Aradence minunate! (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Diana, am vazut si eu pozele, subscriu la ce au zis fetele, arati f bine si copilasii au crescut mult.
In ceea ce priveste programul piticilor in concediu, cam asa a fost si la noi, le-am facut programul dupa noi.
Bine ca-i place la Vladut la gradinita.

Monica, felicitari pentru steaua in frunte!

Ada, deci ai aflat ca am mancat inghetata la Venetia?
Ei bine si noi am aflat ce buna a fost painea ta facuta la masina de paine.

Am fost pe mal la plimbare eu cu Flavia si Gabi.

Edit: Gabi, am vazut si eu servetelele umede imprastiate si ce scumpi sunt fratiorii.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina m, pai zi-mi si de unde ai aflat, nu ma face curioasa numai! Ieri am facut si cozonac, e tare bun.

Diana, merci mult, ,Gabi la fel!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Alina, sa inteleg ca ai tras cu urechea la masa vecina? Am vb cu Lavi si mi-a zis ca a recunoscut-o pe Flavia, de cand ne-am intalnit pe strand.

Edit ca am vazut si eu pozele cu Ioana si Tudor, sunt tot mai frumosi. Tre sa mai pun si eu cateva ca am fost iar ieri in camp si mancat mure si am pozat ce-am prins pe-acolo...

Mergi la inceput

de aici poze de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada si eu am recunoscut-o da am crezut ca nu ma mai tine minte si nu am zis nimic.
Si da, am tras cu urechea si am auzit ce paine buna ai facut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, s-a auzit destul de bine de la masa vecina.

Noi plecam imediat la Bihor, trebuie sa fac bagajele.

Pupici si un week-end frumos sa aveti!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada tu nu ai dormit azinoapte? Puiutii tai sunt tare scumpi iar fabrica vad ca se contureaza. Cat despre piine...ne-ai facut o pofta... vorbeam ieri cu fetele ce buna ar fi cu salata de vinete poate te trezesti cu noi la usa.
Alina, drum bun sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Diana, Gabi va fac cinste cu cate un suc cand ne intalnim, ca datorita voua m-am delectat aseara(azi-noapte....) cu 3 episoade din Grey's Anatomy!

Gabi super copilasii tai! Frumosi foc!(dar ti-am mai zzis ca-s frumosi.....sau cel putin de Ioana ti-am zis sigur!

Alinush drum bun si week-end placut la Bihor!

Ada v-am admirat si pe voi in poze!Frumosi!paine de casa cu salataa de vinete?Vreau si eu!!!

Na va pe toate, ma duc sa-mi termin mancarea...maine avem zi plina cu musafiri puhoi de ziua lui Alesio....
si week-end frumos sa aveti!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Na, am ajuns acasa de la Tm. Mi-am gasit si cizme rosii si la Iulia i-am luat de la bamboo o bata cu un cap de cal de plus in varf, sa calareasca pana nu mai poate, si daca-l strangi de ureche face...ca un cal adevarat. E super!

Deci...dupa cat timp dupa ce am dat download pot vedea filmele? Cum stiu ca sunt complete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada, mie imi arata procentual cat mai este. Trebuie sa ai in bara de jos iconita aplicatiei cu care downloadezi. Dai dublu click pe ea.
Eu am facut salata de vinete si am gandesc la painea ta
Diana si eu am mancat ca o sparta in Turcia si spre surprinderea mea nu am pus nici un kg pe mine. Dar am si innotat la greu acolo, mai mult cu pruncii in brate, ei in colaci bineiteles.

Mergi la inceput