Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(88)
Raspunsuri - Pagina 5
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
unde ati plecat??????
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
35 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 3-4 sapt!!!!
Bb, io mi-s p-aci...bantui pe forum
Petro....ciao...bine ai revenit, ca nu te-am vazut demull pe aici
Valentina 29+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
Victo spune:
adra ai fost mortala cu intrebarea ta..ma nu stiu..eventual intreba la fetele de la sept oct care au nascut cu epidurala si ne zici si noua cum e.
BB, pai pui niste faina..cam 250 de grame..ma eu nu le am cu proportiile, eu fac din ochi..deci s anu ma injuri. apoi pui un ou.amesteci - eu fol un tel micut. apoi pui treptat lapte. eu mai pun si un picut de apa minerala. consistenta..na..cum sa iti explic eu tie..sa fie asa, o pasta groasa...ca sana de la tnuva..na ca am gasit comparatia..:):)
mai pui niste arome...eu am pus doar zahar vanilinat.
te-am lamurit d e numa, asa-i?
34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT
bb_yasmi spune:
off mai victo, asa la ochi stiu si eu, dar ultima oara nu mi-au iesit... vroiam asa mai "la sigur" cu grmajele... mersi frumos oricum!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
bubulina noastra
AMR maxim 3-4 sapt!!!!
pet.cost2005 spune:
Si io mi-s pe-aici ... bantui ...
bb - uite aici www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/clatite/index.html" target="_blank">reteta clatite. Cu ce vrei sa le umpli?
Petronela
bb Silvia
bb_yasmi spune:
petro mersi frumos!! ai incercat tu reteta ?? ca am gasit o gramada pe net!!
bubulina noastra
AMR maxim 3-4 sapt!!!!
creem spune:
Sunt rupta de oboseala! Cu toate ca sunt in prima zi de concediu, a trebuit sa merg la servici sa predau niste hartii pe acolo, apoi la medicul de familie sa imi iau concediul prenatal si dupa aceea ar fi trebuit iar la servici sa il duc...dar nu mai pot! Ma doare spatele rau si ma inteapa jos de tot...mananc ceva si ma bag la patut!
Pupici!
33+
pet.cost2005 spune:
bb - exact pe aia nu am incercat-o ... da' eu cand le fac (clatitele), iau reteta din cartea de bucate. Si imi ies bune ...
Petronela
bb Silvia
pufulet74 spune:
Deci tot nu ne-am lamurit noi, mie toata lumea imi zice ca sigur o sa am cezariana ca is micutza si bebe-ul e mare de tot, in afara de medic bineinteles
Si de aia ma tot intreb si rasintreb, pe de o parte valorile alea is relative, pe de alta parte si sa te lase sa e chinui acolo, sa vada ca nu te dilati....si daca te dilati si bebe e prea mare ce se intimpla...?
BB, eu intrebam, bine ca te-ai linistit cu mami tau :)
Petronela, welcome, cam rar pe aici, nu ti-a fost dor de noi ? ;)
Stefania, pina vine tati iti tragem noi o bataitza sa stai frumos cuminte si sa ai grija de tine .... ;)
Roxana, da toate alea pt botez cine le cumpara pina la urma, parintii sau nasii?
------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
pufulet74 spune:
Adina, te asteptam cu mai multe detalii despre cum a fost :)
------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
adinag spune:
Buna fetelor,
m-am intors si eu de la control. Am intrebat dr si despre durerile gen CM pe care le am din cand in cand si despre intepaturile in burta Sunt contractii de exercitiu, si cica mai ales la a doua sarcina e normal sa le simt chiar mai devreme. A controlat colul si e inchis. A zis ca atata timp cat nu au efect asupra colului sunt foarte bine venite, pentru ca pregatesc uterul. A zis ca sa nu iau nimic ca nu-i bine, doar magneziu daca sunt prea deranjante "contractiile".
BB e foarte bine dezvoltat, cu capusorul de data asta sus, dar asta nu are nici o importanta la varsta asta a sarcinii, ca inca se intorc mereu (pana acum a fost mereu cu capul in jos la eco, din intamplare).
Si pentru ca ma itereseaza si pe mine chestia asta cu marimea/greutatea lui bb si necesitatea cezarienii, l-am intrebat. A zis ca asta aproape nu exista sa fie bb prea mare pentru o nastere naturala, si sigur nu cand are in jur de 4 kg. Ceea ce se intampla insa din cand in cand poate fi ca bb sa nu se suceasca cu capusorul cum trebuie intre oasele bazinului sau sa aiba o forma a capului care nu coincide cu cea a bazinului (caz tot destul de rar).
Si ca indicatia la cezariana "doar" pentru ca au iesit unele vaori aproximative mai marisoare la bb, este mai mult din comoditatea unor medici care prefera cezariana ca merge mai repede, dar ca nu exista intr-adevar o indicatie pentru asta.
Deci m-a linistit si pe mine. Si a zis ca toate astea se observa in timplul travaliului, si ca este mult mai indicat si sanatos pentru mama si copil nasterea naturala, iar in caz de complicatii oricand se poate face cezariana.
Deci va pup si o zi buna la toate fetele!
Adina 28+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)