlad ce mai face?
Nasol cu bona....tin pumnii sa gasiti una buna...!

Danina am admirat printesa ta in toate pozele(si de la ziua ei si de la prezentarea de moda)!E tare frumoasa!

Lorena si noi am avut o perioada din asta de negare si neascultare....dar a trecut...cum trec toate!Tu mai ai putin....
Eu nu mai stiu parola de la albumul comun sa pun pozaHelp!

Mirela tu ce scoala faci acum?
Nasoala perioada cu "nu vreau la gradiii!"...o cunoastem si noi!Va trece....rabdare sa avem!

Fetelor vedeti ca mi-am schimbat semnatura....daca vreti sa ne ajutati....Multumim!

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

multumesc, Mada! iti trimit si eu pe PM adresa si nr de telefon; sa-mi trimiti si tu adresa, ca sa pot trimite banii, sau, si mai bine, daca ai IBAN-UL tau, si denumirea completa a bancii unde ai cont deschis, iti pot vira direct pe card.

vorbim pe PM!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufymic

[brown][b]Cristina imi pare rau ca nu te pot ajuta cu medicamentul...Poate fetele din Bucuresti ...
Vlad ce mai face?
Nasol cu bona....tin pumnii sa gasiti una buna...!

multumesc, Ioana.
ce sa faca Vlad - din una in alta; a fost racit; mi-a dat pediatra Vit C naturala, picaturi; a facut / i s-au stranit bubitele lui; dar pediatra spune ca nu de la asta, pt ca ei recomanda in alergii calciu + vit C. Sunt foarte stresata cu bubele alea.

de pe 3 dec incepe noua femeie; ieri a fost pe la noi; sper sa nu se razgandeasca pana atunci, ca nici putere sa fac prea multe interviuri nu am avut...mi-am propus sa vad 15 persoane (am dat anunt la ziar; aveam senzatia ca e mare doar cererea pe aceasta piata a bonelor, dar e mare si oferta), dar nu am vazut decat 4, vineri, si apoi ... imi era si rau de oboseala.

a, si am fost surprinsa cat de tare au crescut salariile in acest domeniu; adica, acum 2 ani era ok sa oferi salariul minim pe economie; acum - deja trebuie sa pleci de la dublu!
si toate ezitau cand auzeau de program de 10 ore...

:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Va salut din nou fetelor!

Ioana, merci de ganduri... speram in mai bine... o sa va cer sfatul curand celor cu 2 copii, caci se apropie momentul, intr-adevar.

Eu sunt f obosita. Azi am dormit de la 12 jumate pana la 3 jumate, cot la cot cu cel mare! Ieri am fost la acvariu (nici n-am descarcat pozele) si in vizita la niste prieteni si dupa aventuri diverse am ajuns acasa la 6 seara, dupa ce plecasem ca oameni la 9 de acasa!

Azi-noapte fiu-meu m-a solicitat de n ori (ii e frica ca plec in lume, cred) si pana la urma vazand el ca eu tot dispar de langa el, pe la 4 dimineata s-a infiintat cu perna si patura la usa camerei noastre si s-a bagat, fara sa zica nimic, intre noi!

In plus ma doare capul! Vecinii (unicii) de deasupra si-au vopsit in casa si a intrat tot mirosul la noi! Innebunesc!

Azi sunt pusa pe reclamatii, se vede bine!

Danina, am vazut pozele! Foarte simpatica Dienuta si ma bucur pentru voi ca n-a avut emotii la prezentare. Tin minte ca pt mine in "tinerete" era un cosmar sa apar in fata multor oameni si mereu aveam probleme la serbari/ spectacole... Si ma mai mir de fiu-meu!

Cristina (herra), mult succes in gasirea unei bone pe masura. E intr-adevar complicat sa gasesti pe cineva pentru atata timp pe zi... oricum, iti tin pumnii si sa ne tii la curent!
Si eu ii dau lui fiu-meu vitamine de o sapt, dar pentru a-l pregati un pic pt iarna si virusi.

Va pup si mai apar.

P.S. Ioana: ID = parola!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lorena merci !Am pus si noi poza de la 3 ani!
Cu problemele astea de zi cu ai ai putea sa-ti scoti singura peri albi....dar sincer nu merita!Ia-le pe toate rand pe rand , asa cum sunt....si cu muuulta rabdare!

Cristina imi pare rau ca iarasi are probleme Vladut cu alergia......
Bafta cu bona!

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput