Mamici de septembrie-octombrie 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 4
mandarinutza spune:
Adimercedes si Danielle, sa aveti nasteri usoare!
Danuta, Have si Pitic felicitari pentru ebbelusi!
Sim si Ana, sunt tare scumpi baieteii vostri!
Noi suntem mai linistiti cu colicile, am incercat aseara varianta cu incalzit burtica lui bebe cu foenul(bineinteles de la departare si bebe imbracata si cu paturica pe burtica) si surpriza, in 5 minute a adormit, dupa care am pus-o la mine pe burtica si am dormit cu ea asa o ora, dupa care am mutat-o in patut si a dormit singurica super cumintica.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Lia_B spune:
Danielle, ai incercat cu respiri rar, masajul pe spate, o baie calda, mersul pe jos?
Lia si Runa Miruna 21-08-2007
prisi spune:
Ana si Sim ce bebei dulci sa va traiasca, iar astea pt mamici
Danielle saracutza de tine, curaj ca acus vine printesica Ebonee,
Mirunica mea s-a trezit a papat si a adormit la loc, iar o sa avem in program facut misto de mami si tati diseara (adica de leganat si avut discutii laborioase, ca doar trebuie fata distrata)
lumina a venit, da liftul tot nu merge, il asteptam pe tati poate iesim si noi in parc un pic, noroc ca am caruciorul in masina ca altfel...
poze
Marta si Miruna
Andries spune:
Offf frate... asa e moda in UK, nu e prima nastere despre care am auzit ca te lasa sa-ti iasa okii din cap, nimic nu-ti fac!!
Danielle incearca un dus cald, ia niste energizant si bea (a mai fost o discutie pe aici) sa nu-ti pierzi puterile, incearca sa stai in genunchi si pe coate cu fundu'n sus (ma scuzi, dar asta e, pe mine m-a ajutat mult pozitia asta) poate asa durerile sunt mai suportabile, pune o paturica pe mijloc. Pana la 5 - 6 cm dilatatie nu-ti fac astia nimic.
Andries
isabeluta spune:
Cu ochisorul nu mi-a raspuns nimeni! L-a rezolvat mami...
Am insa o alta intrebare: puneti ceva pe buricut dupa ce a cazut? O fasa ceva?
Noi suntem cumintei mancam la cerere laptic de la mami si dormim cam 2-3 ore functie de momentul zilei. Inca nu si-a facut program strict!
In sfarsit pot sa stau si eu pe scaun, iar azi a venit preotul si ne-a citit amandurora. Asa ca maine iesim la plimbarica!
Teodora poti lasa CM oricand la job.
Felicitari proaspetelor mamici! La multi ani Roxana! Cu intarziere recunosc, dar poate imi dai o derogare...
Sabina am patit si eu cu kk, dar nu in cadita, ci direct pe mine. Combinatia viteza de expulzie - forta gravitationala a fost fatala hainelor mele si covorului!!!
isabeluta si Vlad Matei
bebita
Sabina spune:
am patit-o si eu cu kk pe mine!! azi noapteeeeeee
azi m-am intalnit cu Mandarinuta in parc, dar bb dormea de mult si se chitaia,asa ca ne-am salutuat si eu am plecat spre casa.
Madarinuta, erai cu mama ta? ce doamna finuta si frumoasa!!
Dani, saracuta de tine, te pup tare, sa se termine mai repede!
nu mai stie nimeni nimic de Nana???
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
slippers76 spune:
Izabelutai-am pus peste buric fasa sterila inmuiata in spirt 70 grade. Ii puneam seara la baitza si i-o mai schimbam peste zi. Pentru ochi ar trebui sa fie suficient sa cureti cu ser fiziologic. Se curata fiecare ochi separat, dinspre tample spre interior. Daca secretia se agraveaza ar putea fi un canal lacrimal infundat sau o infectie, si atunci ar trebui facuta o analiza de secretie.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
slippers76 spune:
Cat despre kk pe mine... eu am patit-o de doua ori si covorul o data
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
Yaia spune:
Raportez si eu prima contractie dureroasa...cred. :)) Am mers pe jos pana la magazinul de cartier, si pe drum am simtit cum simteam eu uneori la ciclu...asa, o jena, o durere de burta...oarecum. Adica cred sa fi fost o contractie dureroasa. Si acum ceva dureri care parca ies prin ...aaa...fund (scuzati limbajul). Poate vine bebe, cine stie...
Irina 38+