Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by RGE

RAMO CE INSEAMNA MAI REPEDE???
PETRO...eu sunt prima..eu dau startul..nu au voie inaintea mea ..nu aveti voie, pardon!!

Aoleeeeeeeeeoooooooooooo .... ma apuca iar piticii si uit ca tre' sa fiu barbata !!!

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

RAMO ..eu stiu ca fetele vin mai repede decat baietii asa ca dupa 37 de sapt sa te pregatesti
...ce-ti venii cu emisiunea asta??...nu aveai si tu alta treaba??...acum tre sa cobor sa cumpar ciocolata ...stai ca stiu..existaq briose mici la punga parca sunt niste mici cozonacei cu cioco la mijloc.

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 25 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 20 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by RGE

RAMO ..eu stiu ca fetele vin mai repede decat baietii asa ca dupa 37 de sapt sa te pregatesti
...ce-ti venii cu emisiunea asta??...nu aveai si tu alta treaba??...acum tre sa cobor sa cumpar ciocolata ...stai ca stiu..existaq briose mici la punga parca sunt niste mici cozonacei cu cioco la mijloc.

AMR maxim 25 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 20 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

E emisiunea mea preferata.Decat sa ma deprim daca ma uit la stiri...Ma duc sa caut si eu ceva dulce....

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..ha ha ha ce bine-mi pare!!!..sa te vad acum cum fugi dupa dulciuri..stiai ca nu avem voie inainte de masa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vasari eu am avut aceasta problema, in sapt 17-19.eu la cantacuzino am facut analiza.am reptat-o la 2 saptamani.tie ce titru ti-a iesit?
acolo cam in 10 zile imi dadeau rezultatul.
mie mi-a iesit de ambele dati 320.
am facut trat cu augmentin 10 zile.am fost super suparata si eu in per aia, mai ales ca cu 2 sapt inainte facusem varicela..
dupa trat., am repetat iar analiza si a iesit...neconcludent..intre 160 si 320...si nici nu am mai repetat-o de atunci.
ce sa-ti mai spun...am fost super necajita..
dar acum mai mult la efectele de la varicela ma gandesc decat de la listeria...si eu devenisem atunci obsedata cu mancarea..cu curatenia din frigider..

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by RGE

..ha ha ha ce bine-mi pare!!!..sa te vad acum cum fugi dupa dulciuri..stiai ca nu avem voie inainte de masa???

Suntem gravide,avem voie orice!!!!!!Stii ca eu daca mananc dulce inainte de masa am pofta de mancare????hihi!!!Pap cozonacel.Cu rahatel.A ramas de ieri de la bunicu Dumnezeu sa-l ierte...A comandat maicamea mai mult cu nuca,si de abia a mai gasit unul cu rahat pentru mine.Dar il pap eu pe tot!!!hihi!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Nu mai zic nimik.La noi ca la nimeni.Eu spun doar ca trebuie sa fii optimista.Eu merg la dr saptamanal de cand are bebe 8 sapt si de fiecare data numai vesti naspa...
De curand,fiind sarbatorita in sept am facut si acele analize...daruite de stat...si culmea...au iesit rele...din punctul lor de vedere...
Eu sper sa duc sarcina pana la 37 sapt,sa-l vad pe Robert(al meu bebe) si D-zeu cu mila dupa.
Eu nu mai cred in doctori.
Anul trecut mi-au spus ca nu o sa am niciodata copii si de Sfintele Sarbatori de Pasti testele au iesit pozitive(am facut 3 ca sa fiu sigura).
Si la cate eminente de avort au fost,imi tot spuneau ''gata d-ra il scoatem ca sunteti in pericol'' si totusi iata-ma la 31 sapt facand planuri.

quote:
Originally posted by Vasari

mykidutza, nu mi-a zis nimeni sa fac analizele astea. Eu le-am facut in primul trimestru si le-am repetat in al 3-lea. Problema e ca le mai facusem acum vreo luna si ceva, dar mi-a pierdut laboratorul analizele, a trebuit sa le refac si m-am trezit acum la sfarsitul sarcinii ca mi-a iesit pozitiv rezultatul.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mikyduta, dar la tine care a fost problema cu bebe?de ce sa fi ascultat doctorii?
bey..iar incepeti?eu ieri nu am scris nimic si nimeni nu a intrebat d e mine...
ancule, iti tin pumnii...
pufule...te rog, nu-mi calca pe urme..maine ma intalnesc cu dra fulga...si..am emotii...ca si vad ce o sa zica..totul e bine..copilu bine..pozitionat cum trebuie..asteptam sa nastem..
si pe mine ma intereseaza monitorizarile...streptococ b, vaccinul..
bb sa-mi zici daca ti-au iesit clatitele..;)

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by Victo
bey..iar incepeti?eu ieri nu am scris nimic si nimeni nu a intrebat d e mine...

Sa inteleg ca faci aluzie la discutia mea cu pufu ???

Nu e vorba de 1-2 zile, ci de vreo 3-4 capitole ... si nu-i nici o suparare ca nu intreaba nimeni de mine ... ca nu-s nu-stiu-ce VIP ... pur si simplu am explicat "absenta" mea pt. ca mi s-a "batut obrazul" ca nu mai dau pe la voi ... Numai ca imi place sa fac dialog si nu monolog ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

victo, la cei la care am facut analizele <10.0 inseamna negativ. Mie mi-a iesit 16.1. Oare asta inseamna titru 161? sau au efectiv alt sistem de masurare? Maine dim ma duc la medsana ca imi dau rezultatul in 3 zile, nu cred ca rezist mai mult. Si-asa de cand am aflat plang intr-una.
Citisem ca ampicilina se da ca tratament in sarcina... 10 zile (se pare ca nu face rau la copil), dar nu stiu de ce dr mea a zis ca e tarziu. Imi vine sa pun mana pe tel sa o sun iar!

Tu mai refaci vreo analiza sau te-ai saturat de ele? Adevarul e ca te scot din circuit rezultatele astea.

Tie si puiului tau va doresc multa sanatate . Sa fie totul bine!

35+

Mergi la inceput