Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

mykidutza, ai dreptate. Pana la urma lucrurile se aranjeaza intr-un mod atat de ciudat... Sper sa fie bine pana la capat si dupa - sa fie bb sanatos.

Mai, fetele cu clatitele, ma suparati si imi bag sotul la bucatarie sa-mi faca si mie.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Pai nici nu stiu cu ce sa incep.
Au spus atatea dr astia ca ma inebunisera.
Initial ,datorita unui fibrom de marimea unei sarcini de 12 sapt,dezvoltat pe intreg peretele uterului nu se putea, spun ei ca eu sa raman insarcinata iar daca culmea se intampla asa ei spuneau ca nu pot duce sarcina la termen, datorita faptului ca fatul nu avea unde si cum sa se dezvolte;ei vroiau sa-mi scoata uterul...;fibromul a crescut si el in timpul sarcinii,am si rh negativ,am facut si psoriazis pe sistem nervos...de fapr recidivase...am avut un soc...tocmai din partea cui ar fi trebuit sa ma sustina sau macar sa ma iubeasca,adik mama...si tot asa.
Intre timp a trebuit sa dau in judecata firma la care am lucrat...
Fiind singura,m-am chinuit mult.
Mai toata sarcina am stat la pat.Toti prietenii te parasesc cand esti la 'necaz'.A trebuit sa platesc ca sa mi se duca gunoiul menajer sau sa am o paine.
Dar toate trec si sunt sigura ca atunci cand o sa-mi vad puiul o sa uit de toate.
Sper sa ma ajute D-zeu sa reusesc sa ma pun iar pe picioare.

quote:
Originally posted by Victo

mikyduta, dar la tine care a fost problema cu bebe?de ce sa fi ascultat doctorii?
bey..iar incepeti?eu ieri nu am scris nimic si nimeni nu a intrebat d e mine...
ancule, iti tin pumnii...
pufule...te rog, nu-mi calca pe urme..maine ma intalnesc cu dra fulga...si..am emotii...ca si vad ce o sa zica..totul e bine..copilu bine..pozitionat cum trebuie..asteptam sa nastem..
si pe mine ma intereseaza monitorizarile...streptococ b, vaccinul..
bb sa-mi zici daca ti-au iesit clatitele..;)

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruana spune:

Salutari dragi mamici!
As dori sa ma alatur clubului vostru, pentru ca, minunea noastra va pasi alaturi de noi in luna noiembrie.
Ma bucur tare ca v-am gasit si as dori sa putem sa impartasim fiecare din experienta noastra pentru a creste niste copilasi MINUNATI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

bauuu!am aparut si noi iar tot cu dureri dar nu asa de tare.am fost la dr,la eco,si ne-a zis ca durerile astea ca la ciclu sunt normale la varsta asta a sarcinii si ca de acum tot o sa mai am pana nasc,nu sunt dureri de nastere,adica nu sunt contractii atata timp cat nici burta nu se intareste.bebeii sunt bine,unul ne arata limba o tot scotea din gurita dragul de el,si ii dadea cu piciorul in fund lu frasu,asa face mereu,si celalalt saracul cumintel foc.
placenta ok,lichidul la fel,de col nu stiu de ce dar nu a pomenit nimic si guguloii au 2700 si 2550gr.este diferenta de 150 gr intre ei dar a zis ca nu e problema mai ales ca ei impart o singura placenta,si diferenta nu de de speriat.cam asta a fost tot,ma asteapta peste 2 saptamani daca nu nasc pana atunci.oricum m-am mai linistit in ceea ce privesc durerile.

35+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nu, vasari nu mai repet nicio analiza...dupa ce am vazut ca dupa tratament a iesit neconlcudent..adica trebuia sa repet peste inca 2 saptamani..am zis ca nu mai vreau un stres in plus!
ca nici s-o duc in antibiotice nu mi se pare ok...
stiu exact prin ce treci..ti-am zis, poate si mai bine...
eu pt linistea mea am facut atunci o tura de antibiotice, desi titrul nu crescuse.

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

o Irina...deja se bat astia micii???
ehehe..credeai ca dai startul, huh..n-auzisi ca nu te lasa Roxana???
offffffffff..fetelor..iar au aparut arsurile...deja isi fac de cap..cred ca e a 5 a noapte consecutiv...le urasc!!!

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

eu o sa ajung la spital cu ochii rosii deja d e la vomitat...nu mi se mai sparg venele de la impins..;)

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am revenit si eu...cu burta...
am facut clatite , am papat pana am pocnit... si apoi am plecat dupa concediu prenatal la dr de familie, care e in concediu medical 2 luni!!!!!!!!!!! si este in locul ei o "asistenta", o studenta la medicina...... care mi-a scris medicalul azi dimi (cand am mai fost o data.... ) dar l-a uitat la un alt cabinet unde i-a dat un numar de registru.....
deci va dati seama ce bine mi-au picat clatitele.....
si asteptam o ora dupa reteta mi-am bagat picioarele in reteta si tot ce mai aveam nevoie si....am facut urat, si.....am plecat!!!
asa ca sunt si fara reteta si fara prenatal!!!!

woww irinush da ce flacai mari ai!!!! iti dai seama cat inseamna amandoi la un loc???

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

35 si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by miruana

Salutari dragi mamici!
As dori sa ma alatur clubului vostru, pentru ca, minunea noastra va pasi alaturi de noi in luna noiembrie.
Ma bucur tare ca v-am gasit si as dori sa putem sa impartasim fiecare din experienta noastra pentru a creste niste copilasi MINUNATI!

just me

Bine ai venit si nastere usoara si la termen iti doresc!

irina, felicitari pt. flacaii vigurosi si pt. vestile bune

mykidutza,imi pare rau de situatia ta...sper sa te putem ajuta sa treci mai usor peste momentele grele

Valentina 30+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Asa mai merge Petro si apropo, f frumoasa viitoare mamica, multumim de poze ;)
Cred ca asa ceva se intimpla pe forumuri, e specific probabil si modului de comunicare si nu pentru ca cineva nu vrea sa te bage in seama, pur si simplu se intimpla, iar eu cred ca important e sa scrii tu pentru ca atunci la un moment dat si ceilalti or sa inceapa sa iti raspunda

Victo, is curioasa ce iti zice Fulga .... is curioasa la cine ma paseaza Diculescu, ca cica intre 20 si ceva octombrie si 3 noiembrie nu e in cluj si acuma incep eu sa ma rog sa nu nasc atunci ....

Mykidutza, pina la urma toate incercarile astea te fac mai puternic si mai intelept si ajuta sa desparti ce e bun de ce e rau si sa vezi ce e important pentru tine in viata .... si tu cred ca deja stii pentru ca ai un pui mic care creste si care o sa iti lumineze zilele... asa ca multe felicitari si imbratisari si suntem alaturi de tine ...

Apropo de botez, noi o sa il facem prin aprilie anul viitor, sper sa nu avem probleme ...

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput