Aradence minunate! (81)
Raspunsuri - Pagina 18
gabitzica spune:
Salut!
Alina distractie si azi si miine. Multa sanatate la Ade.
Carmen eu ma gandeam ca esti gravida si de aia nu dai pe la noi
. Pe mine nu ma streseaza aglomeratia in trafic,decat cand sunt in intarziere. Cel mai tare ma dispera cei care nu semnalizeaza. Si sunt muulti.
flavia ramona spune:
Ma bucur ca se simt copilasii putin mai bine.
la toti.
Carmen, tu de unde ai mai slabit oare???????? Inceputul e greu cu sofatul si apoi sa vezi ce nasol e cand nu ai masina (a se vedea eu acum cand al meu o ia pe a mea ca a lui e la reparat
). Asta e, ma obisnuiesc si cu asta.
Alina, distractie placuta.
Ioana, da, 2 masele, ca alti dinti nu vad deloc. Daca nu-i dau suzeta e tot cu degetele in gura si numai pe laterale. Roadeeeee la greu tot ce prinde.
Nico, mai, pai Maia nu a vrut sa fie mai prejos cu mucii, da eu sper sa nu fie prea rau.
Ildiiiiiiiiiiii???? Unde umblii? Lasa scoala
. Stateam si ma gandeam ca si eu in primul an am fost tare constiincioasa la scoala, nu lipseam aproape deloc, invatam de rupeam tot, pana m-am prins eu cum sta treaba de fapt
.
Clau, cum esti? Cum a fost la nunta?
Ada, voi cum sunteti? A fost fain la cumparaturi?
Miha, de cand iti vine femeia? Daca ai spus iertare, da nu mai tin minte.
alinamoro spune:
Multumesc fetelor, sper sa fie fain la petrecere.
Ade e mult mai bine, a fost tare in forma la Magda si mai ales cumintica.![]()
Va pup, ne "auzim" maine seara.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
ancapolgar spune:
Neatza!
Nico,am vazut pozele cu Maia,e mortala,mai ales cu cordeluta alba,parca e din reviste.

Mi-a zis Ovi ca i-a povestit Cipri ca s-a apucat si ea de scotocit prin dulapuri.
Mai venim pe la voi sa o mai invete si Alex vreo traznaie
.
Carmen,eu nu sunt soferita,dar azi-noapte am visat ca am condus masina si nu am semnalizat,iar in spatele meu era politia si m-a prins.Cand i-am mai spus la politai ca nici nu am carnet a ramas blocat.A fost distractiv visul.
![]()
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
adablackcat spune:
A fost super la cumparaturi. Am fost la Bekescsaba de data asta, dar parca tot e mai bine la Szeged. Mi-am luat un sacou de stofa cu ceva nasturi faini, cu 40 lei. PAmpersi n-am mai gasit cu 38lei la tesco, costau cat la noi. Oricum, mi se terminasera toate in casa.
In ultimele zile ma cert cu Iulia cam mult, parca nu ma mai aude deloc. Trebuie sa-i repet de multe ori ca sa asculte, si ma face sa-mi pierd rabdarea.
]
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitzica spune:
Nico, am uitat sa iti spun ca am vazut si eu pozele cu carliontata de Maia. E tare scumpa!
Anca ce vis ai avut
Si eu aveam niste vise ciudate pe vremea cand nu aveam permis...cica eram pilot de formula 1.![]()
Clau cum a fost la nunta? Unde ati fost?
Flavia, stiu cum e fara masina
niko_26 spune:
Ceau fetele!
Multumim de aprecieri.
E mare nazdravana Maia. Ma tine cu capul indreptat spe ea si-si lipeste fatza de mine sa nu ma mai uit la calculator![]()
Am fost si noi la cumparaturi la Szeged pentru prima data eu cu Maia si am luat scaun cu masutza pentru pitica foarte fain si foarte verde.
niko_26 spune:
Asa de verde!
Maia e tot cu muci, nici mai raui nici mai bine.Noaptea a fost naspa ca n-a putut respira cum trebuie.
Anca fain visul, si va mai asteptam pe la noi
Distractie placuta Alinus!
Am plecat ca momentan nu mai pot scrie de pitica.
Si eu ma bucur ca-s mai bine piticii.Cand o sa fie toti in forma poate ne mai intalnim si noi ca nu ne-amm vazut demult.![]()
niko_26 spune:
Pilot de formula 1 zici Gabitzica?
Asa da!!!!
Eu nu prea mai visez in ultima vreme.Sau poate visez, dar rar imi aduc aminte ca am visat
.
niko_26 spune:
M-a lasat Maia intr-o scurta pauza aici cu voi. A zis ca se joaca ea putzin cu jucariile![]()