Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (126)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_a spune:
Salut fetelor!Cu buna seara de la Bistrita!!!
Noi suntem bine, bucurosi de zapada
am pus cateva poze cu prima zapada de aici, bucurie mare...om de zapada...pe care nu am apucat sa-l pozez ca mi sa facut frig si trebuia sa-mi termin treaba prin casa...pacat ca se face noapte pana ajungem noi acasa si ne jucam la lumina becului
da merge si asa!
Mirela, io una va invidiez ca e cald acolo, aici a venit iarna deja...brrrr pana la primavara mai este cale lunga...in schimb ne bucuram de zapada si asteptam vremurile cu drag de schiuri
ca partia de la Vatra Dornei e numai buna cica...asta asa din auzite...ca noi o vom calca abia pe la sarbatori.
poze cu prima zapada!!
Ana, mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
danyce spune:
Mai, maici, io va invidiez pe ambele: pe Mirela pt caldura si haine subtiri + plaja la ocean
, pe Ana pt zapada frumoasa din curte si pt Omul de zapada. Pai la noi nu e decat frig de nu-ti vine sa iesi pe afara si nici zapada nu e deloc.
Mirela, e scump tare Robert! S-a maturizat mult dpdv fizic, de zici ca e mai mare decat varsta pe care o are. Cred ca e si mai inalt decat copilasii de varsta lui sau ma insel?
Si Stefan e baiat mare si frumos.Cred ca e cu un cap, cel putin, mai mare decat pisoiul meu.
...Pisoi care acum ma musca de brat ca nu ma joc cu ea. Fug la apel.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
danina spune:
Crismir superbe pozele si de la petrecere si de la parcul de distractii. Voi nu va faceti probleme cu schimbatul garderobei ce va pasa, nu ca noi, cara hainele de iarna dintr-o parte in alta si invers cu hainele de vara. Oricum sa stii ca Robert a crescut ff tare eu una nu am mai vazut poze cu voi de ceva timp, cresc piticii si se fac tare frumusei.
Noi de maine speram sa mergem la gradi ca ne-am intors la Piatra Neamt, dar de miercuri o parasec ca ma intorc la birou in Bucuresti, am treburi multe mai ales ca o perioada voi lipsi si nu vreau sa se plimbe soriceii pe masa
.
Danyce si pisoiasul tau e tare draguta fiecare are farmecul lui si eu o admir de fiecare data.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
danina spune:
Ana am vazut si pozicile voastre ff frumoase, iar eu una ador zapada, chiar am avut si noi bafta in weekend sa fim la fini in Brasov unde a nins destul sambata. Didi s-a bucurat si deja ea il astepta pe mos cand a vazut zapada, ne-am si mozolit putin.
Danina si
Poze 2006
DIDIUTZA
Naty spune:
Buna!
Rar dar mai trec si eu pe aici ...
Noi suntem bine, nu avem noutati.
Daca vreti sa ne mai vedeti, am pus in sfarsit poze in albumul de la semnatura (cel de 3 ani desigur).
Va pup pe toate
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
3 ani!
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
CRISMIR spune:
IOANA
,da mai,seamana cu tati,zice lumea,Robert
..multumim de aprecieri!...chiar s-a maturizat mult Robert in ultima luna,cred ca e varsta...ne uimeste si pe noi![]()
ANA
si voua,frumusel Stefanel,ca de obicei,si mare...mie m-i se pare ca e cel mai mare de la noi din grup
...zapada,hmmmmmmmmmm,ce fain!!!!
DANIELA
,frumusica Alma foc,si mamii ei
,am vazut ce mult ti-a crescut parul,wauuuuuuuu,foarte frumos!!!...Robert e inalt,dar eu zic ca nu e foarte,am vazut si mai mari si mai inalti
...in ultima luna a crescut extrem de mult,si noi ne-am mirat...eu sper ca va semana cu unchiul lui,adica fratele meu
(care are 1,93
)
DANINA
,multumim de aprecieri!..asta e singurul avantaj acii,hainele
...tot timpul numai subtiri,facem economie la bani,hahahha...dar zapada ne lipseste,mai ales ca suntem de la Brasov
...insa ne obisnuim,ce sa facem!!!![]()
NATY,am vazut si gaza ta,tare bine aratati
...hai mai povesteste-ne de voi!!!
Fetelor,eu vroiam sa va intreb ceva...am o problema cu Robert in ultimele zile,se maraie tot timpul cand il las la gradii,zice ca nu vrea sa mai mearga,vrea sa stea cu mine
...nu stiu ce-o fi?...plus ca si seara nu mai vrea o clipa sa ramana singurel la el in camera,daca ma simte ca plec de langa el(cum faceam alta data)plange de rupe si nu adoarme nici pana la 1 noaptea daca nu merg langa el
...oare ce-o fi?????
Fug la scoala,
la toata gasca,sa auzim numai de bine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
lorena_andreianu spune:
Mai apar si eu... luni dupa ce v-am scris, am fost sa-l iau pe cel mare de la camin si avea ditami cucuiul! Un baietel cu faima proasta l-a impins si rezultatul vi l-am zis... A trecut acum si sa fiti sigure ca nu se mai apropie de baiatul respectiv!
Ioana, ca ma intrebasei, nu pot spune ca e chiar mofturici al meu la mancare, caci acasa ii fac cam acelasi meniu ca la gradi, dar efectiv nu vrea.
Bine, e intr-o perioada de total refuz de orice... Tot nu vrea sa vorbeasca la gradi, nu bea suc la ora 10, nu face pipi... Face insa ce-i cere educatoarea (sa lipeasca, sa faca puzzle, sa deseneze, activitatile lor zilnice...) dar nu vrea deloc sa comunice!
Acasa e numai in fundul meu (Mirela, nu esti singura), sa dorm cu el, noaptea daca se scoala sa fiu eu langa el, nu taica-su... (caci adoarme si apoi eu ma duc la noi in camera)...
A propos, asta ma duce direct cu gandul la Oedipe... ca am inteles ca de la 3 ani se poate manifesta "sindromul", insa nu e chiar asa pronuntat. Eu pun totul pe venirea lui bebe, caci am inceput sa facem cat de cat preparative, si el zice ca el e bebe mic si bebe mic e mare, se prosteste la vorbit, inca bea cu biberon... simte ca va trebui sa ma imparta...
Asadar, esec pe toata linia... dar ne tinem pe pozitii.
Am vazut si poze noi cu Stefanut, cu Ioana, cu Alma. Niste scumpi toti. Nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul, fetelor... mai ieri nasteam si ne aratam primele poze cu ei. Ce mari s-au facut...
A propos de poze, am remarcat ca sunt singura care a pus poze cu fiu-meu la 3 ani in albumul comun. Ia va rog, mobilizati-va! 
Raluca, voi ce mai faceti?! N-ai mai dat nici un semn in ultima vreme...
Va pup, mai apar!
Mitza
cu bb2
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
CRISMIR spune:
LORENA
,mai imi place de Raducu,hehehe,e la fel ca al meu,de mici semenau
,doar ca al meu e mai zgubilitic
,mai nazdravan,cred eu,ca el si impinge si cade ,si isi face cucuie...asta e...cresc ei mari sa vezi atunci,amintiri
...Robert mai nou a inceput cu faze de rusinare,nu-mi vine sa cred....tot varsta ...sper sa treaca repede ca astea chiar ma enerveaza![]()
Si spune-mi tu unde ai pus poze in albumul comun ca nu am gasit..e doar ala de 2 ani...faci tu unul de 3?...ca eu nu stiu cum![]()
![]()

CRISMIR spune:
LORENA,am gasit,scuze
....dar nu apare pe prima pagina?!!!...am pus si eu o poza cu gandacelul meu
...astepam si fetele cu poze!!!
danina spune:
Anuntam si noi primul spectacol din viata noastra, cea mai mica artista pe scena din club. Am dat-o la dans si modeling de o luna jumate si au avut spectacol ieri la casa de cultura, unde eu am fost tare emotionata, insa ea nu avea nici o treaba, a fost aplaudata cu strigaturi din sala de nu mi-a venit sa cred,unde era si cea mai mica a facut show ce mai, aici seamna cu soacra mea leita.
Am pus si cateva poze AICI
Danina si
Poze 2006
DIDIUTZA