Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (126)
Raspunsuri - Pagina 11
Naty spune:
Buna!
Danina felicitari pentru domnisoara talentata! Si eu incerc sa o inscriu la dansuri pe Nana dar pana acum nu am gaist un club care sa primeasca copii asa mici. Sti tu cumva unul in Buc?
Lorena mai ai un picut ...
Asa-i ca nu am mai dat semne de viata din lipsa de timp.
Fetelor, v-ati gandit ce le aduce Mos Nicolae piticilor? Eu i-am comandat la Quelle o casa de marcat si un set de hainute de balet pentru papusi, sper sa imi ajunga pana atunci.
Cu desenele animate cum mai stati? Ioana e in continuare pasionata de Rapunzel, Cele 12 printese dansatoare si "Nushareasa" / Cenusareasa.
Sambata am fost cu ea la Plaza si m-a uimit ca s-a infipt in raftul de DVD-uri de la Barbie si si-a luat Mermadia si Fairytopia - Magia Curcubeului. Mi-a zis scurt "mami, le vreau pe astea ca nu le am si precis imi plac". Ceea ce s-a si adeverit acasa ca deja le-am vazut pe fiecare de vreo 5 ori.
In rest, nimic nou, ma gandesc sa ii cumpar patine si sa mergem la patinoar ca s-a deschis patinoarul de la Moghioros. Sper ca eu mai stiu sa patinez ![]()
Cum fac sa pun poze in albumul comun?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
3 ani!
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Danina Dienuta are bigudiuri in poze sau mi se pare mie? Doamne, Ioana de abia rezista sa o piepten, nu suporta sa se atinga cineva de parul ei.
Pufy din partea mea tot ajutorul ![]()
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
3 ani!
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
herra spune:
o, problema cu parul o avem si noi - m-a anuntat ca se mai tunde "cand o sa fie mare ca tati!" 
danina spune:
Ioana am votat succes.
Raluca asa este nu prea primesc asa de mici, dar cred ca asta mica are o stea norocoasa si cum a vazut-o a si primit-o, desi initial cand a intrebat cumnata mea i-a zis ca mai jos de 4 ani nu primesc. Ea merge aici in Piatra Neamt, clubul se numeste Artis si avem pana la Craciun inca 3 spectacole, asa ca aveam un program destul de incarcat si cu drumuri in Bucuresti, acum nu am cu cine sa o las si asa o car dupa mine, dar e deja obisnuita.
Stiu ca o prietena de-a mea o da si ea pe pitica la ceva dansuri si are 3 ani si 6 luni, o sa o intreb si iti spun. Da are bigudiuri si a stat cu ele aproape o ora, ba chiar cand simtea ea ca se mai lasa venea si imi zicea ca nu o sa ii iasa bine ca se lasa bigudiul cei din casa erau pe jos de ras. Ei ii place sa mearga la coafor si sa fie aranjata, adica sa o faca creata, insa nu prea are rabdare asa ca am aranjat-o eu
.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
danyce spune:
Danina, felicitari pt d-ra model! E tare draguta si se vede ca are talent! Ii place sa se rasfete si sa pozeze.
Nici aici nu au dansuri pt copii asa de mici, de aceea astept si eu sa faca Alma 4 anisori sa o pot da la un curs de dans. Si ei ii place tare mult sa danseze si am remarcat ca are si ureche muzicala buna.Acum invata sa danseze mambo dupa un DVD cu Dora. Ea ma invata pe mine sa dansez
, cica: "mami, nu asa; uite, asa trebuie sa te invarti; mama, acum trebuie sa sari; nu invarti mainile asa, tine-le mai bine sus..." si tot asa
Cred ca am oferi un spectacol pe cinste celor ce ne-ar vedea in actiune. Tot Alma ma invata sa cant. Mai nou stiu tot repertoriul olandez de Mos Nicolae, cantecele invatate de la cresa. Cantam in toata regula, la microfon, ca altfel nu se poate. Normal ca trebuie sa ne si fataim dupa melodie.
Herra, mult succes cu noua bona! Sper sa rezolvi repede cu medicamentatia pt Vlad si sper sa nu mai aiba probleme de la alergie.
Cu parul avem si noi probleme. D-ra e in stare sa se duca cu parul incalcit la cresa, nu are rabdare sa o piaptan, fuge de mine sau de oricine are un pieptene in mana, de parca asta ar fi vreo arma. Reusesc eu pana la urma, dar imi pune toti nervii la incercare pana reusesc sa duc misiunea la bun sfarsit.
Raciti suntem din nou tot clubul, Alma avand de fapt forma cea mai usoara. Ea cred ca e cea mai calita din familie, numai eu si cu tati al ei ce facem febra sau abia putem respira. Ei, ne trece noua pana la urma.
Lorena, cam pe cand trebuie sa nasti? Cred ca mai ai putin de tot, nu?
Va pup pe toate, mamici si pitici si fug sub plapumioara. Poate maine-s in stare sa ajung si pe la servici. Noapte buna!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ana_a spune:
Salut!
Aseara mi-am facut un test de sarcina si a iesit cu 2 liniute mari si clare ![]()
Inca nu m-am dezmeticit...nici nu stiu ce am de facut, cu ce sa incep...mi-am dat seama azi dimineatza ca nu am mancat inainte sa ajung la munca...acu imi este foame!!!mananc fulgi de porumb si nu-mi vine sa cred!!!!
Si nu stiu cum sa-i spun sefului....
nu-i spun decat dupa sarbatori, da o sa rezist atata vreme sa nu-i spun?In februarie ii naste nevasta gemeni...da ma intrebat o data ca e musai sa am 2 copii? Ca unul nu-mi ajunge?mda...
Va pup!
Mai revin dupa ce imi mai revin!![]()
Ana, mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
danina spune:
WOW Ana felicitari
sa ai o sarcina usoara si sa de D-zeu sa fie sanatos bebita.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
Naty spune:
ANA, FELICITARI!!!!
Ce surpriza! Te asteptai sau e o intamplare?
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
3 ani!
nunta si luna de miere
mina spune:
salut
nu ma luati la bataie, stiu ca dau rar pe aici ...mea culpa
FELICITARI ANA! Sa fie intr-un ceas bun.
Lorena, tin pumnii, mai ai un pic.
Cu PARUL si noi avem pb...in sensul ca il tin tuns numa nr 1-2 ca altfel iese scandal cu spalatul pe cap. Mai nou am inventat ca are voie sa poarte halat de baie numa cine se spala pe cap...cat o tine si figura asta.
DESENELE ANIMATE: adorm pe tom si jerry...II URASC pe Hanna si Barbera...in rest merg si cartile junglei, si harap alb si povestea porcului.,...dar de adormit numa pe tom si jerry.....
Nu scapam de suzeta...nu stiu ce sa mai inventez.
INTREBARE: cele care ati facut varianta de vaccine cumparate din farmacie, ce le-ati facut la doi ani jumate? ...din motive medicale nu am facut vaccinul si acu nu stiu ce sa ii cumpar sa ii fac.
Va pup in grup organizat!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
danyce spune:
Ana, felicitari!
Sa fie intr-un ceas bun! Sa ai parte de o sarcina usoara si minunata si sa dai nastere unui copil sanatos!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei