Aradence minunate! (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Stie cineva programul de la circ si unde e?

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cam pustiu pe la subiectul nostru.
Adelina e mai bine, adica ziua e ok, dar noaptea tuseste urat si tusea e tot asa latratoare.
Azi a inceput sa mai manance cate ceva.
Sper sa fie bine pana duminica ca mergem la logodna lui frate-meu la Beius.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Despre noi: asteptam sa ne treaca roseata din ochisor din cauza impunsaturii sau habar n-am de la ce.

In rest suntem bine, doarme bine noaptea, mai nou se trezeste la 9 dimineata, in comparatie de cum se trezea 6-7.
Noapte buna!

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cristina, circul sta pana in 21.10, iar programul: luni-vineri de la 18.00, sambata -duminca de la 15.00 si de la 18.15. Sper ca am retinut corect.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata!

Ada merci de programul de la circ(ca nici eu nu-l stiam)!Cum se mai simte Iulia?

Alinush sanatate multa lui ade sa puteti sa mergeti sa va chefuiti la logodna fratelui tau!Vezi ca vrem si poze!

Clau ce mai face Raul?Mai e bolnavior sau ati inceput iarasi sa-l trimiteti la gradi?

Gabi voi cum sunteti?

Diana?Carmen?Voi chiar deloc nu mai dati pe aici???

Eu am fost nevoita sa-l tin azi acasa pe gradinar fiindca azi-noapte si aseara a facut kk cu mucus si sange....plus ca are laringita acuta si tuseste ca magarii....Asa ca acum e la regim alimentar....sper sa il punem pe picioare pana luni ca nu-mi place ca trebuie sa lipseasca asa mult de la gradi.....(din 3 sept a inceput si deja are 5 zile in care nu a fost...)
Ma duc sa ma apuc de treburi....

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Ioana, Iulia tuseste, e cu tratament. Si ea a lipsit de la gradi destul de mult, sapt asta n-a fost deloc. Eu sunt curioasa cat e biletul la circ, ca nu e un circ oarecare. Si sunt curioasa si cum tin animalele alea, in ce bazine.

Anca, si mie imi sunt caii cei mai dragi dintre animale, si ne gandim serios sa cumparam macar un ponei, un calut mic, ceva...

Maine ma duc la unguri la shoping.

Alina m, deci pana la urma se insoara? Ma bucur pentru ei si pentru tine ca ziceai ca-ti place viitoarea ta cumnata.

Mergi la inceput

aaa, Cristina, pe strand e circul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau, nu mai strigati dupa mine va rog ...ma doare capu si sunt gripata :( si necajita :( de 3 zile nu l-am vazut pe Raul ca nu vreau sa-l imbolnavesc din nou, mai ales ca nu e nici el refacut 100%
Maine avm nunta, sper sa pot ajunge...
Va las, ma bag in pat sa transpir

Mergi la inceput

Clau, oricum o sa strigam dupa tine! Sanatate multa iti doresc, fa-te bine, si mai intra pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Flavia cum mai e Bogdi?
toti bolnaviorii.
Maia a trecul la scotocit prin dulapuri, si ii place sa savureze , cu multa placere pamantul de la flori.

Mergi la inceput