Mamici de septembrie-octombrie 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
sim_stoian spune:
Eu am fost harnicuta: am calcat, am spalat si am facut de papa. Acum stau degeaba pana se trezeste bebe.
Maine ma duc sa dau comanda de invitatii pt botez. Cred ca tot maine o sa iau cruciulitele pt biserica si cartonase pentru asezat invitatii la mese.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
slippers76 spune:
Uau! Tomasaaaaaaaaaaace printesa frumoasa! Abia asteptam sa vad pozele! amandoua fetele si flacaul.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
alinus_25 spune:
Tomasa, bine ati revenit sanatoase. Mandra ta roz e superba, o mananci nu alta.
Piciulika, chiar ma gandeam la tine. Cred ca te tzii toata ziulica de plimbari. Uite vezi Danuta ce repede a nascut, si ieri tocmai ce vorbeam de edeme si ceai diuretic. Tati si colegii lui de servici mi-au prezis ca nasc pe 5.
Combinatiile de nume erau pentru Mami25_7. Dar nici eu nu m-am hotarat la al 2lea nume... astept sa-i vad fetzisoara lui Iulius.
Teodora, tu cate saptamani ai? 37? Si vrei sa nasti pana la sfarsitul saptamanii?? Stai la rand draguto... sau vezi ce faci cu semnatura aia Ca ma dispera lumea... cum de nu am nascut inca cu atatea probleme?!?
bebelusilor noi veniti si frumosilor din pozici Stefan si Maria.
Ne-am facut mari!
Alinus 38+
Iulius
Lucrusoare bb
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by alinus_25
Piciulika, chiar ma gandeam la tine. Cred ca te tzii toata ziulica de plimbari. Uite vezi Danuta ce repede a nascut, si ieri tocmai ce vorbeam de edeme si ceai diuretic. Tati si colegii lui de servici mi-au prezis ca nasc pe 5.
Combinatiile de nume erau pentru Mami25_7. Dar nici eu nu m-am hotarat la al 2lea nume... astept sa-i vad fetzisoara lui Iulius.
Iertare, iertaareee - sunt cam confuza la cat am ramas in urma...Tu erai cu Iulius Theodor (Theo), nu?!
![](icon_smile.gif)
Da, chiar acum vorbeam cu seful si-i spuneam ca e liniste totala... dar in 3 ore poate ii dau un SMS ca-s in clinica!
Avem un proiect lasat in coada de perste din cauza disparitziei mele / contractzii, si acum tot ce-mi spune e: "Nu stiu ce facem cu proiectul, dar mai intai naste-tzi baietzelul..."
Pai si eu asta vreau!!!
Deci ce facem, ne unim fortzele pe 4 sau pe 5...?
Piciulika
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
www.flickr.com/photos/10474507@N06/1462211785/in/set-72157602122148487/" target="_blank">In saptamana 40
sim_stoian spune:
Mami, mie imi place David Stefan, dar depinde ce se potriveste si cu numele vostru de familie.
Poze
BB Stefan creste
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
la ora 17 s'a nascut Alexandra,3800gr,Apgar 10
Felictarii daniela76Bine ai venit pe lume Alexandra
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
sim_stoian spune:
Felicitari, Daniela76!
Mama, Liana, m-ai omorat cu pozele alea cu mancarea .
Poze
BB Stefan creste
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Hei, ce ati scris atata mai fetelor? Cand ma uit, gasesc capitol nou si 7 pagini.
Din urma ramasesem sa ii dau pupici lui Vladut al Anei. Este frumusel foc. Si roscat sau mi se pare mie?
Pe Stefan l-am vazut si live, tot asa frumos si dulcic. Sim, .
Isabeluta, nu stiu ce ai intrebat cu ochisorul. Pe buric nu i-am pus nimic dupa ce a cazut.
Tomasa, bine ai revenit. Maria e frumoasa foc. Ce haioasa e cu perisorul tepos. Vad ca i-ai pus deja cercelusi.
Danielle, epidurala nu iti pot face oricum pana la dilatare 4 cm, nu am auzit sa astepte sa se rupa membranele. Hai fii curajoasa, mai e putin si iti tii puiuta in brate!
Felicitari Daniela76, sa va traiasca Alexandra si sa fie sanatoasa!
Eu nu ma laud cu munci casnice precum Sim, ci cu nervi la adresa menajerei, dar fara ea nu stiu ce as face. Dar ma laud cu jumatate de ora de gimnastica (cam rasuflata insa!) de pe dvd cu Cindy Crawford. Daca mai intarzia Alex de la gradi, mai faceam putin. Dar ma pun eu in forma.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
aeperju spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Eu am fost harnicuta: am calcat, am spalat si am facut de papa. Acum stau degeaba pana se trezeste bebe.
Maine ma duc sa dau comanda de invitatii pt botez. Cred ca tot maine o sa iau cruciulitele pt biserica si cartonase pentru asezat invitatii la mese.
Sim siStefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
vai ce harnicutza.... Doamne, eu nu-mi doresc decat sa dorm 2 ore legate. AL meu sta numia la san, adoarme , il pun in patut tipa si o iau de la capt si zi si noapte...ioc somn....Offff!!
Emma
slippers76 spune:
Sim, da' esti harnica, nu gluma! De unde iei cruciulitele pentru botez? Am stabilit si noi data, am programat la biserica si inca mai stam in dubii cu restaurantul, dar ar trebui sa ma ocup si eu de "maruntisuri".
Daniela 76, sa va traiasca printesa, iar tie refacere rapida!
Roxana, pupici si tie si copiilor. Da, Vladutz e usor roscovan, ca tati. Dar si Miruna a trecut printr-o faza roscata, dar intr-un final are culoarea mea la par. Asa ca nu se stie... Uau, gimnastica! Vorbesti de lucruri sfinte... Nu stiu cand oi reusi si eu sa ma apuc...
Piciuliko, deci te-ai hotarat pentru 4 octombrie... Si eu care voiam sa-ti pun majoretele la treaba... Dar fie cum doresti mata, duamna!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad