Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(88)
Raspunsuri - Pagina 7
mykidutza spune:
Buna,
interesant mes tau.Am avut ce 'invata'
NASTERE USOARA.
Nu se fac botezuri
*
In toate zilele de miercuri si vineri de peste an;
*
In ajunul Praznicelor Imparatesti;
*
In sapatamana dinaintea Postului Sfintelor Pasti (vezi calendarul);
*
ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 25 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 20 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
[/quote]
Vasari spune:
Anca felicitari pt bb!! Ce bine ar fi sa mai rezisti 2 saptamani. Ar fi chiar la termen.
Adina, multumesc pentru incurajare. Sa stii ca n-am avut niciun simptom. Nu am fost racita sau sa-mi fie rau... Mi-a fost mai greu vreo 2 zile cand se intorsese ciudat bb si imi presa stomacul.
Am citit si eu ca listeria se face des in trim 3, dar nu-nteleg de ce a amanat dr mea pana joi discutia, in conditiile in care tratamentul pt listeria dureaza 10 zile si se poate face in sarcina. Ma gandesc ca as avea sanse sa termin tratamentul pana nasc. Nu vreau sa ma gandesc la ce-i mai rau si totusi asta am facut. Nu ma puteam opri din plans. Acum parca e mai bine si sper sa fie cat de cat ok rezultatul vineri.
35+
pussi spune:
adina felicitari pt. bb
petro ce mari sunteti...
ancuta .. iar devenim colege, important e ca-i bine fata!
pufule incearca sa discuti deschis cu dr. sa vezi ce zice clar... Sau hotaraste tu si ii spui si lui decizia!
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
pufulet74 spune:
Pussi, din pacate asta nu e genul de medic care sa accepte decizia ta .. :(
In principiu am fost de acord ca am zis ca sunt pentru nastere naturala, insa acuma culmea ma apuca indoielile in ceea ce il priveste, mai ales ca nu imi spune multe :(
------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
mykidutza spune:
Stefania ,ai mare grija.
Eu sunt in medical de cand bebe avea doar 8 sapt,acum are 31.
Am iesit din caa sa duc si eu gunoiul menajer,am cazut pe scari...nu m-am putu ridica...si am stat asa mai bine de 30 minute pana a venit un vecin si m-a ajutat...imi uitasem tel mobil in casa si uite asa am tras-o enorm dupa...precizez ca eu sunt sg nu am pe nimeni lg mine doar o pisicuta.
Asa ca ai FOARTE MARE GRIJA.
iar vin cu vesti proste ...oare ce se-ntampla cu mine...
m-am apucat sa fac curat pe scara..ca asa e la noi... fiecare face o data pe sapt...pt. a nu plati femeie de servici.. astea sunt regulele...si nu am mai asteptat sa vina sotul meu sa le faca..am zis ca usor ,usor, o sa fac eu.. ei, da parca ce o sa fie... si ce sa fie .. ca nu mi-era frica de efort...dar am alunecat si am cazut pe scari...mi-a sarit matura din mana cine stie unde...nu m-am lovit la burta ..dar asa de tare ce m-am speriat..ca nu stiam ce s-a intamplat..si cum de am aterizat jos... am avut instinctul imediat sa-mi protejej burtica, m-am lovit doar la picior ca m-am invinetit pe loc...da' burtica mi s-a zdruncinat..si ma doare int-o parte sus...de la ce o fi? plus ca m-a luat o durere de cap dupa... oare e de la efort..?..habar n-am..ma bag in patutz... poate imi revin...
scuzati-ma da' n-am cui sa-i zic..nu vreau sa-l ingrijorez pe tati.. caci imi primesc si de la el o cearta de nu ma vad....
Stefania x 2
min.7sapt.
[/quote]
ancadragoman spune:
Vasari eu as vrea sa apuc 38 de saptamani ca sa ajung la termen dar Dumnezeu are deja planuri;e facute.
Pussi redevenim colege de amorteala
anca 34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
creem spune:
quote:
Originally posted by mykidutza
Stefania ,ai mare grija.
Eu sunt in medical de cand bebe avea doar 8 sapt,acum are 31.
Am iesit din caa sa duc si eu gunoiul menajer,am cazut pe scari...nu m-am putu ridica...si am stat asa mai bine de 30 minute pana a venit un vecin si m-a ajutat...imi uitasem tel mobil in casa si uite asa am tras-o enorm dupa...precizez ca eu sunt sg nu am pe nimeni lg mine doar o pisicuta.
Asa ca ai FOARTE MARE GRIJA.
iar vin cu vesti proste ...oare ce se-ntampla cu mine...
heii...ma bucur ca ai intrat din nou...am citit si mesajele tale din urma si vreau sa iti spun sa nu mai fii ingrijorata, sunt sigura ca o sa te descurci chiar daca esti singurica.
Poate ne povestesti cate ceva despre tine si sa ne dai si datele tale, adica UM (prima zi a ultimei menstruatii), DPN, si data nasterii si una dintre colegele de odisee o sa te treaca in listutza.
33+
bb_yasmi spune:
mah fetelor da sa nu am supar?? cand vin nu e nimeni, cand plec apareti toate/......
anca si adina felicitari pt bebei sanatosi si in grafic!!
roxana, eu stiu ca se fac botezuri si in post, cel putin asa mi sa spus, singurul inconvenient este ca daca faci si petrecerea/masa trebuie sa fie cu mancare de post!!!
noi ne-am hotarat asupra datei: 29 decembrie!! numai sa dea Doamne Doamne sa fie bebelina bine si sanatoasa!!
acuma ma apuc si eu de facut clatite!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
35 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 3-4 sapt!!!!
creem spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Pussi, din pacate asta nu e genul de medic care sa accepte decizia ta .. :(
In principiu am fost de acord ca am zis ca sunt pentru nastere naturala, insa acuma culmea ma apuca indoielile in ceea ce il priveste, mai ales ca nu imi spune multe :(
------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Pufu...ma bine ii spui ce indoieli ai si il tragi tu de limba, chiar daca el nu iti spune mare lucru.
Nici mie nu mi-a spus prea multe la controlul trecut, dar a zis ca discutam mai amanuntit la 38 de saptamani...ca treaba noastra acum e sa il tinem pe bb in burtica pana atunci.
Iar la chestia cu marimea lui bb, eu cred ca e importanta, pentru ca daca e bb prea mare...nasterea e tare grea, oricat de "naturala" ar fi.
33+
creem spune:
Pap si eu o clatita...dar comandata, ca nu prea stau eu sa mai gatesc. Vedeti ce faceti, mai fetelor...ma bagati la cheltuieli cu retele voastre!
33+