Aradence minunate! (81)
Raspunsuri - Pagina 17
niko_26 spune:
Ce prostii scriu "ii place sa savureze cu multa placere"
.E pitica la mine-n brate si se agita, ca trebuie sa-i rasara al patrulea dintisor.![]()
Oricum a-ti inteles care-i ideea. ![]()
pufymic spune:
Clau multa sanatate!
Si nu putem sa nu strigam dupa tine ca ne lipsesti
!
Nico super pozele!Ce mare e deja domnisorica ta!Faza cu pamantul de la flori e destul de comuna in randul bebicilor plimbareti....si Alesio il savura de cate ori prindea momentul
!
Ada sanatate multa si voua!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
alinamoro spune:
Clau, multa sanatate, sa te refaci repede!
Ioana, sanatate si lui Alesio!
Vad ca-i la moda laringita in toamna asta.
Ce medicamente ii dai?
La Adelina a inceput sa fie tusea productiva si e plina de secretii in gat si nas
,ea saracuta nu stie sa expectoreze. Azi noapte n-a tusit chiar asa urat.
Flavia, Bogdi cum e? 
Gabi, Tudor? 
Ada, vroiam sa intreb cat sta circul, dar am vazut ca ai scris, poate mergem si noi saptamana viitoare. ![]()
Da, se insoara frate-meu.
Sper sa nu se razgandeasca
, pe 6 iunie au facut rezervare la resaturant.
Niko, am vazut si eu pozele, Maia ii o scumpica cretulina.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Noi suntem ok. Bogdi a facut febra si a avut muci o cam 36 de ore si apoi gata. Cred ca a fost o forma mai usoara de viroza. De vomitat nu a mai vomitat si nici diaree nu a mai avut. Ma dispera in schimb ca nu pot pleca de langa el deloc, ca imediat urla si ma cauta. Nu pot face nimik
. Cred ca-i ies 2 masele ca se vad colturile la ele, sus, una de fiecare parte, dar pana o sa strapunga gingia cred ca o sa ma doara capul.
Clau, sanatate multa si sa ai grija la nunta sa nu transpiri si sa te ia mai rau dupa aia cu raceala. Unde e nunta? Cate mai aveti anul asta?
Ioana, Alina, Ada imi pare rau de copilasii vostrii. Sper sa le treaca repede.
Nico, e tare scumpa Maia, ca de obicei.
Cristinaaaaaa??? Te-am luat in suturi ca nu mai scrii da vad ca nu a avut efect.
Na ca deja face scandal ...
pufymic spune:
Flavia 2 masele?Wow!Lui N abia acum ii iese cel de-al 4-lea dintzuc...
Adik sta sa iasa
!
Alinush drum bun si petrecere frumoasa!Si multa sanatate lui Ade!
Magda chefuiti azi?ca parca asa ziceai ca azi ii tii ziua lui bianca!Petrecere frumoasa si voua!
Restul fetelor???????
si week-end placut!
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
Melania 14 spune:
Fetelor nu v-am parasit
dar seara dupa ce se culca Mel mai apuc si eu sa ma pregatesc pt a doua zi si de abia astept sa ma culc.Mi-au facut orarul de la 9 in fiecae zi dar tot pana la 2-3 stau la scoala, cu sau fara ferestre
.Asta e,nu le pot avea pe toate.Lui Mel ii place la gradi desi mai plange dimineata cand ne despartim la usa.Acolo e o pilarita cu acte in regula si educatoarea spune ca e desteapta
.Acasa ma dadaceste la greu ,stiu tot ce misca la gradi ,vorbeste si canta si coloreaza,intr-un cuvant sunt foarte multumita de tot.
Am apucat sa si sofez cu si fara copilot
.Pot spune ca e ok Ovi ,nu ma streseaza si are rabdare cu mine.Singura am mers la gradi dupa Mel miercuri pe vremea aia nasoala.Am fost asa de stressata incat si acasa cand am ajuns ma mai durea stomacul.Vorbesc serios!in viata mea asa emotii.Ildy si Gabi cu frana de mana trasa mai plec si acum
.Ovi zice ca cel mai bine m-a adaptat d.p.d.v. al injuraturilor in trafic
.
Ideea e urmatoarea:
inceputul gradinitei+servici+sofat=slabit aprox 2 kg .Ma gandesc serios daca voi fi in stare sa mai cresc un copil,asta daca raman odata gravida!
Acum ,in alta ordine de idei,imi fac mea culpa pt toate evenimentele ratate
,felicitari copilasilor,sotilor si voua care v-ati aniversat zilele 

.Nu am apucat sa vad nici poze .Sper sa recuperez din urma.
Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
niko_26 spune:

Are e si Maia mucioasa sa fie in pas cu moda
! Sper sa nu se complice lucrurile. Avem si noi dintisorul nr 4 de astazi, si al cincelea sta sa iasa
!
piticotii bolnaviori, si ma duc sa o culc pe Maia ca e agitata si sa mai fac si eu cate ceva pe aici prin casa ca-i si ea , ca si Bogdi, ca umbra dupa mine.![]()
xz
alinamoro spune:
Carmen, ma bucur ca ne mai dai un semn de viata.![]()
Vad ca ai si tu un program tare incarcat, las ca mai recuperezi in vacanta.
Bine ca-i place Melaniei la gradi.
Ioana, multumim. Ma bucur ca Adelina e mai bine si putem merge maine linistiti, daca era bolnavioara nu aveam nici un chef. Azi noapte a tusit mai mult, tuse ii productiva. Ziua nu tuseste aproape deloc, oricum mucii si tusea va ma dura cateva zile, dar sper ca suntem pe sfarsitul racelii.
Niko, sanatate multa si Maiei, sa nu o ia pe urmele bolnaviorilor.
Noi mergem la ziua lui Bianca, astept sa se trezeasca piticii.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze