Aradence minunate! (81)
Raspunsuri - Pagina 20
adablackcat spune:
Mi-a ajuns un pachet de la LR azi cu 3 strampenei pentru Iulia, care sunt klumea, si o pereche de pantaloni negri pentru mine, care n-ar fi ei urati daca n-ar avea talia pana sub tate.
No, asta e.
Am visat si eu azi noapte ca am gasit in micalaca o gradinita super faina si eram tare happy ca nu mai trebuie sa o duc pana in Aradu' Nou.
In rest, si mie mi-e urat sa ies din casa pe frig, copiii mei tusesc, le-am facut clatite, le fac baie si-i culc.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Ada, las' ca si eu am luat de la LR o pereche de pantaloni care imi sunt fff largi, dar e aceeasi marime ca la alti pantaloni de-ai mei, probabil difera si firma producatoare. Asta e, daca pot ii vand, daca nu ii fac cadou cuiva.![]()
Nu ai incercat sirop de patlagina pentru tuse la copii? E f bun si-i natural.![]()
Niko, ai ajutor de-acum la curatenie, tu strangi si Maia imprastie.![]()
Clau, cum esti, ti-a trecut raceala?
Gabi, am uitat sa-ti zic ca vineri am fost pe la Ziridava(cautam un cadou pentru o fetita) si am vazut rochita ca a Ioanei(cu care a fost la ziua ei) si i-am luat si eu Adelinei, e superba(nu a fost prea ieftina!
). Am imbracat-o ieri la logodna cu ea.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Am pus cateva poze de saptamana trecuta cu Dragos si Adelina AICI si de la logodna.![]()
Cititi www.observator.info/cutenews/arhiva.php?subaction=showfull&id=1192211565&archive=1192385325&start_from=&ucat=1&" target="_blank">AICI o intamplare socanta,
ii cunosc parintii baietelului, pe el nu l-am vazut inca de cand s-a nascut, are 5 luni.
(11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
Alina, eu am stat in spital din 28-30 sept si am cunoscut-o pe mamica de care spui tu, cu baietelul de 5 luni. Si intr-adevar asa e, am stat impreuna la cozi pt analize la copii si tot se plangea ca ii vomita intr-una bebelusul. A internat-o Gavrila, cea care ne-a internat si pe noi, si a doua zi la pranz a fugit disperata sus la doctor pt ca ii vomase copilul fecale. A venit Geanta si l-a consultat si apoi am auzit ca a fost operat, facuse ocluzie intestinala. Mama baietelului e o tipa cu ochelari, mai naltuta, nu-i asa? Doamne fereste, saracul copil si parintii...
de
Mara
POZE
pufymic spune:
Salutare!
M-am intristat...din nou....citind articolul postat de Alinush...E incredibil cum asemenea incompetenti, delasati si nepasatori de medici si asistente continua sa profeseze si nimeni nu ia atitudine...
Trist!
Alinush am vazut pozele tale!Sunteti tare frumosi(mai putin tu
....ca nu te-am zarit
)
Na gata cu intarcatul
!A fost musai sa renunt la idee fiindca puiul meu are si el laringita
.Asa ca aseara am fost la pediatra cu amandoi, si N e cu antibiotic....si a si vomitat...
....si tot ce vrea sa pape e lapticul meu....asa ca aman intarcatul pana e el ok...
A. cica are si el un inceput de bronsita...
!M-am saturat de boli!!!De gradinita
!
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
adablackcat spune:
Alina, am vazut pozele, sunteti o familie minunata, iar cumnata si fratele tau sunt tare frumosi. Cat despre necazul parintilor bebelushului de 5 luni... cumplit! Nimik nu e mai greu de suportat decat sa-ti vezi copilul bolnav.
Ioana, multa sanatate gandacilor tai!
Flavia, Bogdi cum mai e? Gabi, voi tot la tuse ati ramas? La gradi il duci pe Tudor?
Ildi, ce mai faci, ce face David?
Miha, Daria mai e pedepsita sau si-a revizuit comportamentul? Eu azi ii duc la circ, ca m-am saturat de pedepsit pe Iulia.
Carmen, te-ai mai relaxat la volan?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Multumim de aprecieri! 
Ioana, sunt si eu intr-o poza...nu m-ai vazut? ![]()
Sanatate copilasilor!
Ada, si Dragos merge la gradi, mai tuseste uneori, ii dau acum sirop de patlagina.
Cristina, da, despre ei e vorba.
Tatal copilului chiar ma sunase atunci seara din spital si ma intreba daca nu stiu un medic pediatru bun ca Marienut e plecata la Sibiu si restul din spital sunt "varza"
. Vroia sa plece acasa cu copilul, eu i-am zis sa stea in spital daca vomita asa des ca trebuie sa-i puna perfuzie sa nu se deshidrateze. ![]()
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Am deschis subiect nou AICI.
(11.04.2002) poze