Mamici de septembrie-octombrie 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Alinus, uite ca ai ajuns si tu la venerabila varsta de 39 saptamani aproape! Mai ai putin si vine barza... Poate ai vreo surpriza si dupa atatea emotii s-o naste bebelu' dupa termen.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Fetelor, cine ma moseste si pe mine? Ca nu stiu ce am. Ori de la emotii, ori bb vrea in noaptea asta sa vina si nu maine dimineata cum ne-a zis d-nul doctor. Dar, de o ora am senzatie continua de diaree, merg la baie, nu e diaree, si mi se intareste burtica. Dar nu am dureri, decat cele de deranjat la burta. Nu am mancat absolut nimic care sa ma fi deranjat la burta, e posibil ca de la emotii? Mama zice ca nasc, dar eu nu cred. Pentru ca nu sunt contractii dureroase, se intareste burtica doar. O sa incep sa ma uit la ceas, sa vedem daca sunt regulate, sau sunt de la senzatia asta de burta deranjata. Ce ziceti ca am?
Dar nu am avut nici o grija toata ziua. Dar au inceput telefoanele si toata lumea ma intreaba daca am emotii. Si nu aveam, ca nici nu stiu la ce sa ma astept, habar nu am. Mi-a venit sa plang din senin, si in timp ce plangeam ii spuneam mamei ca nu am emotii si ca nu mi-e frica. Am luat-o pe aratura, acum, la final.
Si mi-e foame, ca am mancat usor, cum mi-a zis. Dar eu as fi mancat asa sa ma satur.

Carmen 38+ Andrei
Doar o zi!!!!
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput

Carmen, daca se intareste burta sigur sunt contractii. Eu zic sa incepi sa le cronometrezi. Nu-i musai sa te indoaie de durere, sa stii. Si daca zici ca totusi n-ai diaree...

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Carmenita
Nastere usoara si refacere rapida, sa te bucuri de bebe Andrei sanatos si voinic !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Dannielle
Fii puternica, or sa treaca durerile si tu o sa-ti tii in brate minunea atat de mult-asteptata, frumoasa Ebonee !!!
Va asteptam cu drag acasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carmenita, daca sunt regulate contractiile eu zic sa dai o fuga la spital ca nu strica. Eu senzatie de mers la wc am avut numai la final de tot. Posibil sa ai senzatia de la emotii, eu asa patesc. Insa daca se si intareste burtica nu e exclus sa fie contractiile de nastere.

Ana, e haios rau Vlad asa roscatel. La noi numai tata era blond roscat si asa e si Alex. La nastere era bruneta si apoi devenea pe zi ce trece mai roscata, iar noi am dat vina pe ceaiul cu care o limpezeam pentru cojtele de pe cap. Ce surpriza a fost ca se roscatea si mai tare si fara ceaiuri, la 6 luni era morcoveata rau, abia apoi a aparut si perisorul blondut. Andrei tot negru la nastere, insa acum parul a devenit mai deschis si parca vad iar ceva nuante roscate, insa poate mi se pare.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Ce mai inghesuiala la nasteri!

Bun venit noilor bb-ici si felicitari parintilor!

Danuta, iti doresc un travaliu scurt si un bb sanatos si puternic!

Piciulika, vazut poze, aratat Bobo, pus de acord, super mami! Cre' ca Michael d'aia nu vine: unde mai gaseste el atata frumusete.

Tomasa, bun venit acasa! Ai o bombonica de fetita! Si aveti deja si cercei!
Felicitari ca reusesti sa te descurci cu amandoi copiii, avand o operatie asa recenta! Io inca o simt dupa 5 saptamani.

Sabinelu, la faza cu kk ma inscriu si io, numai ca Degetica a facut 3 victime: mama, tata si bunica.

Noi, fetele, am fost azi prima data singure, fara bunica - i s-a terminat concediul si-a plecat la Alexandria si ne-am facut de cap: am tipat in miezul zilei cum nu s-a mai intamplat pana acum, am dat peste cap programul de masa si de somn... Am reusit insa sa iesim singure afara cu carut cu tot si fara ajutor (stam la 9). Sper ca maine sa ne descurcam ceva mai bine. Am incercat si io sa fiu o super femeie ca Sim, sa ma ocup si de copil si de treburile casnice, da' nu mi-a reusit intr-u totul. Perseverez ca oricum trebuie sa ma descurc.
Degetica e o mare mucioasa si noi aplicam procedura cu ser fiziologic in nasuc dimineata si seara, desi nu-i place deloc.

Acu' sa va intreb si io: cum e cu controlul asta de 6 saptamani? Voi ati discutat inainte cu doctorul, adica la iesirea din spital, si s-a stabilit o data? Ca sunt intr-o dilema: sa-mi fac o programare, sa dau cu skip?! Io si nenea Piturca n-am discutat acest subiect niciodata si vadca voi stiti deja cand veti merge.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Tomasa, bine ai revenit !!!!
E asa duuuuuuulce Maria ta ... Dar nici nu ma asteptam la altceva, stiind-o pe mamica ei
Sim, furnicutza noastra, mamica de smecher Stefan , tu ai un motoras undeva ? Ca faci de toate, nene ... Care e secretul tau ? Si sa stii ca Stefan are o expresie taaare interesanta, parca e un intelept care stie lucruri importante...

Mergi la inceput

Slippers, cozonacelul zambaretz este de-li-cios !!! Ai niste copii superbi, si Miruna este o dulceatza de fetitza... Cum se comporta cu Vladutz ?
HaveF8, bine ai revenit ! Tare scumpa randunica cu totosi, iti vine s-o ciugulesti toata...

M-am delectat cu pozici de bebelasi care mai de care mai frumos... Fetelor, tare reusiti copii mai sunt aici, la noi la odisee...
afibebe, asteptam poze de la botez ... Nu stiu ce se ureaza cu ocazia botezului, asa ca eu am sa va zic ca va doresc multa sanatate si fericire in universul micii voastre familii !

Mergi la inceput

Al meu bebel iar doarme ca valiza-n gara si la noapte o sa aiba chef de povesti...

Bernix, dupa cum vezi nu esti singura cu programul dat peste cap. La noi nici o zi nu seamana cu alta...

Rox, si Miruna s-a nascut cu o claie enorma de par negru in cap. Si ei i s-a decolorat mult in primele saptamani, iar dupa ce i-a cazut, cel nou era blondutz. Vlad s-a nascut tot cu claie, dar satena. Si vad ca se roscatzeste pe zi ce trece. Ar fi haios roscovan.

Luy, ce haioasa e buburuza ta! Bruneta si ochioasa! O sa franga multe inimi, cu siguranta

Miruna
Vlad

Mergi la inceput