Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
Crina_mio spune:
Cum se poate edita un mesaj trimis???
Nu l-am boldit pe Alex al Dianei si tot e ea suparata ca tre' sa inceapa serev., nu vreau sa o supar si eu si mai vreau sa apelez la tine sa-mi comanzi si mie pijamaluta, asa ca mai o data (vezi ce lingusitoare sunt astazi!?!?!)
Crina si Maya Georgia
diana_jors spune:
Crina: vazut pozici... interbare: voi asortati body-urile fetei cu asternutul sau invers? ba sunt verzi amandoua, ba portocalii
Stai linistita, nu ma supar ca nu-i bolduit Si repet: Cine vrea sa ii comand ceva pe LR sa imi dea PM cu ce vrea si masurile. Si restul povestim pe PM.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
roxanici spune:
Azi mai aveam un pic si explodam de nervi din cauza lu rares care urla cand ii dau legume, matza imi sta printre picioare cand is la bucatarie, lasagna dadea pe langa si se ardea in cuptor si iesea fumalau ca la incendiu, toate astea intr-o bucatarie care arata ca dupa razboi de cate oale si ulcele am fol ptr lasagna
Acu, am facut lasagna, da cum tb sa arate, si cam ce consistenta are?
la mine a iesit ca o mamaligutza cu gust de pizza.
Val, parola e aceeasi parca peste tot
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Crina_mio spune:
Cu asortarea bady-urilor cu lenjeria a fost pura intamplare, dar da bine, nu??
Vreau si eu lasagna!!! ne inviti si pe noi Roxanici??? eventual te ajutam sa cureti si bucataria.
Crina si Maya Georgia
ioanaradu spune:
Roxanici cam asa am patit si eu cand am facut ultima data lasagna. chiar n-am inteles cum de a dat peste, ca avea loc destul. in orice caz ... eu ii dadeam lui matei sa manance (eu pe scaun, matei in carut). ma ridic sa iau un servetel si deasupra ce sa vezi??? o fumaraie de nu vedeai!!
deci ... calm ... calm ... respira ... inchide usa la bucatarie si revino mai tarziu.
cat despre urlator ... am avut si eu azi una bucata copil urlator in parc, ceea ce nu s-a intamplat niciodata. nu vroia nimic ... i-am dat cu calgel, ca banuiesc ca e de la dinti si cam in 15 min a adormit.
intors la munca am fost si eu azi la negocieri, dar cum persoana cheie lipsea, ma mai duc si maine. oricum, eu daca ma intorc nu am cu cine sa-l las pe matei, nu pot sa-l iau cu mine, bona nu e cazul ... asa ca va sta la mama si-l vom vedea doar la sfarsitul saptamanii. incerc sa ma obisnuiesc cu ideea, dar numai la gandul asta ma apuca boceala. asta e ... sa nu mai zica domnu' base ca indemnizatia ne indeamna sa stam acasa 2 ani. ca-mi venea sa-i sparg teasta!!
karla respira si tu adanc inainte sa te duci acasa!
Val eu am o cutie de milkzucker abia inceputa. ti-o pot da sa incerci, sa vezi daca la voi merge. la noi n-a avut nici un efect, tot perele sunt baza si nan bifidus. deci, daca o vrei, poate ne vedem maine si ti-o dau, sa nu mai dai banii pe ea ca e cam 300 mii in farmacie. eu ti-o donez. pupam constipacioasa!
gabi78 vroiam demult sa intreb (lipsa de timp si neuron obosit) cum adica ciorbita cu miez de paine? ce fel de paine? ce fel de ciorbita?
sigur am uitat ceva, dar am casa cu susul in jos ... matei vrea si el atentie ... offf ...
aaa ... fetele, pe mine sa ma scuzati, eu vad poze, ma gandesc la sarbatoriti, dar n-am timp sa va spun la fiecare in parte asta. toti bondareii si albinutele si mamicutele!!!!
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
roxanici spune:
Mi-a mai trecut din nervi...
Va invit pe toate la ce mi-a iesit mie, nu stiu daca lasagna
Acu mai in gluma mai in serios ce ma fac cu Raresu? zilele astea a fost mofturos de la natura si nu prea m-am inteles cu el. Cred ca daca mai "gatesc" inca odata piure si il arunc imi ies bube de ciuda.
Ma gandesc sa iau o pauza de o saptamana, sa nu ii mai dau legume si sa lucrez la masa cu cereale. Nici nu stiu o fi bine? n-o fi? Daca ma duc la dr sigur aud povestea cu sa am rabdare si sa incerc incetul cu incetul de mi se ridica parul pe spate iar de nervi.
Voi ce ziceti? I-am pus si lapte in piure i-am dat si mai gros si mai lichid, aceeasi poveste, primele 5 lingurite le mananca apoi incep figurile si terminam in planset sau disperare. Cert e ca piureul ala nu prea e dulce ca morcov nu ii pun mereu. Are gust de ardei sau de dovlecel. Ce sa-i fac sa manance? Daca ajung sa am copil razgaiat la mancare si care sa stea flamand cre'ca o iau pe dealuri la colindat.
Karla, da numai de tine se tin panaramele astea de intamplari aiurea? Sper ca i-ai paruit bine pe vecini, macar te-ai descarcat.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Val_ spune:
Ioana multumesc. Daca nu ai ce face cu ea as incerca, sa vad cum este. Da pe unde stai?
A incercat cineva cu Lass Baby? Ca farmacista spune ca e tareeee bun. Da ea asa zice despre orice. Si costa si asta vreo 30 RON.
Roxanici eu nu stiu deloc parola ca nu am folosit-o nicodata.
Pofta buna la lasagna. Da se face asa de greu? Ca ma demobilizez, mai ales ca bucatareala nu intra in preferintele mele.
Ma tot bate gandul sa ii bag in meniu Mariucai supa de legume dar imi este frica sa nu o constipe si mai rau. Ce parere aveti? Oricum pediatra noastra este din categoria celor cu diversificare cat mai tarziu dar nu am de gand sa ma iau dupa ea.
paula75 spune:
Buna fetele!
Simt ca mor de oboseala, griji durere de ficat si e.t.c....
Elianei mele nu i-a priit laptele Humana 2 ca am trecut-o pe formula dupa 7 luni de titi di concluzia..a dat in diareee..prost momnet avand in vedere ca se pare ca ne vor iesi niste dinti...nu stim cand...
Asadar de sambata am intrat pe HUmana HN si regim dietetic..ca eram cufurite..acum schimbam laptele si incercam cu Nan..poate o fi bine..partea proasta e ca e asa de agiatata noaptea, ea care a dormit f. bine din start acum plange in somn geme si se trezeste din ora in oara is si singura pe acasa ca al meu presteaza la delegatii cu saptamana
offf mi-am varsat of-ul ca nu mai puteam...sa dea DD sa fie bine
Va pup pe toate
Paula mamica fericita de Eliana Ioana
http://www.flickr.com/photos/14132196@N03/
ioanaradu spune:
Val eu stau in rahova. maine o sa fiu si prin zona tineretului-carol. iti dau eu si lass baby.
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Rebiana27 spune:
Gata fetili... am cununat week-end-ul trecut. Nu mi-am revenit nici acum din oboseala si nu stiu cand va fi sa fie. Dar a fost frumoooooooos! Cununia religioasa a fost oficiata de 4 preoti si 3 arhidiaconi, ca s-a tinut la Mitropolie iar petrecerea la un restaurant dragut. Am dansat de nu-mi mai vedeam picioarele... care pareau ca stau sa cada la un moment dat.
Ieri am fost si pe la Sinaia, ca a fost "Sinaia forever" si cumva ne formasem un ritual al nostru din a merge acolo cand e festival de toamna. Anul trecut cu Luca in burtica, anul acesta cu el in marsupiu (pe burtica ).
Azi am avut si de colindat pe la diverse oficii, am facut si mancare, in contextul in care de dimineata mi-a fost rau de oboseala (am ajuns la scoala la fix, eu care mergeam mai devreme cu cel putin un sfert de ora, si asta dupa ce mai mult am alergat pe drum) si am fost si singura, ca de obicei cu Luca, maraitul, pe care il pacaleam ba sa stea in carutz langa mine in bucatarie, ba in patutz si-l verificam din cand in cand, ba in brate... mestecand in ciorba in acelasi timp.
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta