Clubul BRASOVENCELOR (4)
Raspunsuri - Pagina 3
anca_vlad spune:
rony daca gasesti ceva bun de munca sa imi dai si mie pontul ca ma intorc si eu acasa repede repede eu sunt in buc de un an dar ...abia astept revenirea acasa!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Nicoleta spune:
Rony, eu am mers la un cabinet la intrare in Racadau, nu-mi amintesc exact numele... pe dreapta cum urci, Dentalux... la doctorita care detine cabinetul, am fost multumita. Acum stii cum e...
Nicoleta
Pentru cele care nu sunt in zona (locuiesc prin alte locuri acum), la Brasov a nins serios zilele astea!
anca_vlad spune:
nicoleta e vb telesoccoro, eu am auzit ca nu maie este! s-a desfiintat.
POZE VLADUT
Nicoleta spune:
Anca, nu, nu este vorba de Telesoccorso, cabinetul este la etajul 1 al unui bloc, chiar in intersectia a doua cum urci in Racadau... se vede mare firma, cu portocaliu.
Daca imi amintesc detalii, mai scriu.
Nicoleta
anca_vlad spune:
uf daca vin asa rar de aceea nu mai stiu!
multumesc nicoleta!
POZE VLADUT
danielac spune:
salutare fetelor!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
danielac spune:
salutare!
noi am fost la elxandria, in acest we si i-am facut acolo petrece Dianei, a fost super!
ne-am intors repede insa, pentru ca acolo era foarte frig si nu s-a dat inca drmul la caldura in oras.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
sanziana72 spune:
quote:
Originally posted by Rony
ma bucur ca exista un club al Brasovencelor!!
Fetita mea are 2ani si 11 luni si mergem deja la gradi; ma intrebam daca exista vreo gradinita cu limba franceza in Brasov;
va urez o sambata linistita!
Rony, eu pana acum nu am gasit nici o gradinita cu franceza in Brasov (si caut de vreun an). Daca gasesti tu vreuna sa imi spui si mie te rog. Fiica mea are 3 ani si aproape o luna. Daca nu gasim gradinita, poate gasim macar pe cineva care sa faca franceza cu ele si ne grupam, ca e mai placut in grup la varsta lor.
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Nicoleta spune:
Salut.
Daniela, daca stiam ca sunteti in Brasov ieri va invitam la o pizza in aer liber, la terenul nostru... desi a batut putin vantul, a fost frumos, Stefan asas-a oxigenat ca am intrat in masina apoi si a adormit, dus a fost o ora si jumatate... Ma bucur ca ati avut o petrecere reusita.
Pentru fetele care cautati o gradi in franceza, imi pare rau, inca nu am auzit de asa ceva in orasul asta.
O saptamana minunata.
Nicoleta