Aradence minunate! (81)
Raspunsuri - Pagina 10
adablackcat spune:
Deci eu am avut iconita jos in bara...o vreme, dar acum n-o mai am. Sunt disperata ca nu pricet care-i faza.
Gabi, acum fac prima paine adevarata, adica cea mai simpla reteta, numai cu apa, sare, faina si drojdie...si am si vinete facute.
Dar sunt la mare cura de slabire!!!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:
Am uitat sa spun:
Diana, am vazut pozele. Sunt tare faine. Si pe aceeasi lungime de unda cu fetele ... esti tareeeeeeeee slaba.
Gabi, ce faina-i Ioana in ulttimele poze cu parul asa ciufulici.
Ioana, pai tu mai ai chef de filme dupa atatea nopti nedormite???
Ada, miroase a paine proaspataaaa ... cred ca de la tine
.
Am uitat sa va spun, al meu sot a avut un accident ieri in Timi. Masina lui e cam bulita in fata
. Numai ce a fost in reparatii ... 
adablackcat spune:
Flavia, nasoala faza cu accidentul. Bine ca n-a patit Sorin nik. Mai 35 min pana e gata painea...Ce e tare fain e ca poti s-o programezi sa inceapa programul peste cat timp vrei.
flavia ramona spune:
Da, nu a patit nimic, ma bucur, ca asta ar mai fi lipsit.
Ce fain ca poti programa sa inceapa cand vrei tu. Asa poti avea painea calda la ce ora vrei. Cat dureaza pana se face cu totul?
gabitzica spune:
quote:
Diana, Gabi va fac cinste cu cate un suc cand ne intalnim, ca datorita voua m-am delectat aseara(azi-noapte....) cu 3 episoade din Grey's Anatomy!
Ioana, welcome to the club. Si noi tot pe la 1-2 ne culcam, ca in fiecare seara ne uitam la ceva film, asa ca sunt tot zombi. Azinoapte m-am culcat la 4 ca am avut musafiri, iar la 9 mi-a dat desteptarea Ioana. Acum savurez cafeaua...
Flavia, imi pare rau de accident. Bine ca nu a patit Sorin nimic. Cum s-a intamplat?
Ada, nu te pot ajuta alfel. Poate Diana. Eu folosesc alt programel, ceva (micro)torent care are o iconita verde rotunda cu semnul micro.
pufymic spune:

CIPRI

Sa fii sanatos si fericit alaturi de cei dragi tie!Si distractie placuta azi!
Gabi eu de regula nu stau noaptea treaza pentru nimic in lume, dar atunci am stat si am vizionat filmul fiindca nu m-a lasat N sa dorm...
Flavia imi pare rau de accidentul lui Sorin!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
Claudelu spune:
Ceau!
Apar sie u din an in pasti
Sunt cam necajita ca de vineri Raul are tot 39 temperatura. Nu are nici un alt simptom doar febra mare. Ii scade 1 ora 2 si apoi iar urca. O prietena care e medic mi-a zis ca s-ar putea sa aiba sinuzita, pentru ca se plange de dureri de cap si se aud mucii in nas dar nu curge nimic. Luni o trimit pe mama cu el la pediatra sa ne dea o trimitere la Corodi ca am inteles ca e foarte bun in probleme de astea 
De cnad a inceput gradi Raul o saptamana a fost o saptamana nu. Asta e, ma asteptam la asta atunci cand l-am inscris la gradi.
Vineri am fost la petrecerea unei prietene care in 13 se marita. I-am facut petrecere surpriza cu tot tacamu
Am fost 15 femei nebune ![]()
In rest nimic nou, doar munca si iar munca 
PS: Diana am vazut si eu pozele si nu pot decat sa spun: UAUUUUU!!! Uau ce slaba esti, uau ce frumos e acolo, uau ce frumosi iti sunt copilasii! 
adablackcat spune:
Gabi, Happy birthday to your husband!!!
Flavia, painea normala o face cu totul in 3 ore. Dar e tare, tare buna! MAi are si ceva programe mai scurte.