Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Cat despre analize ... mie ginecologul mi-a dat de facut analizele pt. trim. 3 ...

ramo - exact aia simteam si eu ieri niste intepaturi, dar numai cand mergeam ... daca stateam intinsa sau jos era mai bine ... si nevoia de mers fff des la baie.

pussi - merci .... si voi sunteti mari. Ce a mai trecut timpul ... parca ma apuca nostalgia ... amestecata cu frica de nastere ... iese un cockteil de toata frumusetea!!!!! Si ma mai mir de ce sunt intoarsa pe dos si am stari din astea aiurea!!!!

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PETRO WOOWW arati super bine la 32 de saptamani...FELICITARI!!..cam rarutz pe la noi...am vazut si eu activitate la mamici de Italia..sper ca te simti bine si cu noi.

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 25 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 20 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ancuta, p oate nasti tot asa usor ca si verisoara mea (are 2 baieti, intre timp mari).
La prima nastere a durat tot procesul vreo 2 ore. La a doua tot asa i-a zis, sa vina imediat la spital, ca avea deja dilatatie si sa nu "piarda" copilul. Cand a simtit ceva, simtea deja cum se coborase tare intre picioare, s-a dus frumusel la spital si alea vroiau sa cheme dr, sa completeze stiu eu ce, ea cica nu, vrea direct in sala de nasteri. Peste 10 minute copilul era nascut, aproape sa nu mair euseasca din lift...

Dar in mod normal dureaza muuult mai mult, mai ales la prima nastere. Din pacate io-s altfel ca ea, exact inversul. Si ea sincer mi-a zis ca aproape nu a avut dureri... Ma mananca invidia ! ;-)

Adina 28+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

RAMO..ba da iubita si eu am cateodata de-mi vine sa duc mana la fofo(cum spune BB YASMI)....pe mine cand ma apuca ma opresc ca nu mai pot merge...eu mai nou cand merg mult am alte senzatii..cum ca s-ar desface fofo in doua....

AMR maxim 25 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 20 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by RGE

PETRO WOOWW arati super bine la 32 de saptamani...FELICITARI!!..cam rarutz pe la noi...am vazut si eu activitate la mamici de Italia..sper ca te simti bine si cu noi.

roxana - saru' mana !!! Da, sunt bine si ma simt bine ... doar ca aici suntem multe si de aia poate unele mesaje trec cu vederea. Se succed capitolele cu o viteza uimitoare. Dar ma simt bine cu voi, altfel nu v-as mai citi sa stiu ce si cum despre fiecare .
La Italia "vorbim" aceeasi limba despre acte, produse etc. e normal sa fiu mai interesata ... atunci cand voi vorbiti pe-aici de concedii, acte, manifestari, intalniri (ce as fi vrut sa fiu si eu cu voi la intalneala) etc. sunt cam pe dinfara ...

Mi se pare ca esti printre primele care or sa sparga gheata, nu? Deja AMR-ul tau imi da fiori ...

Edit: si apropo de intalneala voastra ... mi-a ramas gandul la tortul ala de visine cu cioco de numa! !!!!!! (ca sa le citez pe colegele noastre ardelence )

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Deci vad ca si voi aveti,nu sunt singura...Nu stiu de ce eu simt ca voi naste mai repede...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

RAMO CE INSEAMNA MAI REPEDE???
PETRO...eu sunt prima..eu dau startul..nu au voie inaintea mea ..nu aveti voie, pardon!!

Mergi la inceput

..fetelor eu saptamana asta ma apuc de infrumusetat..schimb manichiura(fara unghii lungi, ne pregatim pt bebe), pedichiuri, coafat "fofo-pasa" si tuns...vreau o schimbare..sa ma placa fi'miu..sa nu zica saracul "vreau alta mamica ca asta e urata"
BB YASMI...fugisi cu clatitele ??..nu ii dai si la ginere o portie???

Mergi la inceput

Roxi stai linistita,tu esti prima!!!Mai repede,adica pe la 37,38 de saptamani.Nu cred ca sta Bea pana la 40.Asa simt eu..intotdeauna am zis asa...acuma sa vedem.Dar tu esti prima,stai linistita!!!!Nu ti-o iau inainte.

bebelina
poze

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Aaaa,uitati-va pe Euforia la Ceva dulce.E emisiunea mea preferata!!!!

bebelina
poze

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput