Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(88)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
pufulet74 spune:
BB, nu te necaji ca nu merita
Eu de cite ori ma duc la a mea (care e binevoietoare si saritoare de altfel) greseste sau uita ceva, ba imi scrie ceva cod gresit, ba imi greseste CNP-ul, ba scrie alta luna, si vesnic ajung inapoi cu jalba in protap ... mai nou verific ce scrie :)))
------------------------
Flory 34+
Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Victo spune:
pufu..pai poate te "paseaza" la Fulga..hihihi..atunci hai sa stabilim...sa o "deranjam" deodata..:):)
sper ca la mall vor veni si magazine pt copii35+
piticul Stefanut
AMR 5 SAPT
Victo spune:
oh...mychiduta...e greu da..:(:(. Doamne ajuta sa ai un bebelas sanatos care sa te faca sa uiti de toate!
mai Irina..ca acum am percutat si eu..deci baietii tai laolalta au peste 5 kg??? iarasi te intreb..Doamne, mai poti???????????eu cu matzu meu de 2 kg..si cate va sute de grame si parca na..nu e chiar asa simplu...
mai, acu mai nou asta mic se tot joaca cu manutele,...:)a terminat cu fotbalu'..incepe cu crosetatul..:):)35+
piticul Stefanut
AMR 5 SAPT
dany2007 spune:
...buna burtici!
Incerc sa citesc din urma...azi am avut si nu am putut intra deloc pe net.Acum a venit tati si a rezolvat pb.
Suntem bine sanatosi...putin obositi,azi daca nu am avut pc am facut curatenie si papa bun.
Ma duc sa citesc din urma si revin.
Dana 28+
Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica si poze BabyExpo
pufulet74 spune:
Sa stii Victo ;) Eu am o prietena care e f incintata de Fulga si a nascut cu ea si o zis ca direct la ea ma duce ca e de incredere :))
Si eu astept cu disperare sa se deschida Polus Mall pe 12 oct, ca Miniblu sigur o sa fie ....
------------------------
Flory 34+
Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Sheritra spune:
Salut burtoaselor,
Of ca nu mai am timp sa intru atat cat as vrea, dar am zis ca gata, ma linistesc, ca mai am un pic si nasc si e pacat sa nu ma odihnesc si eu.
Am fost azi la eco morfofetala, printesa are 2.7 kile, cu capu in jos si picioarele pe fata, a cascat, s-a jucat cu manutele. IR-urile de 0.3, nu-mi vine sa cred la cat m-am agitat, si colul inchis.
Cam astea, ma duc sa citesc din urma. pe toate!
Shery 35+
Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
mykidutza, cred ca bb tau o sa fie un invingator la cate ai reusit tu sa faci in sarcina asta. felicitari
eu parca m-am mai calmat putin. ma gandesc ca 16.1 o insemna titru 1/161. Ce inseamna o raza de speranta in perioada asta! :(( Asa ca maine dim la 7 ma duc sa refac analiza si apoi sa termin cumparaturile pentru mine si pui. 35+
dany2007 spune:
Citesc si eu din urma si peste ce dau peste retete ...una mai delicioasa decat alta
sunt plina de
.
Roxy ma inebunesti cu mancarurile tale.
Ne-am schimbat si noi semnatura,joi mergem la eco...nu mai am rabdare sa imi vad nazdravanul. De cateva zile misca continu nu stiu ce ia venit.Joaca
cu buricul meu.
Dana 29+
Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica si poze BabyExpo
Victo spune:
pai vasari, nu scrie pe hartia aia limitele ?
la mine scria...mai mic de 1/160...intre 160-320...si mmai mare sau egal cu 1/320.
astea erau limitele.la ultime insemna ca este infectie.35+
piticul Stefanut
AMR 5 SAPT
pussi spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Cat despre analize ... mie ginecologul mi-a dat de facut analizele pt. trim. 3 ...
pussi - merci.... si voi sunteti mari. Ce a mai trecut timpul ... parca ma apuca nostalgia ... amestecata cu frica de nastere ... iese un cockteil de toata frumusetea!!!!! Si ma mai mir de ce sunt intoarsa pe dos si am stari din astea aiurea!!!!
Petronelabb Silvia
esti intoarsa .. ca esti
![](gravida.gif)
![](hagi.gif)
![](hagi.gif)
![](hagi.gif)
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!