Mamici de septembrie-octombrie 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Am si eu o verisoara care anasct in Anglia,natural,fara epidurala,cu un travaliu lung de 16 ore,copil mare de 4 kile,care se blocase,nu i-au facut nimic ca sa nasca mai repede ba mai mult au folosit o ventuza pt a trage copilul si bebelina a avut cateva vanatai la ochi si frunte.Si noi ne plangem de ceea ce este la noi dar si in alte parti gasesti specimene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Katrin, Pitic 03, Danuta felicitari! Recuperare rapida si bebelusi sanatosi!
Danielle, mai pun niste fete la treaba ca sa scapi mai repede

Ana, Sa stii ca m-am uitat acum pe niste poze de cand eram bebe si seamana binisor
Isabeluta, eu nu am acoperit cu nimic buricul nici inainte sa cada bontul, nici dupa. Il stergeam dupa baie cu o compresa sterila inmuiata in alcool alb de 70 grade si atat.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Multumesc fetelor pt aprecieri
Am si eu o intrebare. Am vazut ca lui Stefan i se cojeste pielea in dreptul sprancenelor - ca si cum ar fi foarte uscata pielea. Nu stiu cu ce sa il dau. Voi ce folositi pt fata lui bb?

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Sim, stiam ca ai facut cezariana si de-asta nu te-au lasat sa bei apa, dar nu pricep de ce. Ca mie mi-a zis ca pot sa beau apa dimineata, doar sa nu mananc.
Sabina, tu ai baut apa dimineata? Parca pe tine nu te-au internat inainte cu o zi pentru cezariana, nu?
Michelle, nu stim inca nimic de Jojo. Sigur e inca in spital. Asteptam si noi vesti de la ea.

Carmen 38+ Andrei
Doar o zi!!!!
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Of Danielle cunoastem stilul, dar nu inteleg de ce nu-ti rup ei apa, mai ales ca esti peste.
Si pe mine m-au lasat tot natural 43 de ore si 41 de min.
Incearca in cada apa ajuta mult, of draga de tine.
Fii tare mai e un pic.....punem fetele mai abitir la treaba

Dantje 37+ & Martijn( 19-04-2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Danuta FELICITARI mamico, refacere grabnica si o bebelina cumintica si papacioasa.

Dantje 37+ & Martijn (19-04-2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bai Dany, nu i-ai bagat fata pe unde au iesit? Englezoi tampi!!!! Pai nu e musai frate sa ti se rupa apa... Mie mi-au rupt-o ei, la spital, sub supraveghere... Ce porcarie! Nu suntem frate animale!!!!! Ce inseamna asta sa te lase sa te chinui aiurea asa? Eu in locul tau le puneam niscaiva mese de nascare in cap si nu plecam de acolo pana nu imi faceau ceva. Pai sunt batuti in cap sau ce mama lor au?

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Mai Dani, fugi la spital ca nasti acasa! La contractzii la 5 min nu mai ai ce cauta acasa!!! Aici asa ne-a spus! Le-ai spus ca ai contractzii asa dese?! Insista si fa ca toti dracii la telefon - poate esti tu prea cuminte... Incearca o baie calda, cum ziceau fetele... dar nu pot sa cred ca-s asa dobi...!
Nastere usoara, draga noastra!

Asteptam vesti de la Nana si Adimercedes...

Felicitari mamicilor: Danutza, Katrinel, Pitic sa va traiasca mititeii!

Carmenita, nastere usoara maine si refacere rapida!

Rodicamaries foarte frumos ai povestit si sunteti foarte frumosi toti 3 in pozutze.

afibebe, sa va traiasca micul crestin - e primul botez de la noi?!

Alinush, lasa, ca noi ne coacem bine-bine cozonaceii - cum nici nu am sperat. Stam cumintzele la rand!
Mami25_7 - mie David Stefan imi place.

Valentina, ai grija de voi si menajeaza-te. Multa sanatate!

Slippers sa-tzi traiasca zambaretzul: la asa zambet te invarte dupa deget cum vrea el...

Sim, multzumim de capitol!

Piciulika 39+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/1462211785/in/set-72157602122148487/" target="_blank">In saptamana 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Dany, cred ca astia ai tai asteapta sa te duci cu copilul in brate sa le spui ca nasti...
Nu ai vrut tu iubita mica sa nasti in Anglia, ca e super extra nemaipomenit???? Ia de vezi acum ce inapoiati sunt.... Vai de curul tau mai fata!!!! Sper sa se termine dracului mai repede, ca ma doare pe mine cand ma gandesc prin ce treci...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by mami25_7

Am si eu o verisoara care anasct in Anglia,natural,fara epidurala,cu un travaliu lung de 16 ore,copil mare de 4 kile,care se blocase,nu i-au facut nimic ca sa nasca mai repede ba mai mult au folosit o ventuza pt a trage copilul si bebelina a avut cateva vanatai la ochi si frunte.

Desi sunt ei curiosi (sau sadici?) macar la faza cu ventuza ii apar: au folosit-o in locul forcepsului, ca sa scoata copilul mai iute de pe canal - probabil intrase in suferintza BB. Si hematoamele alea sunt normale la asa procedura... oricum, alternativa vanatailor erau daune mai serioase...
Doamne-ajuta sa fim cat mai putzine in situatzia asta - sau daca ajungem, sa fie medicii priceputzi.

Piciulika 39+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/1462211785/in/set-72157602122148487/" target="_blank">In saptamana 40

Mergi la inceput