Mamici de septembrie-octombrie 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Luy, multzam de aprecieri. Sa stii ca Miruna se comporta destul de bine, dat fiind ca de multe ori trebuie sa o neglijez in favoarea bebelului. Dar are si ea un bebel de jucarie, si face tot ce fac eu cu Vlad. Ii pune scutece, ii da sa manance, il plimba cu caruciorul, ba i-am cumparat si suzeta papusii.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

voi cum ii faceti poze lui bb ca vad ca se cam sperie de la blitz.cred ca il deranjeaza la ochisori.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Lumina suficienta si fara blitz, Emma. Eu nu-i fac poze niciodata seara, doar ziua.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

offff....ma gandeam eu. ok.nu mai fac greseli de-astea.saru' mana. i-am facu cateva poze sper sa nu fi gresit prea tare. :( nu mai fac. promit.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Emma, te inteleg perfect. Si la noi a fost cam agitatie la inceput.
Ana, sper sa aiba si cruciulite aia unde dau comanda de invitatii (BOD Design).
Bernix, esti mortala, serios. Pai eu tin mereu carutul in masina, deci cand plec cu caruciorul e gata coborat. Iar cu treburile casnice, usurel, ca intrati voi in rutina. Mama a stat mai putin si nu am avut incotro. Mergem si noi in we la Alexandria la socri si de acolo la tara La control mi-am facut programare la exact 6 sapt, dar nu te lua dupa mine ca eu ma duc la Tutunaru si e aglomerat rau.L
Luy, motorasul meu cred ca e bb. Hmmm, si eu ma uit uneori la figurile care le face si parca e om mare

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Luy, am vazut pozele, e scumpa tare Maria ta. E asa de dragalasa cand zambeste
Emma, si eu ii fac pozele pe lumina si fara blitz.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Si eu tot la emotii am senzatia de diaree in mod normal, dar si fac, nu am doar senzatia. Acum eu am senzatia, dar nu fac altceva. Urmaresc sa vad contractiile, pana acum, am avut la o ora diferenta, bebe e foarte activ. Poate sa fie doar intamplare. Pana dimineata, daca incepe asa, nu cred ca am sanse sa nasc. Asa ca, dimineata oricum avem intalnirea programata cu bebe.
Mai intru daca se schimba cu ceva situatia.

Carmen 38+ Andrei
Doar o zi!!!!
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Luy, multzam de aprecieri. Sa stii ca Miruna se comporta destul de bine, dat fiind ca de multe ori trebuie sa o neglijez in favoarea bebelului. Dar are si ea un bebel de jucarie, si face tot ce fac eu cu Vlad. Ii pune scutece, ii da sa manance, il plimba cu caruciorul, ba i-am cumparat si suzeta papusii.

Foarte frumos, ma bucur sa aud ca sunt si cazuri din acestea. E incurajator pt mine, ca eu deja ma gandesc la bb2. Vorbeam cu Roxana in seara asta despre acest subiect si ea-mi zicea ca diferenta de 3 ani intre copii e criminala. Se pare ca am gasit varsta perfecta : 4 ani pentru fratele/sora mai mare Problema ar fi la mine ca daca astept atat, o sa am 37 de ani cand vine bb2 si e riscul mai mare pentru bebe.
Bine, eu cred ca am luat-o un pic razna cu astfel de calcule, avand in vedere cat de greu am obtinut-o pe Maria ( dupa 2 ani de monitorizari, HSG, 2 IA-uri si o sarcina oprita in evolutie ). O sa fim norocosi daca il vom avea pe bb2 oricand, pana la urma... Dar ziceam si eu asa... in cazul ideal... nu ma pot opri sa visez...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

uff, apuc si eu sa postez azi.
am reusit sa mananc de 2 ori, sunt tareee.Cantitati destul de mari din pacate

Luy, diferenta ideala e de 5 ani, din ce observ eu, hihihi. Sofia e grozava ca sora mai mare, doar ca vrea sa il aiba pe bebe prea mult pentru ea.
Eu zic sa faci bb 2 cand are Maria 2 ani, si apoi la 37 de ani inca unu

Tomasa, este superba Maria!! sa-ti traiasca ingerasa, sa va bucurati de ea si sa fiti toi 4 extrem de fericiti!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ana , eu sunt foarte invidioasa pe voi
cum creste domne cozonacul tau zambaret atata??? ca al meu Gheorghe finutul a luat doar 700 de grame pana acuma. Si mai avem 5 zile pana la o luna .Nu zic, e binisor, in medie a luat de la scaderea fiziologica 230 de grame pe sapt, e mai mult decat ok, da nu stiu cum de altii cresc nene un kil jumate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput