Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(88)
Raspunsuri - Pagina 6
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Petronela, welcome, cam rar pe aici, nu ti-a fost dor de noi ? ;)
Baaaa ... mie mi-a fost dor de aceea va citeam regulat, voua nu v-a fost dor de mine ... in afara de adina care a mai intrebat pe unde sunt (si pana la urma m-a "descoperit" la mamici de Italia) ... nimeni nu mi-a simtit lipsa ..
Am tot vazut si v-am invidiat ca ati fost la baby expo ... sunt bine, bblina bine, pe pozitii (adica intoarsa), in grafic, are 2,050kg (intelesesem gresit initial 2,5kg), analizele bune ... sunt in . Mai alternez zile da cu zile nu ... ca de exemplu ieri cand am fost cam intoarsa pe dos (nici nu ma simteam chiar bine fizic, dar si din cauza vremii ploioase si mohorate) ... si cam atat despre mine!!!!
Petronela
bb Silvia
Vasari spune:
Eu azi mi-am ridicat rezultatul la analize si mi-a iesit listeria pozitiv. Pe un site dedicat listeriei am gasit asta - cred ca se voia a fi o incurajare?? "only 22% of cases with perinatal Listeriosis result in stillbirth or neonatal death". Inca nu-mi vine sa cred, maine ma duc la medsana sa-mi refac analiza asta. Au zis ca-mi dau rez in 3 zile, nu 2 saptamani cat am asteptat dupa ultimul laborator...
Am sunat doctora ginec, a zis ca pana joi nu ne putem vedea si mi-a zis ceva de genul ca nu am ce face. Eu una asta nu-nteleg. Doctorul de familie confunda listeria cu toxoplasmoza, asa ca pana joi-vineri o sa fie o distractie.
Si-a mai facut cineva analizele pe trimestrul 3?
Ma tot intreb de la ce ar putea sa fie... nu am mancat in oras, am consumat numai produse proaspete, am gatit pt maxim 2 zile... fara conserve. Nu am niciun raspuns. In primul trimestru toata analizele, inclusiv asta au iesit perfect.
35+
adinag spune:
Vasari, imi pare rau! Am citit si eu acum, simptomele sunt asemenea unei raceli (parca ai avut chiar probleme, nu?), plus pot apare diareesi/sau vomat. Simptomele apar mai multe zile sau chiar saptamani dupa infectie.
Dar am inteles ca pericolul este in caz de netratare a infectiei. Repeta analiza urgent, si atunci probabil vei lua antibiotice si sigur nu va fi problema! Ah, si cica 1/3 sin cazurile de infectie cu listerii este la femei insarcinate, probabil din cauza schimbarii metabolismului si a unui sistem imun slabit. Sigur va fi totul ok, vei vedea!
Petro, da, te-am "spionat" Si eu am zile din aste proaste, si tare ma enerveaza, ca-s vesela de felul meu si parca nici pe mine nu ma sufar in zilele astea(de fapt, in PRIMUL RAND pe mine nu ma sufar...)
Adina 28+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
mykidutza spune:
Merci CREEM,
Mi-au dat lacrimile citind...
Imi e tare greu...in viata mi-a fost frica de D-zeu si de singuratate.
Acum ca il voi avea pe Robert sta si ma gandesc daca nu cumva am fost egoista...poate nu trebuia sa vina...poate tr sa ascult doctorii...poate...nu stiu,incerc sa fiu optimista dar nu mai pot...
Oricum te pup si multa bafta
pufulet74 spune:
Nu e chiar asa Petro, si eu am avut zile in care nu am scris din diverse motive si nimeni nu intreba de mine, insa asta nu inseamna neaparat ca oamenii nu se gindesc la tine ...
Adina, ma bucur ca esti bine si ca nu sunt probleme :)
------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
adinag spune:
Multumesc, Flory!
Dar daca tie dr nu iti spune ca e prea mare bb, atunci cine iti zice asta? Si dupa ce criterii?
Adina 28+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
ancadragoman spune:
Gata am venit de la dr si vestea buna este ca bebelina s-a intors cu capul in jos si am scapat de cezariana
Vestea proasta este ca ,colul este d doar 2 cm si s-a deschis...asta inseamna patut si iar patut ,iar dr a zis ca daca mai sta trei saptamani am mare noroc
anca 34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
pufulet74 spune:
Mie medicul mi-a spus doar greutatea si ca e un copil mare, nimic mai mult, iar de cezariana cica el decide dar nu am discutat mai mult.
La mine sunt doua criterii acuma pt care toata lumea zice ca ar fi bine cezariana, una ca sunt micutza si ca e mare bebe, ca si burtica deja e imensa
De aceea imi puneam eu intrebari de ce si cum...
------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
mykidutza spune:
Felicitari si ma bucur pt. tine.
Amr-ul meu este tot de 6 sapt numai ca eu sunt in sapt 31, imi vor face cezariana la 37 sapt.
multa bafta
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
[/quote]
mykidutza spune:
'Si-a mai facut cineva analizele pe trimestrul 3?'
Buna,
Eu am facut analize dar nu-mi spune nimik de asta?
Sunt obligatorii analize pe trim 3?Cine te-a trimis sa le faci?Gine sau medicul de familie?
Eu am 31 sapt