Aradence minunate! (81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Hello! Am crezut ca ati si epuizat subiectul,de cand nu am mai apucat sa intru.Dar am lipsit motivat.Am fost cateva zile plecati la Toplita,la fratele lui Ovi care ne-a cununat.A fost fain,sambata am fost in Cheile Bicazului,unde a fost super,desi pe drum in colo a plouat,pe urma ploaia s-a oprit si a fost ok,putin cam rece,dar suportabil.Cu Alex a fost cam greu,nu a avut el stare 10 ore pe drum,in masina.Pe drum am descoperit ca ii iese si o masea.E tot mai mofturos,plangacios si mai greu de stapanit...
Eu am inceput echitatia la Zadareni,dar nu stiu cat de des voi putea merge,in fctie de vreme si de banisori.
Iata si pozele noastre http://good-times.webshots.com/album/560996914szXRsK

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Anca, superbe peisajele! Mi s-a facut pofta de concediu.
Cristina, nu am gasit nici la posta din centru pachetul LR.
Pupici la bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Anca, super pozele!
Am recunoscut locul si peisajele din poze, am fost si noi anul acesta si anul trecut cand am fost la Praid.
Iti place sa calaresti?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Alinush,imi place mult sa calaresc,dar,mai mult,sunt indragostita de cai,imi place sa stau cu ei,sunt niste animale cu totul deosebite,foarte inteligente,frumoase,elegante... Am si niste poze de la hipodrom aici http://good-times.webshots.com/album/560901705PdWMEO Din pacate,doar 2 poze sunt mai clare,dar o sa mai facem si altele si or sa mai aduca si alti cai.Dar preferatul meu -"Bronz"- va fi vandut,cred ca nu e rasa pura,iar proprietarilor le plac mai mult arabii.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Am calculator care nu se mai stinge!
http://community.webshots.com/album/561006128PXyTPL

Mergi la inceput

Mai tarziu intru sa vad ce mai facetzi, ca n-am apucat sa citesc si sa vad poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!

Ce mai fac bolnaviorii??

Anca superbe pozele de la Cheile Bicazului! ....dar si cele de la hipodrom....adik cea mai clara!Super!

Gabi nu am facut f multe poze la Cuibul Cocorilor ca n-a avut cine........

Noi suntem ok.....adik relativ ok....ca tocmai le-a trecut amigdalita la amandoi si acum a inceput A sa tuseasca ca un magarus.......Uff!

Carmen?Clau?Diana?Voi nu mai dati prin zona????

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Fain calutzul si peisajele de la Toplita!
Maia pe Alexutzu plangaciosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Carmen se pare ca ne-a parasit definitiv...

Si Iulia tuseste groaznic de tare! Acum dorm amandoi.

Cand mergeti la circ? Eu m-am gandit sa merg doar peste vreo doua zile, sa nu prindem aglomeratie in primele zile.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

A inceput si Tudor sa tuseasca ca magarusul.Alte simptome nu are, asa ca l-am trimis la gradi dar la bazin nu il mai duc pana luni.Si mie imi curge nasul.

Mergi la inceput