Aradence minunate! (81)
Raspunsuri - Pagina 14
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
La multi ani, Cipri!
La multi ani, Alesio!
Multa sanatate bolnaviorilor!
Vad ca va tot intilniti-chefuiti pe grupulete...
Si pe mine ma tenteaza o masina de piine. Am vazut pe Eminescu, dar nu stiu cum e...Deocamdata astept banii de la chargeback...
Gabi, cum e la inot? Ai pile? As duce si eu fetele...
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
X-ray spune:
ioana faine poze,sa-ti traiasca gandacii!
mie nu mi-a venit comanda LR....
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
gabitzica spune:
Miha, i-a placut lui Tudor foarte tare. Sper sa nu se imbolnaveasca, tuseste putin.
Cristina, nu am pile , a vorbit si pentru Tudor cineva. Poti sa mergi linistita pentru ca sunt locuri la cursurile de initiere. Azi de la 5 incepe unul , sau luni tot de la 5, difera instructorii.
Eu de 2 zile sunt zombi... mi s-a acumulat oboseala si acum a rabufnit. Am dureri de cap, ma simt ametita si umflata. Asa ca ne-am hotarat sa o lasam mai moale cu filmele, ca nu se mai poate. Ca sa va faceti o idee despre ce vorbesc, la ziua lui Alesio, eram pe canapea in camera de joaca la Cuibul cocorilor, si imi cautam fata din priviri peste tot,asa ca am intrebat "unde e Ioana?"...Ioana era la mine in brate la tzatza . 
Ioana, am vazut pozele de la ziua lui Alesio. Nu stiu de ce ma asteptam sa fie mai multe. Noi ne-am simtit tare bine. Pacat ca nu au putut veni bolnaviorii.
Alina, Clau cum se simt puiuii vostri?
gabitzica spune:
Alina.a cand ai pus comanda LR?
Si eu am o comanda din 7.09 care nu mi-a venit.Am corespondat cu lr si mi-au zis a mai astept pana la sfarsitul saptamanii.
cristinacsa spune:
Alina.a, tare dulce bubulina ta.Ce mare e deja..
Ai fost la posta sa vezi?
Cit de mare e comanda? Ti-au luat banii din cont? Daca vine colet o iei de la posta din Gradiste, daca e scrisoare de la posta mare.
Cristina si gemenele
--
gabitzica spune:
Cristina , tu de unde stii ca daca e scrisoare se ia de la posta mare? Comanda care nu mi-a venit posibil sa fie scrisoare ca au fost 4 produse, din care 3 de copil. Eu am tot intrebat aici in vlaicu la posta... aviz nu am primit.
Azi ma duc in Micalaca la oficiul postal de vama ca mi-a venit o comanda de pe strawberry. Acolo au cu publicul doar miercuri si vineri 
cristinacsa spune:
Gabi, eu am avut pina acum 2 pachete mai mici care au fost cica scrisori, mi-a venit aviz si le-am luat de la posta mare.Coletele le-am luat din Gradiste. Probabil ca si al tau e scrisoare. Du-te la posta mare sa vezi daca nu e pe-acolo.
Cristina
--
X-ray spune:
gabi comanda mea e de pe 20.09. dar cred ca e colet,am eu 2 pulovere,elisa doua si 3 body-uri.bani mi i-au luat din cont....si eu stau pe strawbery
.inca nu am comandat nimic,astept LR.
cristina am fost si la posta in gradiste si nu a venit.ce ma ingrijoreaza e ca fata mea creste nu gluma si in curand nu-i vor mai fi bune
.
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
alinamoro spune:
Salutare!
Mie cand mi-a venit scrisoare de la LR mi-a adus-o postasul acasa, coletele le iau de pe Eminescu.
N-am nici o dispozitie sa scriu...Adelina a inceput sa tuseasca azi noapte si e ragusita, mai ales cand se trezeste cum e ragusita are o tuse latratoare. Am sunat-o pe Marienut si a zis sa merg in continuare cu Ospamox si Paxeladine, n-am fost prea convinsa(mi frica de laringita) si am mers si la medicul de familie, mi-a scris Humex pentru tuse si Augmentin. Tuseste doar cand doarme am observat.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze