Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 15
roli25 spune:
Eladea iti voi spune ce am folosit la primul bb:
-pompa san Chicco manuala inca din primele zile in maternitate, m-a ajutat foarte mult
-tetine/suzete am folosit de toate dar acum voi lua numai silicon. Cele de latex se strica f. repede. Singurele bune de latex sunt de la Chicco dar sunt cam scumpe.
-sterilizator nu am luat pt. ca am alaptat 9 luni, din care 6 luni exclusiv, asa ca cele cateva suzete pe care bb le-a vrut doat pana pe la 6 luni am preferat sa le fierb. Sfatul meu este ca nu merita sa investesti in sterilizator decat daca Doamne-fereste nu vei avea lapte, sau eventual cand vei trece pe formula.
-umidificator nu am luat si nu voi lua. Pun un vas cu apa pe calorifer.
-lenjerie nu mi-am luat speciala, ci pur si simplu marimi mai mari de chiloti si sutiene. Dar acum cred ca imi voi lua sutien de alaptat www.toria.ro/catalog/product_info.php?cPath=21_38_81&products_id=127]
-tampoane san Sanosan
-cosmetice bb Bubchen
-lapte praf am folosit tarziu, dupa 9 luni, pana la 1 an: Milumil, Bebelac.
-cantar electronic
-alte chestii pt bb: pompa nas, Marimer (spray desfundat nas), forfecuta cu varf rotund, termometru digital normal.
-creme fundulet: bepanthene, carpicon.
Cam asta imi aduc aminte.
Roli 24+ cu si Marc (9 iunie 2006)
darene spune:
Foarte frumoase pozele de la intalnire,am vazut ca ati si papat,baut;cred ca v-ati distrat pe cinste.
La multi ani Genusa si Nicole_es.Sa fiti fericite si iubite !
Ereena bine ai venit si sarcina usoara in continuare !
Elena
27+
iulia82 spune:
Salut toate zuzele .M-am bucurat tare mult sa citesc ca v-ati simtit bine la intalnire,frumoase poze...si mamici si burtici...
NICOLE_ES Sarcina usoara,bebe sanatos si frumos si tot ce-ti doresti!!!
Ereena bine ai venit printre gravidute,sper sa te simti bine cu noi...sarcina usoara si te astept cu mesaje despre tine si bebe
RACA,imi place caruciorul,arata bine,robust...dar mi se pare ca nu e identic cu ce-am vazut pe net,ca asta nu are cadru si rotile cromate.Sa va bucurati de el si voi si bebe.
FETELE care se ocupa de prima pagina...mi se pare mie sau nu da bine la numaratoare...? 103 gravi,dar daca aduni fetele,baietii,gemenii si 'surprizele' da mai mult,111 parca...
oare cine intreba de ce marci de produse vom folosi?...zau c-am uitat ...Eu am luat deja -biberoane marca chicco,avent si nuk
- suzeta si tetine de silicon de la nuk
- cosmeticele pt bebe sunt bubchen
- pt mine voi lua germastan pt sani
- servetele umede pampers sensitive
- scutecele tot pampers
-restul de chestii:termometre,pompita nas,forfecuta,perie,pompa san ...le iau de la chico
- cantarul e mecanic ,de Sibiu
- hainutele le voi lua majoritatea de la rombaby
Iulia 25+ IRIS
ne pregatim...pt bb Iris
uite cum crestem
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by virgo
E , voi sunteti pui cuminti , eu mi-am trimis soacra la azil acu vreo doi ani . Ca facea numai tampenii prin casa si se plangea ca-i dispar lucruri, cand ea de fapt nu-si mai amintea unde le-a pus ...
Ba , eu nu stiu unde se intampla faza cu marlaneala , ca circul foarte rar cu transportul in comun . In Romania . Dar stati voi cuminti ca nici cu occidentalii nu mi-e rusine , ei nici nu stiu ca e frumos si politicos sa dai locul in tramvai , se uita la tine ca la masini straine daca te milogesti pentru un scaun ! Pe bune !
Fetelor , eu cu contractiile astea ce sa ma fac , sa nu le mai bag in seama ? Nu sunt dureroase , dar ma sacaie , mai ales cand merg sau cand ma ridic de pe buda .
Tin sa va spun ca am schimbat prefixul la kile , deci am deja 60 , dar sa mor eu daca se vede ! Bine , burtihanul e mare , dar si bebe e un inalt , deci no problem . As fi multumita sa ajung pe la un 65 , 67 kg .
Fetele din Iasi , Gugu et comp. de exemplu , kara face 3D in Iasi si unde ? Costa mult ? Ca ma omoara curiozitatea .
eu am facut echografia morfo-fetala la dr. Iliev care e foarte bine cotat, sau daca nu, chiar cel mai bun la capitolul asta din zona asta. Dr mea de ex. e si ea specializata in echografii si are 3D la cabinet, m-a trimis la el. Echo m-a costat 100 ron si e un om super, povesteste, explica si face glumitze. Abia astept peste o luna sa merg din nou.
Alti dr care au 3D e Ivona Lupascu, care te usuca de bani si e taaaaaaaaaaaaaare scumpa la vb(merge pe considerentul "de ce sa le explic la prosti ca doar nu au facut medicina si nu inteleg nik"), echografia nu mai stiu cat costa, insa stiu sigur ca la prima consultatie cu analize fetele lasa la ea 900 ron. Mai are si dr. Carauleanu la cabinet 3D, insa echografiile le face ea fiul sau care e abia in formare, eu una nu m-as baza pe cele spuse de el. Un alt dr. e Onofrescu, insa recomand sa pastrezi distanta, pt ca a facut mult prea multe gafe in ultimul timp si au avut de suferit prea multi bebelusi, desi candva a fost un bun profesionist. Si cam astea ar fi informatiile pe care le detin.
GUGU 27+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
honey79 spune:
Fetele!!!!!! Plecam in SUA. Mai exact in TEXAS!!!!!!
Am niste emotii de mor.Cat am asteptat acest telefon, iar acum ca a venit, nu stiu pe ce sa pun mana mai repede.
Imi tremura mainile si picioarele de mor.
Yupy!!!!!! Cowgirl ma fac!!!!!!
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+ 70%
alinaatudor spune:
Si noi asteptam sa fim inclusi pe lista:)...Multumim mult:)
Docdecap: mersi mult pentru lamuriri...am activat PM
Alina 22 si Stefania
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by raca
Virgo, eu am intrebat de eco 4d la cab Dr. Grigore - MEDIS si costa 250 RON. Mai are 3D si DR Carauleanu si costa parca tot 250 sau 200 RON (scuze dar nu mai stiu exact). Oricum cica ech Dr. Grigore e cel mai performant din oras la ora actuala (abia si l-a luat de vreo luna).
21+
Vine Barza!
RACA pe mine ma urmareste dr. Grigore, insa morfo-fetala mi-a recomandat sa o fac la dr Iliev.
GUGU 27+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
laura_dimitris spune:
Am venit acum de la ecografie de la dr. Iosup si sunt fooooarte incantata !!!! Simt ca plutesc de fericire si,... parca sunt nebuna.... dar mi se pare ca afara este primavara....
Vorba unei fete - scuze nu am retinut numele ! - tare fericite ne face fiecare vizita la ecograf cand ne intalnim puiutii....
Este totul in regula. (Chiar si IR ... ) Eleni a mea are 458 gr. aAcum, nu stiu daca este ok dar imi scrie pe eco ca placenta este posterioara gr. II si ca structura are gradul 2 de maturitate.... O fi bine? Iosup nu a zis nimic....
Si, in alta ordine de idei, bine ai venit Ereena si felicitari Adriana pentru fetita !!!!
Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
laura_dimitris spune:
Honey, FELICITARI pentru plecarea in SUA !!!
Cum de iti faci deja bagajele? Cand trebuie sa plecati ?
Unde anume in SUA veti merge?
Help si de la mine.... am mai intrebat si eu ca si alina.... eu stiu parola dar... unde sa o bag pentru ca atunci cand dau click pe adresa comuna de mail imi apre o fereastra in care trimit mesaj catre zuzele 2008... Stiu ca sunt toanta rau dar... unde trebuie sa pun parola ca-mi pare numai TO, CC si subject???
Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
carmen e spune:
Honey felicitari stiu ca iti doreai mult sa plecati.
Cand trebuie sa plecati?
Bafta multa
cum creste
Carmen 22 + David Alexandru