Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(88)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

NEATZA...acum ne-am trezit si noi...de fapt prima trezire a fost la 4 cand am crezut ca e cutremur dar era fi'miu infometat care lovea unde apuca..asa ca am luat o mica gustare...apoi nani...apoi la 7 iar cutremur, iar mic dejun, iar nani..acum ne-am trezit(tot de la cutremur)..am aprins calculatorul sa va salutam si ne bagam la mic dejun...nu mai suport foamea asta care il apuca continuu si ma loveste rau, ma doare, ii ghiortaie matele si cand pap ma doare burtica ca se intinde ca sa intre mai mult probabil sau mai repede...in rest suntem ok...aceleasi 2 mici contractii surde dar nu le bagam in seama..suntem ok.
...noi din lipsa de spatiu si camere o sa-l tinem pe George cu noi in camera plus ca la ce vise nenorocite am eu acum ca-l scap pe jos, ca-l las singur in casa, etc...sigur nu as putea sa stau fara el mai ales ca-mi este frica la inceput..o sa stau sa-l pazesc cand doarme sa vad daca respira...si la anul speram si noi la mai multe camere sau o casuta ceva ...si atunci il trecem la camera lui fara discutie ..mami si tati trebuie sa stea singuri.
...referitor la tati..chiar aseara se uita al meu la mine si ma intreba cand vreau sa-si ia concediu...si i-am spus cand nasc..si el saracu..pei de cateva luni ma duci cu presuletul ca nasti..,.asa ca asteptam controlul de luni sa vedem ce spune dr si il bagam si pe tati in concediu sa stea cu noi acasa..dar nu prea mult ca ne invatam..pana ma simt eu bine si ma obisnuiesc cu George ca apoi trebuie sa revin la fetele mele..
..gata am fugit sa bag ceva la marsupiu ca s-a suparat fi'miu si e de rau...cred ca in fiecare zi iau cateva kg in ritmul asta

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 25 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 20 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

..uitasem sa schimb zilele la semnatura

AMR maxim 24 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 19 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by adinag

Ancuta, p oate nasti tot asa usor ca si verisoara mea (are 2 baieti, intre timp mari).
La prima nastere a durat tot procesul vreo 2 ore. La a doua tot asa i-a zis, sa vina imediat la spital, ca avea deja dilatatie si sa nu "piarda" copilul. Cand a simtit ceva, simtea deja cum se coborase tare intre picioare, s-a dus frumusel la spital si alea vroiau sa cheme dr, sa completeze stiu eu ce, ea cica nu, vrea direct in sala de nasteri. Peste 10 minute copilul era nascut, aproape sa nu mair euseasca din lift...

Dar in mod normal dureaza muuult mai mult, mai ales la prima nastere. Din pacate io-s altfel ca ea, exact inversul. Si ea sincer mi-a zis ca aproape nu a avut dureri... Ma mananca invidia ! ;-)

Adina 28+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Neata
Noi suntem trei surori si mama ne-a nascut pe totae fff usor,pana acum am semanat cu ea la sarcina asta si sper sa seman cu ea si la nastere.
Ramo si eu simt intepeturi jos si cam dor.

anca 34+

Maria
poze

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miruana

Salutari dragi mamici!
As dori sa ma alatur clubului vostru, pentru ca, minunea noastra va pasi alaturi de noi in luna noiembrie.
Ma bucur tare ca v-am gasit si as dori sa putem sa impartasim fiecare din experienta noastra pentru a creste niste copilasi MINUNATI!

just me

Bine ai venit si daca nu ai dat deja datele tale sa le scri ptr listuta.

anca 34+

Maria
poze

Mergi la inceput

Pussi suntem bine,multumim de intrebare ...stam la patut si incercam sa nu ne miscam prea mult.
Eu zic sa stai linistita si sa te duci ptr perfuzii la spital ca stie dr ce spune.
O zi buna la fete

anca 34+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vali ai dreptate e anafilactic...
sheri nu vreau in spital.... ultima data mi-au distrus venele ... si e vorba de 6 zile!

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

PUSSI imi pare sincer rau pt perfuzii..dar nu ai de ales..trebuie sa faci in continuare ce este mai bine pt tzuste ..mai ai putin ..hai fi curajoasa si gandeste-te cum este mai bine!!

AMR maxim 24 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 19 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

Mergi la inceput

VALI succes la doctor!!! sa vi cu vesti bune!!
..eu am baut un litru de lapte cu cacao in 5 minute..cred ca in curand o sa intru in cartea recordurilor

Mergi la inceput

ELLIS ma bucur ca este ok pana la urma cu sangerarea!!

Mergi la inceput

IRINA FELICITARI PT FLACAI SI DOAMNE AJUTA SA MAI STEA 2 SAPTAMANI!!
MYKIDUTZA...imi pare rau pt toate prin cate ai trecut dar uite ca Doamne Doamne ti-a oferit o minune in schimbul suferintei tale..capul sus mamico!! trebuie sa fi tare pt ingerasul tau!!
FETELOR de nu mai zice nimeni, nimic....mai bine ma apuc de impins mobila prin casa decat sa mai prestez ceva..noi suntem cuminti de atunci de la munte..sunt 2 luni nu

Mergi la inceput