Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 16
alinaatudor spune:
Laura: cum e Iosup?
Unde ai fost la el...La CMU?
Cat te-a costat?
Placenta e bine sa fie posterior...si sa nu fie inferior..deci la tine e bine...:)
Alina 22 si Stefania
Laura Ioana spune:
LauraD pai cu parola te loghezi pe yahoo, cum o faci si pe mailul tau si citesti mesajele trimise acolo sau trimiti mesaje. zuzele2008 e ID-ul si pt forum si pt mail-ul comun. Parola o stiti
Honey, felicitaaari! Va mutati in Texas, sa inteleg? Ce faaain, ce palpitant! Succes!
26+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
irinouka spune:
quote:
Originally posted by honey79
Fetele!!!!!! Plecam in SUA. Mai exact in TEXAS!!!!!!
Am niste emotii de mor.Cat am asteptat acest telefon, iar acum ca a venit, nu stiu pe ce sa pun mana mai repede.
Imi tremura mainile si picioarele de mor.
Yupy!!!!!! Cowgirl ma fac!!!!!!
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+ 70%
honey, felicitari, dar rilex, mama, si zi-ne si noi cum, de ce, in ce conditii, pt cata vreme etc.
irina 25+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
http://bd.lilypie.com/APump3.png
alina023 spune:
Honey, felicitari pentru vestea extraordinara. Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti parte numai de bine acolo unde mergeti!
Laura, felicitari pentru starea de zi de primavara. Imi inchipui cum te simti si sunt incantata pentru tine.
Feteleeee....nu ma simt prea bine. Nu stiu de la ce...insa de dimineata de pe la 4-5 am avut cateva scaune lichide. Apoi au stagnat cateva ore si am mai avut doar unul la birou (scuze daca sunt prea directa). Ideea e ca de vreo ora simt ca am putina febra, am avut si ceva ameteli (acum vad ca nu mai am) si am o stare generala de rau. Nu am stari de voma (m-as fi gandit la toxi infectie alimentara sau enterocolita) dar nici bine nu-mi este. Oare ce sa fac? Ma gandeam sa mai astept pana diseara si daca ma simt tot asa sa merg la camera de garda sa ma vada un medic.
Offff
Alina 29+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
NataliaS spune:
Alina - welcome to the club - si eu fac parte din el. Azi noapte n-am dormit aproape deloc, iar acum sunt zombie si mi-e rau...eu cred ca bag un smecta si sper sa-mi foloseasca. De mancat am mancat paine prajita cu ceai de menta si banane. Poate ma risc si la un cola, care in combinatie cu banana e super pt diaree.
Sa te faci bine cat mai repede!!!
Natalia 28+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Laura Ioana spune:
Alina, uite aici un remediu sigur impotriva diareei: papi cateva boabe de orez crud, cam cat incap in causul palmei (10-15 boabe), cel mai bine sa le chiar mesteci. Efectul e garantat Sanatate maxima!
26+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
alinaatudor spune:
Ia un ceai de menta si un Smecta..pentru burta..
Si mai bine suna pe dr tau ginecolog...nu la camera de garda..ca cine stie peste cine dai..
E posibil sa ai o toxiinf alim si fara voma sau greata...
Gandeste-te ce ai mancat...oua..prajituri..ceva?
Alina 22 si Stefania
numeioana spune:
Alina, nu stiu ce sfat sa-ti dau, decat sa bei un ceai de menta, daca ai pe acolo. Daca erai acasa iti faceai niste orez fiert, dar la munca e nasol... Sper sa-ti revii repede!
Fetele, v-am spus ca le-am scris celor de la wampol. Mi-au raspuns despre caruciorul Triton, ca are 8,7 kg (asa o fi? chiar sa fie mai usor decat cel cumparat de raca???) si costa 930 RON cu TVA fara transport cu tot cu landou si scaunel auto. Transportul costa vreo 25 RON. Imi place acest carut f mult, pt ca seamana cu frumosul Quinny... In afara de albastru si rosu mai au pe verde si portocaliu. Toate culorile sunt ffff frumoase...
Se gandeste cineva sa cumpere caruciorul Triton?
Ioana
19+David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
laura_dimitris spune:
wow !!!! Am reusit !!!!!!!!!
multumesc mult laurici !!!!
Alina, mie mi-a placut dr. Iosup. Am fost la cabinetul lui, la fortis.Am ajuns cu 45 de minute mai devreme... ( incurcasem ora de programare la eco cu ora la ginecolog de vineri...) dar am intrat imediat. Vorbeste putin cam incet pentru urechile mele dar m-a impresionat ca atunci cand a aflat ca mai am un copil, tot intreba de "flacaul" de acasa.... Cand imi arata fetisoara bebelului ma intreba : "uite, ce spui, seamana cu flacaul de acasa ?" sau " ce spune flacaul ca va avea o surioara ?" si altele....
A creat oarecum impresia ca-i pasa, ca este interesat de mine ca pacienta nu doar sa termine de efectuat masuratorile si sa bage banii in buzunar....
A, si de bani, am dat 300 ron. Mi-a dat 4 fotografii dintre care 2 - cu fetisoara fetitei - facute in 4D. In una este tare haioasa ca scoate limba... Vezi ca iti si inregistreaza CD dar trebuie sa-l ai tu la tine... Eu l-am avut si am uitat sa-l dau...
In concluzie, mi-a placut !!!
Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
alina023 spune:
Multumesc mult pentru sfaturi. Am rugat o colega sa mearga sa-mi ia cola (iamiii...de cand visez la asta; iata ca acum am o scuza ), orez si stixuri.
Vreau acasa.... (desi al meu sot a ascultat impasibil cand i-am spus ca nu ma simt bine si nu a fost capabil decat sa spuna ca este obosit...ca s-a trezit la 5 ca sa ia de la gara niste rude de-ale mele ).
Alina 29+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica