Mamici de septembrie-octombrie 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, iata-ne si pe noi in formatie completa de data asta. Suntem acasa de joi insa nu ne-am intrat inca in ritm fiindca incerc sa ma ocup bine de amandoi copiii. Nu am citit nimic din urma insa am intrat cat sa-i dau un mesaj Anei , careia ii multumesc frumos pt. tot, si stiu de la ea ca vi l-a transmis.
Maria este o minune mica, doar mananca si doarme, nu-i auzi gurita. Eu am avut parte de o recuperare foarte usoara, am fost cea mai sprintene din post-operator, de ma intreba toata lumea cine m-a operat. Cu aceasta ocazie i-am facut reclama dr. meu, hi, hi.
Probleme, daca le pot numi asa am avut doar cu sanii si astea au tinut doua-trei zile pana a venit lapticul. Cred ca a venit ceva mai greu de data asta fiindca bebelusul a fost scos ceva mai devreme, nu a venit cand a vrut ea, ca Tudor.
Apoi am facut furia laptelul, dar nu o forma grava. Acum suntem bine, pe drumul cel bun si sper sa continuam asa. Asteptam slujba de 8 zile ca sa pot iesi afara...ca tare as mai face-o pe timpul asta minunat.
Cam atat despre noi, promit sa revin cu poze, cat de curand.
Nu va suparati pe noi daca un timp voi intra mai rar. Va pup pe toate si va doresc nasteri usoare! si felicitari tuturor celor care au devenit mamici intre timp.

mama de BAIAT (9 ian. 2005) si FATA (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Tomasaaaa,ce ma bucur ca ai revenit!!!
Sunt convinsa ca-ti dai toata silinta sa te ocupi in mod exemplar de ambii copilashi!

Teodora 37 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

TOMASAAAAAAAA!

Piciulika 39+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/1462211785/in/set-72157602122148487/" target="_blank">In saptamana 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Piciulikuleeee,ne tin pe jar baieteii nostrii!Al tau e chiar la fix,al meu mai are 2 sapt,da io-l vreau pina duminica....Maine intru in 39!

Teodora 37 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Multumesc fetelor!!!!

Am pus si poze, sper sa va placa de mititca mea www.flickr.com/photos/12251753@N08/1458143748/in/set-72157602220786968/" target="_blank">Maria, ca eu sunt topita...
Fireste, ca doar e a mea .

Pup!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun despre ea ca a avut Apgar 10, desi s-a nascut prin cezariana. Nici nu stiam ca e posibil asa ceva, fratele ei a primit 9. Ea a tipat tare tare si a facut si un pipi imediat ce a iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Carmenita, din cauza anesteziei mi-ai spus sa nu beau apa. Si adevarul e ca mi s-a facut greata tare in timpul operatiei, daca aveam ceva in stomac sigur dadeam la rate.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Teodora pai hai sa-i facem impreuna, pe 4 - cand am eu termin!
Desi eu am invatzat sa astept cu rabdare - dupa atatea emotzii... dupa sapt 37 si eu asteptam doape, ape... sa vina! Acuma stau cuminte si mishun la filme, in oras etc. si savurez asteptarea: ca pe o bomboana pe care o tot amani.

Apropos baietzelul meu: in tzara ma omoara amicele ca de ce-i spunem Michael, ca e american... Fereasca sfantu'!

Michael e in versiunea germanica [Mikhael] - si forma scurta Michel [Mih(e)l] - ni se pare mai soft...
Si oricum Michael se aproprie de fapt cel mai mult de ce spune in Biblie ca era strigatul de lupta al ingerilor condusi de Arhanghel: "Mi ka el!" (cine e ca El?!)
Noua ne placea mult forma skandinava, Mika, dar ajungeam la confuzii si mai mari in Romania: ca avem fetitza.

Uffff, iarta-ma ca mi-am varsat naduful - dar ce sa fac, sa dau ca dictzionarul, transcrierea fonetica, sa nu il creada Michael Jordan / Jackson / Moore /...?!!

Piciulika 39+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/1462211785/in/set-72157602122148487/" target="_blank">In saptamana 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomasaaaaaaaaaaa, bine ai revenit ! E o dulceata Maria. Daca vii in parc, da un semnal si la mine. Eu merg in fiecare zi la IOR.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Tomasa, multe felicitari pentru frumoasa adormita!
E duuuuuulce de tot - si asa mica, intr-adevar! Cand o vezi singura, nu realizezi, dar cand e langa jucariile de plus, parca e si ea una din papusi!

Piciulika 39+ Michael

Mergi la inceput