Aradence minunate! (81)
Raspunsuri - Pagina 13
alinamoro spune:
Salutare!
La multi ani Alesio!
Sa cresti mare si cuminte, sa-ti iubesti fratiorul si sa asculti parintii.
Imi pare rau ca n-am putut merge la ziua lui Alesio si ca sunt asa multi copilasi bolnavi.
Avem si musafiri, finii nostri.
Multa sanatate lui Raul si Bogdi!
Fetele care le-ati dat copiilor Biotics baby...cate pliculete le-ati dat pe zi si in ce ati dizolvat? Pe ele scrie ca in lapte, dar eu n-am cum sa i le dau cu lapte.
La Adelina i-a prescris antibiotic (Ospamox) si vreau sa-i dau si biotics ca face kk cam moale de la el. Dr. a zis ca are rosu in gat si amigdalele inflamate.
Azi nu a facut febra deloc, dar n-a vrut sa pape nimic, nici n-am fortat-o. Spre seara a mancat putina ciorbitza si in rest tzatza.
alina.a, nu-mi vine sa cred ce mare a crescut bubulina voastra si ce frumusica e, nu mai are figura de bebelas! 
Veronica, arata fain torturile, dar si mie mi se par prea incarcate.
In interior cu ce sunt, fructe, cioco...?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
monica70 spune:
Buna dimineata!
La multi ani la sarbatoritii din zilele astea!
ALINA eu i-am dat doua pliculetze pe zi de Biotics - cand lua antibiotic si i le amestecam in piureurile de fructe - ca atunci o alaptam inca pe Diana si nu puteam nici eu sa i le bag in lapte.
la toate,va las ca am de lucru!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php
maria_rubi spune:
Iara mi-s intarziata
, si cu scuzele de rigoare va urez
Cipri
si
Alesio
Flavia, cum mai e Bogdi? Si Mara face scaune apoase de ies din pampers si ii dau Biotics cate un plic de 2 ori pe zi, la 3 ore dupa antibiotic. Ii dau de cateva zile asa si nu vad nici o ameliorare, dar sper ca odata terminat tratamentul sa isi revina. I-am dat si regim, branzica, banana, morcovi, orez....si face o data normal si apoi tot apos.... Multa sanatate piticotului! 
Am vazut ca majoritatea copilasilor de pe forum sunt bolnaviori,
sa isi revina cat mai repede!
Na, ca de obicei am vrut sa scriu mai mult, dar mi-am pierdut ideile 
Mara e mai bine, doar mai tuseste un pic si e mucioasa. Febra mi-a facut pana ieri cand i-a iesit si al 4-lea dintisor, acum are 2 jos si 2 sus, un iepuras veritabil
Maine se fac 7 zile de tratament cu antibiotice & stuff, asa ca joi o chem pe dr. Marianut acasa sa o consulte pt ca nu mai am de gand sa o duc in spital, cine stie cu ce virus ne mai intoarcem de acolo....
Va pupam pe toate inca o data, si ...... ia sa ma trageti de urechi un pic, nu vedeti cum trag chiulul???
de
Mara
POZE
flavia ramona spune:
Cristina, adevarulm e ca tragi chiulul de mult. Si Nico la fel.
Ia reveniti-va va rog!!!!
Ma bucur ca sunteti mai bine.
Bogdi nu a luat antibiotice asa ca scaunul diareic l-a avut de la altceva. Azi noapte a facut febra si dimineata era subfebril asa ca i-am dat Nurofen. Ii curg si mucii putin, se pare ca a luat o viroza.
Ioana, fetele, poze de la ziua lui Alesio nu ne puneti?
pufymic spune:
fetelor!
si multumim din sfulet de urarile de LMA adresate juniorului nostru!
Avem poze noi in albumul gandacii de la semnatura(in sub-albumele sept si oct!)
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
Somleac spune:
Eu una foarte bine, vesela si cu o berula la bord. In seara asta mi-am tocmit bona
. Nici nu stiti ce pietroi mi s-a luat de pe inima. E o tipa mai tanara decat tanti ce-am avut-o, cu doi copii o fata de 20 ani si un baiat de 14 ani. Mi s-a parut o tipa tare vesela si iubitoare de copii.Matia s-a lipit de ea imediat. Va veni la mine de la 1 noiembrie. Pana atunci ne vom mai intalni in parc sa se mai vada cu copii.
Imi pare foarte rau de puiutii nostri bolnaviori. Le doresc tuturor sanatate multa.
Si Matia e in continuare cu muci si tuseste. Are scaune modificate putin ca si consistenta , dar mai mult ca miros si-l irita foarte tare. Asa ca primeste si el biotics. Si mai are Matia o mama tampa, care ieri la ziua lui Alesio statea de povesti cu fetele in timp ce puiul ei se dadea de-a berbeleacul pe scari.
Na de asta cum sa-l tratez?
Alina M bioticsul poti sa-l dizolvi in orice. Si eu tot 2 plicuri pe zi ii dau lui Matia.
In wekend am avut un musafir de vaza. Maare, foarte pufos si foarte mov. Mascota grupei lui Alex , minunatul Pufulete. Ce sa va mai spun ca l-am plimbat prin cartier cu caruciorul lui Matia, a stat cu noi la masa ca un musafir adevarat.
Ada si eu vreau masina de aia de paine. De fapt as vrea 2. Poti sa ma ajuti?
Azi m-am intalnit cu Gabi si Tudor la bazin.Gabi, ce-a zis Tudor mai merge si maine?
Na nu mai stiu ce sa zic ca-s prea in verva . Am chef de cantat si de dansat.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
alinamoro spune:
Va multumesc pentru raspunsurile despre Biotics. I-am dat si eu Adelinei 2 plicuri pe zi dizolvate in apa, azi n-a mai avut scaunul moale.
E in continuare maraita, nu vrea sa pape nimic si vrea doar la mine in brate
, cred ca-i ies ceva maselute.
Maine imi pleaca musafirii.
Am vazut pozele de la ziua lui Alesio, super. Fain si torturile, copii, mamici...
Miha, cum ai gasit bona? Ce mascota, de la gradi, cat e de mare? ![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Miha, alege te rog de www.laredoute.fr/achat-electromenager-cafe/petit-dej--machine-a-pain.aspx?categoryid=22912144" target="_blank">aici masina care o vrei si mai povestim. Daca vrei iti comand eu, platesc cu cardul meu si-mi dai banii...sau fac comanda pe contul meu si platesc cu cardul tau...oricum. Mai vorbim, ok?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
niko_26 spune:
La multi ani Cipri si Alesio!Si eu cu intarziere ca tot mi se stinge calculatozrul asta!![]()
la bolnaviori, ca vad ca sunt destul de multi .
Noi suntem bine. Asteptam primavara ![]()