Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (126)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Multumesc fetelor!

Naty, pai nu a fost tocmai o intamplare, surpriza da
Eu de anul trecut din noiembrie am renuntat la pilule, pentru ca mai vroiam un bebita si pt ca nu ma prea intelegeam cu pilulele, imi dadeau niste migrene urate, in fine, dar sotul nu era la fel de doritor ca mine, asa ca fara pilule dar ocolind perioadele cu ovulatie, pana sa obijnuit cu ideea ca o sa fie tati de bb2, inca nu sa obijnuit de tot, imi spune ca ne va fi un pic greu, dar sanatos sa fie pentru ca sigur ne vom descurca de minune!
Peste 2 saptamani o sa-mi fac programare la medicul cu care l-am nascut pe Stefan.Deocamdata e prea devreme, imi aduc aminte ca la sarcina cu Stefan am fost imediat ce am aflat, si ma trimis acasa sa revin peste 3 saptamani.

Ioana, Lorena, am o intrebare pentru voi, i-ati luat pe copii in brate?Stefan inca se cere in brate si acuma parca imi este frica sa-l iau ca e mareeee si greu, si simt ca ma doare sub burta cand il ridic...

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ana_a

Salut!

Aseara mi-am facut un test de sarcina si a iesit cu 2 liniute mari si clare

FELICITARI SI NUMAI BINE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ana felicitari!!!
Da, eu l-am luat pe Alesio in brate pana catre sf. sarcinii cand nu mai puteam de burtoi!

Multumesc tuturor de voturi!

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Ana, felicitari, o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Cristina, sanatate voua si adaptare usoara cu noua bona.
Danina, ai un model tare dragut. Bravo!
Lorena, putere multa. I-a trecut cucuiul flacaului? L-ai mai convins sa manance la gradi?
Apropo de albumul comun, cred ca stiam o data de el, ptr ca am si eu o poza de-a Ameliei acolo. Dar uitasem complet de acest album.

Daniela, trece timpul si ajung copii nostri sa ne invete ei pe noi :)Nu stiu daca ti-am zis ca am vazut pozele.Torturile sunt superbe, Alma o domnisoara adevarata, iar voi sunteti o familie ft draguta.
Mirela, am vazut si eu pozele. Ai un flacau mare deja si tare frumusel.

Ca sa raspund la intrebari:
Naty, eu nu ii iau nimic de Mos Nicolae. Decat dulciuri si fructe. Mi-am propus de cand s-a nascut sa mentin traditia: de Mos Nicolae dulciuri, mai ales ca in decembrie si in ianuarie o sa tot primeasca cadouri de la toata lumea.
De Craciun isi doreste o papusa Molly de la Quelle, e convinsa ca o va primi, dar in catalogul nou nu e, asa ca nu stiu cum voi face.

Mina, nici noi inca nu am facut vaccinul de 2 ani juma. Stanciu mi-a recomandat DTCOQ cand voi ajunge la momentul respectiv( noi le-am inceput mai tarziu si il vom face la primavara). Si pediatra mi-a recomandat altul, o sa ma uit acasa in agenda cum ii zice si iti spun.
Mi-a zis sa cumpar unul din astea doua, ce o sa gasesc.
Cum se mai simte Matei? Ziceai ultima data ca e racit si incercati sa evitati antibioticele. E tot asa de vorbaret?

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor si
FELICITARI ANA, SA FIE INTR-UN CEAS BUN SI SA TREACA FRUMOS LUNISOARELE PANA LA VARA!!! Ce zice Stefanut, i-ati zis?

Eu apar si dispar ca..fiul risipitor ca sa n-o zic pe aia cu magarul. M-am uitat putin la poze si m-au marcat, f mult au crescut toti copilasii, ii pup pe toti si le doresc sa fie sanatosi pe cat de frumosi si talentati sunt!!!

Intrasem sa vad ce mai faceti si sa verific ce se mai intampla cu clubul mamicilor de 2008.... mai tineti minte ca asa ne propusesem odata ? Fiindca.... Ana nu te las singura...am descoperit si eu 2 liniute ... chiar cand nu ma asteptam... a fost o perioada agitata, inceput gradinita, rupt mana, acum varicela, uitasem de ale mele si pac.... au fost usoare probleme si sper sa fie bine, asa ca Ana a propos de ridicat Stefanut in brate mai bine eviti, eu stiu ca m-am tot luptat cu fii-mea diminetile cand era de plecat la gradi si imbracat si cica am avut usoara decolare de placenta, mic hematom, sangerare scurta, bine ca a fost bine dar m-am vindecat de ridicat greutati.... ar trebui sa fie prin iunie.... dar ma rog sa fie totul ok pana atunci....

Asa deci.. acum sunt la serv nu mai stau, dar macar m-am mai usurat spunandu-va voua.... va pupic pe toate si pe toti copilasii si sa auzim numai lucruri frumoase mai departe!!!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

WOW!Andreea felicitari!!!!!! Ma bucur din suflet pentru tine!
Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa ai un bb sanatos!

Mai dar vad ca trebuie sa apara vestile cu 2 liniute sa mai dea fetele cate un semn de viata!Bine-i si-asa!

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Lilia, merci de complimente!Si voi sunteti tare draguti!
Andora, felicitari!Sarcina usoara in continuare si fara peripetii! Sa ai un bebe sanatos!
M-as inghesui si eu in clubul viitoarelor mamici, dar cred ca asta doar prin primavara se va intampla.Pana atunci am o serie de trebusoare de pus la punct...dar asa o pofta mi-au facut Ana si cu Andreea ca poate ma apuc mai devreme de negocieri
Noi maine mergem la controlul periodic cu Alma (aici la 3 ani se face un test la ochisori si se verifica stadiul de dezvoltare al piticilor). Tot maine mergem in vizita la una din scolile ochite de mine ca de la anul Alma va merge la scoala. In Nl se incepe scoala la 4 anisori si trebuie inscrisi cu cel putin jumatate de an inainte de a merge efectiv la scoala, iar eu...ca mama precauta ce sunt mi=am facut programare la diverse scoli in urmatoarele 2 luni sa le inspectez cum se cuvine (mda, mi-am programat si asistare la lectii, nu numai ghid informativ).

Va pup ca ma trage d-ra de maneca sa ne uitam la Thomas & friends.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Andora, felicitari!!! un bb sanatos si mancacios si o sarcina usoara si tie!!!
Cu luatul in brate, ai tu dreptatea ta, da nu stiu cum sa-l conving pe Stefan ca mami nu-l poate lua in brate....Oricum, il aburesc, il iau pe ocolite, evit sa ma plimb pe jos cu el foarte mult, si il tin in brate stand pe pat si aproape am rezolvat jumatate-mai bine, din problema.

Ioana, faptul ca mi-ai spus ca si tu il carai pe Alesio in brate mi-a luat o piatra de pe inima!

La Stefan inca nu i-am spus, mi se pare prea devreme, o sa-i spun probabil mai incolo, dupa ce se vede burtica.

In rest, despre noi ce sa va mai spun?Suntem bine, mergem in fiecare zi la gradinita, dimineatza Stefan se mai enerveaza si imi spune "din nou la gradinita???m-am saturat de gradinita!" Si eu il linistesc spunandu-i ca va mai merge multa vreme, pana o sa mearga la scoala si apoi la servici

Ne pregatim si noi de Mos, la Mos Niculaie o sa primeasca dulciuri, dar si o punga mare de lego, i-am cumparat-o deja si pana la Craciun e mult de asteptat, nu-i mai ajung piesele pentru castelul cel mare al imparatului cu n-spe mii de turnulete
De Mos Craciun i-am cumparat un set de masini SOS cu salvare, pompieri, politie si un elicopter, o vioara de jucarie, si poate vom mai cumpara ceva, nu o sa cumparam foarte multe pentru ca Stefan nu prea se mai joaca cu jucarii, inafara de cuburi, lego, omuletii de la fisher price, cam astea sunt jucariile lui, in rest deseneaza, decupeaza, lipeste, mazgaleste, si "modeleaza" plastelina.

o zi buna tuturor si sa auzim de bine!!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

WOW, ce vesti!

Andreea, felicitari!

Sarcina usoara, sa vina sanatos bebe!
I-ai spus Ucai?

Deci chiar ati facut un club de 2008 - pana acum sunteti trei. Cine se mai anunta?

Ana, tu cand ai DPN?

danyce incepeti scoala la anu? Mama, ce fata mare ai!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
3 ani!
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Multumesc mult fetelor, sa dea Domnul sa fie bine!

Ma uitam ce diferenta e fata de sarcina cu Gogo, de la greturi si rau pana la patania de la inceput, de aia sunt eu asa speriata cu ridicatul, la Gogo chiar o luam pe nepoata-mea de 15 kg in brate si in lunile de final si nu tu dureri nu tu nimic, cine stie ce o fi acum.
Ucai i-am zis, nu accepta decat fratior, daca e fata tre sa negociem cum s-o pastram . Si ii da sa manance ciocolata, nu-mi da mie ci lui bebe, cica sa inghit tare sa ajunga in burtica la el. Cu luatul in brate stramba din nas dar a inteles.
Cat despre cadouri - era disperata dupa alba ca zapada aia de 1 metru, acum s-a razgandit cica vrea "caleasca mare cu cenusareasa si printul ei", habar n-am de mos niculae ce ii iau, sigur o sa fie si o nuia ca e cam alintata domsoara de atata stat acasa. Adora dansul si cantatul si a prins gustul coloratului pe calculator si al imbracatului printeselor pe net, acum murim de ciuda ca i-am aratat. Abia astept sa iasa iarasi afara ca mi-e dor de parc...
Copilasi, ma intorc cica la treaba... va pup, burtici frumoase si copii sanatosi sa aveti!

Mergi la inceput