Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Aoleu, Alina !!!!
Ai grija de tine !!! Si eu spun ceai de menta si sticksuri dar... nu inteleg de ce simti ca ai febra...?! Sa nu fie tot vreun virus...
Nu mai bine pleci tu mai devreme acasa si te bagi in pat ?! Si suna-l si pe ginecolog !!! si ai grija de tine !!!

Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Felicitari Honey , mutare placuta si vezi sa nu te obosesti prea mult

Felicitari Laura D pentru vestile bune despre bebelina

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gatta, la cate saptamani te duci la urmatoarea ecografie? ca daca ma apuc sa iti caut postarea pierd de tot sirul. vreau sa sun azi la diagnosis si ma intreb cand ar fi cel mai bine, ca nr de spatamani.

pup

irina 25+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

alina, dincolo de amanuntul cu sotul care te-a suparat, :-), n-ai putea sa te duci acasa, totusi? scurtezi ziua si te asiguri ca te ingrijesti si ca maine iti va fi mai bine. ai grija, sanatate!

irina 25+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Offf..fetele, nu pot pleca acasa. Sefa mea este tare ciudata la astfel de cereri si parca prefer sa mai rezist 2 ore decat sa ii vad vreo fata acra. Daca o sa ma simt mai rau de atat probabil ca o sa plec. Dar eu sper sa-mi fie mai bine, nu mai rau.

Va pupacesc si va tin la curent.

PS. Bun rau pepsi asta...

Alina 29+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Laura, Multumesc mult de raspuns. Sa pui si niste poze pe aici...de la eco..
Eu m-am programat la CMU..nu stiam ca are cab privat..stiam ca e la diagnosis..apoi am aflat ca nu mai e la ei..si..in afara de CMU nu mai stiam unde e...
Oricum..am auzit ca si la CMU tot pe acolo..sunt banii...Asta e...bebe sa fie bine...
Eu acum trebuie sa imi fac a doua morfo..pe prima am facut-o la 18 saptamani..
Eu lucrez chiar in curtea spitalului Filantropia...si asa de comod ar fi fost daca as fi facut aici eco..dar m-am trezit prea tarziu..ca si aici..in ambulator e coada...programari..cu o luna inainte...Plus..ca au un aparat foarte performant..si morfo e 80 RON..mult sub pretul de la cabinete...
Iar doctorii..sunt cam aceiasi de la Medlife si CMU...parca..
Oricum...sunt medici buni la Filantropia...
Cred ca voi incerca sa le fac pe cele de ultim trimestru aici.

Alina 22 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Numeioana in leg cu carutul al meu a avut 15 kg tot coletul (adica cu tot cu ambalaj). Eu zic ca are 13 kg maxim in varinata de landou - care e cea mai grea- insa in varianta sport are pe la 9-10 kg. Tritonul cred ca e cam la fel (mai usor sport si cu cosuletul de masina, iar cu landoul tot pe la 13 kg cred ca ajunge). Problema e ca astea cu mai multe accesorii n-au cum sa fie f usoare ca si cadrul trebuie sa fie strong sa sustina multe pe el...
Mie nu mi-e frica de greutatea lui, ma bucur ca e f usor manevrabil si cu asta imi usureaza mult munca si avnd rotile f mari poti cobori cu el pe scari gata montat (de urcat urcam cand vine tati de la munca ).
Iulia82 al meu nu are rotile cromate ca e alta varianta de culoare si pana si cadrul e altfel. Stiam asta de cand l-am comandat.
Gugushtiuc da-mi si mie te rog mai multe detalii despre Iliev, ai facut 3D la el cu 100 RON??? (sau poate nu am inteles eu bine). MOrfologia eu am facut-o la 2D la Dr. Lazar, insa i-am spus ca am vrea si noi un filmulet cu bb si ne-a recomandat sa mergem la Dr. Grigore (MEDIS) ca are 4D si zice el ca e f performant.

22+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ok, zuzicile. De extaz...n-am mai dat nici o lamurire.
Sotul meu lucreaza pentru Guv american. Si E aici in Germania de ani buni, cu jobul.La fiecare an, li se extinde viza..ma rog, in cazul sotului meu, daca doreste. Anul asta n-a mai vrut. Am zis sa mergem in SUA, sa ne luam o casa, sa ne asezam, sa crestem un bebe...care intre timp,uite ca a venit.
In martie, a intrat intr-un program in care guvernul e obligat sa ii gaseasca fie acelasi gen de munca, fie mai bun, in State. Si de-atunci, tot asteptam.
Eu eram chiar ingrijorata , cu bebe la purtator, ce-o sa facem, daca va trebui sa ne mutam atunci, in preajma venirii pe lume a lui bebe, sau imediat dupa. Insa, cum Doamne-Doamne e mare si bun, ne-a ascultat ruga si le-a asezat pe toate cum e mai bine.
Avem intre 45 -60 de zile sa fim acolo.Asta inseamna, ca pana la sfarsitul lui Noiembrie trebuie sa fim mutati si aranjati.
Ca sa nu mai zic ca, avem si timp sa cautam un doctor ginecolog si un Spital in care sa nastem pe bebe.
Mi-am facut acum un ceai de tei, caci ma apucase plansul de fericire si extaz , am cam topait si in pat cand mi-a dat sotul vestea, exact ca un copil de 5-7 ani.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+ 70%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Virgo spune-mi si mie cum a fost la echograf, ca sunt direct interesata de Dr. Carauleanu (cum se poarta, pret, etc.)
Multumesc

22+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Alina ai grija de tine, te rog. E mai importanta sarcina si faptul sa te simti tu bine, decat fata acra a sefei. Nu se merita.
Bea ceai de menta, paine prajita, branza,si un orez fiert. Eu m-am tot confruntat cu scaunul moale de-a lungul sarcinii, asa ca am cam invatat remediile "babesti", tocami pentru a nu apela la medicamente.

Si eu m-am simtit ieri destul de rau, dar am pus totul pe seama calatoriei cu avionul si a oboselii, caci ma trezisem la 5:30 dimineata. Plus ca n-am papat nimic in avion, ca nu mi-a facut cu ochiul.
Pupici dulcici.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+ 70%

Mergi la inceput