Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by RGE

PUSSI imi pare sincer rau pt perfuzii..dar nu ai de ales..trebuie sa faci in continuare ce este mai bine pt tzuste ..mai ai putin ..hai fi curajoasa si gandeste-te cum este mai bine!!

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 24 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 19 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

stiu, dar ma enerveaza. Ultima data cand le-am pus la spital.. o proasta m-a gaurit de 3 ori ca sa-mi gaseasca vena! si oadata mi-a dat drumul la perfuzie pe langa vena si mi s-a umflat mana cat un pepene!
alta asistenta... tot acum decand sunt s-a crizat ca-mi tot trebuia la pisu si tot o chemam sa-mi intrerupa perfuzia...
de asta mi-e scarba

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

ROx nu mai vb mama de lucruri interzise....noi cam de trei luni

anca 34+

Maria
poze

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Pai stati bine!!! Noi avem 5 luni de inocenta.....

adra_bell 33+ si Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

ROx nu mai vb mama de lucruri interzise....noi cam de trei luni

anca 34+

Maria
poze

Fericito

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

hello, fetele. intru mai rar, cam am mult de munca, dar cand intru in prenatal, recuperez io din urma. poate pana atunci, o sa vem deja si ceva bebei, ca nu planuiesc sa intru in prenatal decat peste vreo 2 sapt, 3.

cu prestatul, noi inca mai prestam, asa, cam o data pe saptamana, sa nu fie prea mare stresul pt bebe:)

Lavinia 33+ Carisa Adalia

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adalia o sa nasti mama la serviciu
Deci tu esti cea mai norocoasa dintre noi?
Bravoooooooo

anca 34+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pufule..cu sotu...pai am incercat mama..da nu functioneaza..zice las ca fac...da acu's obosit..am venit de la serv..ma doare capu'...
incerc sa ma duc azi la neogym. sa vad cat de repede scap de la Fulga.in cel mai rau caz sper sa ajung la 6.
hm..Lala, Mara..nu-mi place sa va spun.."welcome to the club"...:(:(..eu asta noapte am avut noroc..;)
ellis, ne bucuram de vestile bune!
azi eu am zi de gospodarit...spalat rufe..gatit..mers la ginec..mers la pilates..uhu..frate..parca as fi in 5 luni gravida, nu in 9 acus acus..:):)
bre..explicati-mi si mie cum e cu hemoroizii astia..ca eu nu prea am habar...bine, macar de astia ar fi preferabil sa scap si eu..zic..

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

quote:
Originally posted by adalia

quote:

hello, fetele. intru mai rar, cam am mult de munca, dar cand intru in prenatal, recuperez io din urma. poate pana atunci, o sa vem deja si ceva bebei, ca nu planuiesc sa intru in prenatal decat peste vreo 2 sapt, 3.

cu prestatul, noi inca mai prestam, asa, cam o data pe saptamana, sa nu fie prea mare stresul pt bebe:)

a happy mom-to-be

Adalia, bravo mama, asa da fata activa. Eu desi la serviciu nu mai merg, de prestat tot mai prestam exact cum spui tu, sa nu ne stresam bebelina cu lipsa. Si dc se poate iese si de 2 ori pe sapt .

Anca 35+ Elena

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Adalia o sa nasti mama la serviciu
Deci tu esti cea mai norocoasa dintre noi?
Bravoooooooo

anca 34+

Maria
poze

esti tare, Anca

are si mersul la serviciu avantajele lui (io trebuie sa vin la munca, ca e afacerea mea si acum ne mutam in sediu nou si amenajam, plus ca am 3 colegi noi pe care trebuie sa ii familiarizez cu businessul ca sa se descurce singuri pana prin februarie, martie, cand sper sa pot merge macar doua trei ore pe zi la munca). asa, ca ziceam de avantajele mersului la serviciu. unul din ele este ca sunt prea ocupata ca sa imi fac tot felul de ganduri negre cu privire la bebe si nastere. spre exemplu, chiar noaptea, eu visez cu clienti si problemele lor nu cu cezariere si copii bolnaviori :). un alt avantaj este ca nu prea am timp sa ma gandesc la durere sau sa mananc prea multe chestii :)

dar imi lipseste mangaiatul burticii si pozele pe care le aud ca le faceti voi la hainute si la miscatul lui bebe vizibil prin haine.

si nu, nu am voie sa nasc la birou, ca de la oradea la cluj e distanta de vreo doua ore...si asa cum ziceai si tu, si mama mea ne-a nascut usor si pe mine si pe sora mea (la jumatate de ora de cand a ajuns la spital). eu sper sa nasc si repede si usor, dar in spital la cluj, nu prin vreo ambulanta care vine sa ma ia de le E60!!

noah, gata, ca plictisesc fetele!

pupici,

Lavinia 34+ Carisa Adalia

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alfa_anca

quote:
Originally posted by adalia

quote:

a happy mom-to-be

Adalia, bravo mama, asa da fata activa. Eu desi la serviciu nu mai merg, de prestat tot mai prestam exact cum spui tu, sa nu ne stresam bebelina cu lipsa. Si dc se poate iese si de 2 ori pe sapt .

Anca 35+ Elena

poze

se streseaza bebe din lipsa de prestat? la asta nu m-am gandit, ci ziceam ca prestam mai rar sa nu fie stresat de la prea des :).

da, cum zici tu, uneori si de 2 ori pe saptamana, adica sambata si duminica, sau sambata dimineata si sambata seara

Lavinia 34+ Carisa Adalia

a happy mom-to-be

Mergi la inceput