Aradence minunate! (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada si eu tot cu torente dau chestii de pe net.
Da prietena ta de unde ne cunoaste? I-ai aratat poze cu noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

E cea mai buna prietena a mea...nu stiu daca va stie numai din poze, va stie si din atatea povesti de-ale mele despre "forumiste", cum va zice si Iulia.

Am reusit si eu sa dau download la Lost si desperates housewives. Am invatat cate ceva azi.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Dupa ce le am cu ce le pot vedea? Pot cu bsplayer? Cum stiu ca s-au downloadat complet? Mie imi apar deja c-ar fi 9 gb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Hello? Remember me?
Monica, esti tare. 10000, e ceva!Eu iti puneam o stea de aur acolo, mare cat incape, sa se vada.

Diana, Vlad[green](16.05.04

Mi-au pus-o ,tu le-ai dat ideea ? Scapai de cele 10000 ca m-au resetat la 100 si ceva si uite,am acum stea in frunte ...

N-am reusit sa citesc tot din urma,am fost super ocupata la birou saptamana asta,acasa Diana e calare pe mine,si acum sunt pe fuga,maine plecam la o nunta in Bihor ...
Incerc sa mai citesc acum,dar nu stiu daca apuc sa mai si scriu,asa ca va pup pe toate

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes
Monica, s-a deschis un subiect la anunturi si niste fete intrebau ce s-a intamplat cu mesajele tale, cele 10.000. Nu stiau cum d ela 10.000 aia juns la 100, le-a explicat Mirela apoi.

Alina cu [navy][

Era una de la noi de la spiridusi, credea ca mi-am cumparat ceva excursie in Insulele Azore cu punctele alea

Mergi la inceput

Wow Monica ce stea maaaaaaare ai!

Mergi la inceput

ALINA ma bucur mult ca nu a fost caz de meningita Imi imaginez ce sperietura ai tras !
Vad ca multi sunt bolnaviori pe aici sa le treaca!
Si Diana mai are ceva muci si ieri a si vomitat,dar cred ca a fost de la niste iaurturi,mai zicea ca o doare burta ...asa ca azi a venit pediatra pe la noi si a zis ca n-are decat un pic de rosu in gat si s anu ii dau nimic.Dar m-a cam apucat si pe mine,mi-e cam infundat nasul.Acum pe cand merg la nunta
ADA nu radeeee Da' culmea e ca scrie si "veteran" daca pui mouse-ul pe ea.Cica se pregateste un icon frumos.Sper doar sa nu puna o "gula male" vorba Dianei

Mergi la inceput

Deci esti baba, gata cu tine! Da' chiar veteran?! Puteau gasi un cuvand mai dragutz si mai cu greutate, ca deh, meritai! Meritai si excursia in Ins. Azore!

Noapte buna tuturor! Alina m, ma gandesc ca tu intri mai tarziu, nu? E cam devreme pt. tine.

MAine cred ca duc piticii(si pe me)la distractie in mall la Timi. Imi trebuie cizme rosii, si am vazut in Cosmo ca sunt la Benvenutti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada, merg cu bsplayer filmele, dar eu le scriu pe dvd-uri si ne uitam la tv ca e mai comod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

adminii cred ca citesc pe aici, vad ca le-am dat idei! Ei Moni, lasa ca o meriti!

Ada, in dreapta sus e un buton cu advance. Da pe ala si apare o interfata mai clara decat cea de la start. Umbla si la setari sa vezi unde iti download-eaza altfel pune el unde i se scoala.
Daca va pasioneaza serialele intrati pe www.tvblog.ro acolo aveti orarul serialelor in state si subtitrari fain organizate si la zi.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput