Aradence minunate! (81)
Raspunsuri - Pagina 19
ancapolgar spune:
Hello!
Gabi,am mai visat eu ca am condus masina, dar la formula 1 inca nu m-am incumetat.
Poate pe viitor....
Da, chiar ma gandeam si eu,cand mai facem o intalnire...?
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
maria_rubi spune:
Na ceau!
Ada, multam pt raspunsul cu circul!
Ma gandeam eu ca o sa ma apostrofeze Flavia, dar am dreptul la explicatii: sotul meu a plecat vineri dimineata la Praid si parca a luat si netul cu el, ca de cand a iesit pe usa nu a mai mers....am restartat eu cat am restartat si modem si calculator si wireless dar degeaba. Asa ca, vineri seara, satula de atatea incercari, m-am lasat pagubasa si tot weekendul m-am uitat la televizor.
Si cum a venit Adi acasa si a restartat cu manuta lui totul, cum a inceput sa mearga 
N-am mai iesit din casa de joi. Si nici azi n-am tragere de inima ca-s tare friguroasa. Oare nu e prea frig pt pitici? Marianut mi-a zis ca e inca sensibila cu gatul si sa nu o scot in aer rece.....
de
Mara
POZE
pufymic spune:
Salutare!
Cam slaba miscare in zona.....pe unde ati evadat fetelor?????
Noi....relativ ok....A e cu laringita pe trecute(sper), N a fost dezastru azi-noapte.....s-a foit si a supt de m-a innebunit....asa ca am decis sa-l intarc!Chiar azi!Efectiv nu mai rezist!Ma doare si sufletul cand suge....nu mai pot!
Are 1 an si 1 luna de cand in alaptez....ii e suficient!Pe A l-am alaptat 1 an si 2 luni....dar nu sugea in ritmul infernal in care o face frate-sau!Asa ca tineti-mi pumnii ca am nevoie!
Edit: Magda nu ne pui poze de la chef????????
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
gabitzica spune:
Ioana, asa radicala? Sunt curioasa cat te tin nervii. Nu mai vrei sa-i dai deloc, sai i le raresti?
Cristina, nu stiu ce sa zis. Daca nu i-a trecut Marei de tot eu zic sa nu o scoti afara.
niko_26 spune:
Ioana bafta cu intarcatul! Cum o sa faci, o sa iei pastile pentru scaderea lactatiei, ca ma gandesc ca ai mult lapte daca suge des piticul?
alinamoro spune:
Salutare!
Am ajuns aseara tarziu acasa si azi incerc sa mai fac putin aordine pe aici ca-i haos total.![]()
La logodna a fost fain, ne-am simtit bine, zona unde am fost e superba, de la Beius mai sus, aproape de Pestera Ursilor.
E o zona de munte, peisaj superb...
Cu pozele nu ne-am prea "chinuit"
, am facut f putine, le pun in album mai tarziu.
Adelina e bine, ma simt si eu mult mai bine stiind ca nu-i mai bolnavioara, mai tuseste putin dimineata si noaptea ca mai are secretii in gat.
Ioana, chiar asa "brusc, instantaneu si dintr-o data"
vrei sa-l intarci pe Nicolas?
Si Adelina ar sta non stop cu tzatza in gura, tot timpul ma trage de bluza si mimeaza ceva cu buzele cum ar suge, ii mortala.![]()
Ce frig a fost ieri! Zicea cineva ca in 2-3 zile se incalzeste iar, bine ar fi. Noi avem caldura.
Maria, si mie m-a zis Marienut saptamana trecuta sa nu o scot afara pana ii trece. Noi am mai scos-o pana la masina daca am mers undeva. A fost la voi? (ziceai ca o chemi acasa saptamana trecuta)
Ada, si noi ne certam destul de mult cu Dragos in ultimul timp, orice ii zicem parca n-aude nimic, trebuie sa repetam de cateva ori, plus ca raspunde obraznic mai nou.
Gabi, Anca, ce frumos visati voi!
Eu nici macar in vis n-am condus.
Cred ca in noiembrie incep si eu scoala, am vorbit cu cineva si atunci incepe alta serie.
Edit: Tot imi face figuri tastatura si-mi papa litere, cred ca-s gata bateriile (e din aia fara fir).![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Ioana, bafta multa si nervi de fier! Eu n-am deloc experienta cu intarcatul ca ai mei s-au intarcat singuri destul de devreme. Dar cred ca e ceva mai greu decat sa-l dezvat eu de suzeta pe Vladut. Si e foarte greu si cu suzeta...
Alina, fain ca sunteti bine si ca v-ati simtit bine. Azi am dus-o pe Iulia la gradi, adica Teo a dus-o, eu ma duc dupa ea. Tuseste inca dar nu o mai tin acasa. Maine cred ca ma duc si eu cu piticii la circ. Se mai inscrie cineva?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
niko_26 spune:
Spor la lucru Alinush! Si noi muncim de zor. eu fac curat , si Maia imprastie in urma mea ce poate.![]()
Melania 14 spune:
No,sunt intr-o pauza de copil care nu a ajuns inca acasa de la bunici.
Anca ai fost mortala cu visul tau de soferita.
Gabi eu semnalizez si cand nue cazul.Oricum am o lamaie mare si lata in spate ,se vede de la capatul strazii.
Na,mi-am recuperat o parte din familie.Fug.
Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !