Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(88)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
he he..Rge, fi/miu incepe sa semene cu al tau..si eu pe la 5 m-am trezit..asta mic da/i si da/i..am refuzat sa mananc..ca mancsem pe la 10 destul
am stat cu ochii in tavan pana pe la 6 jumate si apoi am dormit bustean pana pe la 10, cd m-am trezit dintr-un vis enervant..venise dr ginec sa ma vada la mine acasa si acu toata lumea intra in camera din minut in minut, ca nu reuseam sa ma dezbrac..hihihi
mai si ma tot intreb und e intra atata in stomacul tau. 1 litru de lapte???pfuii pai eu abia beau 1 litru de lichide toata ziua
..:(
cu sexu..prost...prost..nu-mi aduc aminte cd a fost ultima oara..habar n-am...si nici nu se va intampla in viitorul apropiat.:(
ooo..pussi draga...:(:(:( da pt ce tre sa faci perfuziile alea?35+
piticul Stefanut
AMR 5 SAPT
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Fetele, intru iar la voi ca sa va intreb ceva. Multe dintre voi sunteti in trimestrul III. Mie doctora mi-a spus ca in trim III nu mai este nevoie de eco 3D ci de 2D. Eu maine am programare la ecografie si nu stiu daca sa cer 2 sau 3D. Parca as vrea sa o mai vad bine pe gogosica.... Voi cum ati facut/faceti?
Multumesc tare mult de ajutor.
Alina 29+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
RGE spune:
WOOOOWWW FETELOR!!!...ce bine stati la prestat ..mie sincer mi-e frica ca am inteles ca in ultima luna poate declansa nasterea..oricum astept pana luni la control si daca totul este ok...imi leg sotul de pat si il bag fortat la prestat ..ce deja o sa am 37 de sapt jumate, dr o sa fie la spital ..asa ca ..macar de=-ar veni bebe
PUSSI imi pare ...dar chiar nu se pot face cumva acasa ...ma gandesc ca numai de astfel de experiente nu o sa ai tu nevoie acum.
ROXANA 36+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 24 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 19 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Alina eu am facut numai 2 d in trim 3,dar sunt fete care au facut si 3d
anca 34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Multumesc mult Anca! Si ai vazut bine bebicul? Adica...este un moft 3D-ul sau e ok si numai 2D (pentru dorul mamei de bebelush, ca pt doctor am inteles ca e ok 2D).
Scuze ca sunt insistenta dar nu stiu ce sa fac. Nu ar strica nici sa economisesc niscaiva banuti.
Alina 29+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
RGE spune:
ALINA eu am cerut 3D dar nu am primit decat 2D pt ca bebe e mare si nu se vede nimic..nu mai incape in poza..eventual ceri masuratori 2D si daca se poate si se vad cateva imagini in 3D...
VICTO ....ti se pare mult un l de lapte???...pei eu noaptea beau 3 l de apa
ROXANA 36+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 24 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 19 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
mykidutza spune:
quote:
Originally posted by pussi
vali ai dreptate e anafilactic...
sheri nu vreau in spital.... ultima data mi-au distrus venele ... si e vorba de 6 zile!
PUSSI29+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Buna dimineatza sau mai bine zis buna ziua,nu?Dimineata era cand v-ati trzit voi.
Referitor la soc anafilactic vezi ca e tare naspa,eu am facut anul trcut de l o intepatura a unei albine si acum doi ani de la un antibiotic administrat.
Cu venele,ai grija.Ale mele sunt sarmuite de atatea injectii.
Dar sfatul meu e sa te duci la spital.Asa stai cu inima impacata ca o sa fii supravegheata si roaga-le sa-ti puna branula.
Bafta
RGE spune:
..Doamne am o putoare si un somn in mine de nu va vad si ziceam ca saptamana asta trag si eu tare.....nu stiu de ce sa ma apuc..de dulapurile din bucatarie, de faianta, sa fac holul, sa ma apuc de calcat hainele noastre sau ale lui George, sa fac mancare, ...sa dorm???
..sau sa lenevesc?..lucrul la care ma pricep eu cel mai bine
ROXANA 36+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
mykidutza spune:
quote:
Originally posted by RGE
IRINA FELICITARI PT FLACAI SI DOAMNE AJUTA SA MAI STEA 2 SAPTAMANI!!
MYKIDUTZA...imi pare rau pt toate prin cate ai trecut dar uite ca Doamne Doamne ti-a oferit o minune in schimbul suferintei tale..capul sus mamico!! trebuie sa fi tare pt ingerasul tau!!
FETELOR denu mai zice nimeni, nimic....mai bine ma apuc de impins mobila prin casa decat sa mai prestez ceva..noi suntem cuminti de atunci de la munte..sunt 2 luni nu
ROXANA36+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
Merci muuult de incurajari.
Ai sa vezi tu ce personalitate o sa aiba puiul tau.Frumos nume,George.
Stiai ca numele au o insemnatate f mare?George vine de la Sfantul Gheorghe,care a dus 'lupte grele' in viata lui pamanteana.Nu rade de mine,eu sunt mai cu frica de D-zeu din fire si chiar cred in asa ceva.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Alina eu am vazut f bione si in 2d ,oricum bb acum se vede pe bucati ca este maricel si nu mai incape in poza.A mea ultima data avea si par
anca 34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!