Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(88)
Raspunsuri - Pagina 8
RGE spune:
..noi acum am aterizat de la gimnastica si masaj..cred ca ma apuc de dulapurile din bucatarie ca tati intarzie...
ANCUTZA cum e mama colul deschis ..ai avut iar contractii??
..eu sper sa rezist..de fapt trebuie pana luni...mai am putin..trebuuie sa-mi ocup timpul ca sa treaca mai repede
BB YASMI si eu stiam ca se fac in post insa sunt si preoti si biserici care nu accepta...oricum legat de botez astept sa ma vad eu iar pe picioarele mele , sa-l vad pe bebe sanatos si ma apuc de pregatit botez..
mei fetelor ...cu greutatea la bebei si cu cezariana asta...eu nu pot sa realizez ..daca eroarea e atat de mare de unde stim pana la urma cum e ,mai bine dupa ce ne chinuim in travaliu vreo "n" ore si apoi isi dau dr seama ca trebuie cezariana??...o mamica de la sept-oct a nascut prin cezariana pt ca la ultima eco i-au spus ca bebe are 3.900 grame si cat o sa mai stea in burtica(mai avea 3 sapt) si gur o sa aibe peste 4.500 grame ..si pana la urma a avut 3.800 grame la nastere...bine nu-i pare rau mai ales ca si ea si bebe au fost super ok dar vreau sa spun ca pana la urma cu greutatea lui bebe e mai greu de estimat...
ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 25 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 20 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Vasari spune:
mykidutza, nu mi-a zis nimeni sa fac analizele astea. Eu le-am facut in primul trimestru si le-am repetat in al 3-lea. Problema e ca le mai facusem acum vreo luna si ceva, dar mi-a pierdut laboratorul analizele, a trebuit sa le refac si m-am trezit acum la sfarsitul sarcinii ca mi-a iesit pozitiv rezultatul.
35+
ancadragoman spune:
Rox pai contractii tot am si in afara de asta zilele astea am si exagerat cu mersul pe jos.
Acum imi povestea o prietena care a stat cateva zile in spital ca venise o fata sa nasca si ii spusese ca bb are 2,8 kg si cand l-a nascut avea 3,6
anca 34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
vali_delide spune:
BB, vreau si eu clatiteee!!!
Ancutza, imi pare rau ca tre' sa stai iar la pat, dar bine ca bebelina e bine...o sa mai stea acolo 3 sapt., daca esti cumintica si stai in patut
Roxana, eu stiu ca nu e obligatoriu sa faci botezul pana in 40 de zile.Cred ca e mult mai bine sa asteptam sa ne refacem dupa nastere...parerea mea...noi cred ca-l facem cam pe la 3 luni.
Despre greutatea lui bb la nastere, cica sunt erori mari la ecograf, ca daca se greseste cu 1 mm masuratoarea, e diferenta de crestere de 1-2 saptamani si cateva sute de grame...eu oricum nu inteleg ce se intampla cu atatea erori...
Adina, felicitari pt. bebelina sanatoasa!
Mykidutza, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
Valentina 29+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
RGE spune:
ANCUTZA mama intr-un fel poate este mai bine...esti aproape de termen si stai cuminte la patut inca putin dar poate reusesti sa nasti usor avand in vedere ca e putin deschis colul..oricum eu iti tin pumnii sa fie ok!!
VALI..nici pe noi mama nu ne-a botezat la 40 de zile ..asa ca nu stiu ce sa zic..eu una o sa fac repede molifta la 7-8 zile sau cum se face ca sa pot iesi cu bebe George afara..si pe urma cand imi revin ma apuc de pregatiri in functie si de restaurant bineanteles.
AMR maxim 25 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 20 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
ancadragoman spune:
Rox mi-a zis dr ca la cum este colul acumcand or incepe durerile sa nasc o sa o pierd pe drum
anca 34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
RGE spune:
ANCUTZA..de ar fi asa usor sa nasti nu??!!..sti care e visul meu??...pana luni cand ajung la dr sa mi se deschida colul si sa-mi spuna la control ca am dilatatie nu stiu cat..sa-mi puna peridurala si GATA!! BAIATU!!...ce vise am si eu
RGE spune:
..unde ati fugit??
..ma bag la un aspirator
..fetelor i-am trimis mesaj lui JASMIN si nu am primit raspuns..
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Nu e chiar asa Petro, si eu am avut zile in care nu am scris din diverse motive si nimeni nu intreba de mine, insa asta nu inseamna neaparat ca oamenii nu se gindesc la tine ...
pufu - glumeam, desigur ... de aia am si pus zambaretul asta . Si la mine a fost la fel ... nu aveam pur si simplu ce sa zic ...
Petronela
bb Silvia
RAMONELLA spune:
Ancutz draga de tine,stai cumintica in patut,ca mai ai putin.Lasa ca mai sta bebelina inca 2 saptamani si totul o sa fie bine.
Eu maine ma duc la eco...De abia astept!!!!!Sunt curioasa ce face si colul meu.Sper sa nu am surprize...
Fetelor,voi nu aveti intepaturi in vagin????Eu am cateodata si chiar dor...
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani