Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(88)
Raspunsuri - Pagina 4
Victo spune:
rox, mananca mami si pt mine....am bagat si eu 3 ciorchini de struguri..apoi da-i cu bakerols..sa nu iasa inapoi..:((
gata fetelor...am luat fierul..:):).gata si clatitele de copt. ma duc sa le umplu.cu ce vrea inimuta voastra sa fie???
34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT
RGE spune:
VICTO cu ciocolta, cu nuci si miere, cu dulceata de visine...
...am papat pt tot forumul stati linistite!!!..
ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 25 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 20 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
..pana la urma cu cezariana din cauze de bebe prae mare cum ramane??..ati fugit toate??..daca la ecograf erorile sunt + 500/- 500 grame..ceea ce mi se pare foarte mult....poti avea surpriza sa fi programata la cezariana ca e bebe prea mare si dupa nastere el de fapt sa fie ok cu kg
ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 25 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 20 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
fecian spune:
Pup viitoarele mamici
Urmaresc cu mare interes maicile de noiembrie-decembrie ca aici sunt multe din fetele mele dragi.
Eu sunt abia la inceputul drumului dar o sa ne facem si noi mari.
Va pup pe toate si va urez un finish usor , bebici sanatosi si mancaciosi.
Daca pana acum ma uitam mai rar de acum incolo o sa ma uit mai des sa nu scap momentul in care sa va pot felicita pentru bebica al vostru
Multa bafta si multa multa rabdare va doresc fetele mele dragi
Felicia 5+ viitoare mami de ursulet
RAMONELLA spune:
Neata si de la noi!!!
Suntem bine,ieri am avut o zi grea,dar a trecut...Asa e viata,oamenii mor si se nasc....
Fecian FELICITARI!!!!!SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!!!Va creste si al tau mare,ai sa vezi ce repede va trece timpul!!!Eu parca ieri aveam 3 saptamani si acum am 35!!!!Daca ai intrebari,ni le poti pune.Stiu ca la inceput sunt multe intrebari.
Azi e prima mea zi de concediu,m-am trezit la 11 jumate.Am dormit cam rau,m-a cam durut spatele daca stateam pe parti.A trebuit sa dorm pe spate.Cred ca s-a strans oboseala de ieri...
Ma duc sa intind hainele,dupa care revin sa citesc din urma,ca ati scris tare mult!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani
bb_yasmi spune:
hello fetele dragutele!!!
azi am fost un pic mai lenese al intrat pe Dc in schimb am facut treaba prin casa!!!
in legatura cu greutatea la nastere, totul e estimativ, stiu o grmada de cazuri in care la eco le-a zis ca e mare/mic si la nastere exista o diferenta destul de mare!!!
victo, tu parca ai intrebat de antitetanos, mie dr ginec mi-a spus sa nu il mai fac, ca nu are rost, nu se mai face.
ieri ma intreba una din fete (cred ca Flory) nu mai stiu, scuze, ce mai zice mama mea despre cezariana,si ii spusesem ca nu ma mai sunta, ehhehhiii uite ca ieri dupa masa m-a sunat sa imi spuna ca ea si-a facut datoria si a incercat sa ma indrume dar daca eu consider ca asa e mai bine pt mine si sunt hotarata ea ma sustine!!! yupiiiii yupiiii mi-a inveselit ziua de!!! si eu ma gandeam cu stres ca peste doua saptamani vine in tara si incepe moralu' la greu.....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
35 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 3-4 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
unde ati plecat??????
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
bubulina noastra
AMR maxim 3-4 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
vreau si eu reteta de clatite!!!!!!!!!!!!!
bubulina noastra
AMR maxim 3-4 sapt!!!!
adra_bell spune:
Buna!
Stie cineva cum decurge nasterea cu epidurala? Ma refer la faptul ca dupa montarea epiduralei nu prea te mai poti misca, si ma intreb daca ramai tintuita (si cracanata) pe masa aia ginecologica?? Ca nu imi surade deloc pozitia. Prin filmulete am vazut ca femeia statea pe un fel de pat, dar deh, filmuletele alea erau facute p-afara....
MaraD, ca sa downloadezi cutiutele muzicale cred ca trebuie sa folosesti un program peer-to-peer, ca DC++ sau e-mule, altfel cred ca le gasesti greu pe web, ca nu prea este legal.
adra_bell 32+ si Eva-Elena