Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
arissa spune:
Buna!
Multumesc de aprecieri. Ma bucur si eu, insa de cand a prins gust de ridicari numai asta face. Se agata de orice, de marginea patului, de tricoul meu, de urechile lui tati ca sa se ridice. Asa ca am mutat spatiul de joaca pe jos, deocamdata...inca ma gandesc la solutii sa o tin in siguranta si sa-mi pot face si eu treburile.
ddana si coolutz, data viitoare sa faceti poze.
Karla, of, pai o neplacere nu vine niciodata singura. Sper sa nu mai ai parte si de altele azi.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
martutza spune:
quote:
Originally posted by roxanici
Deci...am scris si a venit pisica si mi-a sters.....'tu=i mama ei.
Si cand ai putin timp sa scrii pe forum, ea vine si iti sterge ce ai scris (nici nu stiu pe ce a apasat)
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Cred ca numai ea si Victor stiu...io sa mor de stiu pe ce a apsat si mi-a sters si mie mesajul.
Astia doi sunt mai deshtepti ca noi
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
magdutah spune:
toate mamicile fac lasagnea zilele astea :)) ???
Facusem si eu aseara, insa fara carne.
Am facut una cu peste si branza care nu a trebuit bagata la cuptor. Si cum noi vroiam ceva cald (am ales reteta numai dupa poza, ca tare bine arata) am mai facut una cu mamaliga si legume ! Au iesit bune amandoua!
Magda Matei 9.04.2007
martutza spune:
IO nu fac ca nu am timp.
Copilu meu cuminte sa transformat intr-un arici pogonici care pufaie pe nari daca nu-l iau in brate sa stea tot batz sau sa-l ridic de maini si sa sara el in picioare.Ar vrea sa faca pasi dar nu are putere decta de 2-3 si eu nu am chef sa stau cu el in brate sau sa stau aplecata.Cred ca iau premergator.
Sunt obosita dupa 2 zile de nunta si 1 noapte de stat dadaca la 2 copii .
Cred ca nu-mi mai trebe curand al 2 lea .
Riana felicitari .Ai mareee curaj.Sanatate si sarcina usoara.
LA multi ani cu sanatate sarbatoritilor de joi, vineri, sambata, duminica, luni, marti, miercuri, joi... m-am tampit.Gata.La multi ani si mult noroc tuturor.
Eu nu prea mai am cum intra caci atunci cand nu mancam, ne jucam, cand nu ne jucam, mergem la plimbare si cand nu mergem al plimbare URLAM...MAI ALES NOAPTEA.
Trebe sa merg cu el la dr zilele astea ca avem o mica probl.Va zic dupa ce aflu ce are.
M-ati distrat cu replicile voastre de vineri.Tineti-o tot asa.
Sanatate la toti mucoshii din lume si mamelor lor de asemeni.
Mada_rozz daca nu ploua zilele astea ajungem in Crangasi.
ddANA..FFFF TRIST.
Eu am inceput munca serios si imi car si plodu dupa mine asa ca nu prea mai e timp de forum.Da promit ca citesc si daca e ceva la cAre stiu raspund.
va pup.urati-mi succes ca ii dau legume .
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
stefaniya spune:
ddana - am citit povestea postata de tine, si din nefericire sunt multe cazuri de genul asta.Am vazut multe mamici ce spun,nu te mai aseza pe jos ca am dat o gramada de bani pe fusta,pantalon,...de parca lui ii pasa sau intelege banii.Da-i mai bine o toala uzata si vai mama ei si lasa-l sa se joace,ca de-asta e copil.
Sa stii ca oarecum inteleg si mamicile care fac asa daca ma gandesc in ce societate traim.Esti catalogat dupa cum te imbraci.Probabil acei adidasi erau de afara,de scoala,de oras... si daca ii rupe va fi din prima catalogat ca un copil ce n-are si hai sa patram distanta de el.Mereu ma gandesc ca toti se nasc egali doar ca unii sunt mai norocosi decat altii si fiecare cu soarta lui.Ma opresc aici ca pe mine ma afecteaza tare suferintele copiiilor si astea din cauza noastra a adultilor.
Roxanici - lasa,ca asta e un avantaj,tenul mai masliniu.Iti spun din experienta,ca daca nu-mi vopsesc sprancenele si genele am o fata de bolnava ,pt ca sunt blonda si am un ten deschis
Carl de cateva zile numai dadada dea didi,zice.Klaus se bucura si spune,uite ca zice tata in romana
Aseara s-a culcat la 20.00 si la 5.30 s-a terzit si "dadada dea." dar am avut noroc ca a adormit iar pe la 6.30 pana la 9.00
La multi ani la toti puiutii care mai fac o lunisoara.
anaaliana - sa-ti traiasca,Catalina si sa se faca mare mare,sanatoasa si frumoasa.Scuze ca e cu intarziere!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
diana_jors spune:
Ce sa va spun ca m-au sunat de la serviciu ca au mare nevoie de mine... nu ca as fi nu stiu cat de valoroasa, dar si-a dat demisia seful si nu mai are cine sa faca treaba Daca pana acum ma gandeam la intors la serviciu (mai ales ca am vazut ca unele din voi l-ati reluat) azi m-am deprimat si nu mai vreau Eu sunt cam dezamagita de serviciul pe care il am... dar cel dinainte nu imi lasa timp nici sa mananc, asa ca schimbarea am facut-o pentru Alex... cu asta ma mai consolez...
Ma duc sa fac mancare. Sunt deprimata.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
anaalina spune:
Multumim de urari.
Si daca tot am implinit 6 luni am papat la pranz un borcanel de ala mare de legume cu branza ,cred ca 200g .Oricum foarte mult,eu vroiam sa las si pt maine da de unde ca se infigea in lingurita de cand foamea.
Cele care sunteti obosite bagati somn la greu sa va refaceti ca e abia luni si pana duminicaaa...
Karla unde e gaura??? Ca mor de curiozotate. Nu putin cu vecinii astia tacaniti.
Varsta Catalinei Teodora
Val_ spune:
Stefanyia multumesc mult. Sunt dispusa sa incerc orice (recomandabil de catre un medic) care a dat rezultate in cazul altora. Iti trimit nr de telefon de PM.
Va rog imi da si mie cineva parola pentru a imi pune nr de telefon in agenda comuna? Daca o sa reusesc ca la ce talentata sunt la IT... Poate ma ajuta tot Roxanici.
Roxanici am incercat cu Nan cu bifidus si nu numai ca nu a ajutat-o dar nu i-a placut deloc. Practic statea nemancata. O sa ma interesez ce este cu Milchzuckerul de care spuneai. Raresu ce mai zice? Apropo, m-a distrat teribil cum era in saculetul de dormit. Si Mariuca mea este haioasa tare.
Ddana chiar trista povestea. Si eu in ultimul timp ma tot gandesc ca am atatea lucruri pentru care trebuie sa fiu recunoscatoare, chiar multe.
Spre exemplu ma gandeam vara trecuta uitandu-ma in autobuze, din masina mea cu aer conditionat, cat de ingrozitor ar fi sa trebuiasca sa circul la 40 grade cu un autobuz superincalzit si superaglomerat si sa stau intr-o casa in care sa transpir incontinuu. Mi-am dat seama ca ar fi fost greu de suportat eu care am AC in casa si in masina. Si a fost doar un exemplu.
Dar nu stiu de ce avem tendinta (cred ca multi dintre noi) sa fim mereu nemultumiti desi poate suntem mai norocosi decat multi altii, si nu ma refer doar la partea materiala ci asa, in general: ba ca avem par drept si il vrem cret, ba ca sotul lucreaza prea mult si am vrea sa stea cu noi dar sa faca si bani etc.
Eu chiar mi-am propus foarte tare sa ma schimb si chiar o sa fac tot posibilul. Macar ca sa nu seman cu soacra (care este insasi expresia nemultumirii) si tot trebuie sa reusesc.
Karla asa sta treaba mereu cu asigurarile, indiferent de asigurator, asa ca nu te mai enerva. Sotul meu a lucrat in domeniu si are conexiuni destul de importante si tot se mai izbeste de chestii de genul asta. Ca asiguratorii nu ar da nimic daca se poate, iar service-urile vor sa fie sigure ca isi vor primii banii etc. Si bineinteles ca este vorba si de reavointa.
Noua ni s-a furat o luneta mai de mult si sotul meu a preferat sa o plateasca el (500 RON) decat sa treaca iar prin tone de formalitati si timp pierdut.
Madda_roz vreau si eu reteta la Tiramisu ca este prajitura preferata a sotului si vreau sa il surprind. Ca la cat de rar fac prajituri...
Si de Lasagnia cu si fara carne please.
Madmat Mariuca nu vrea sa bea ceai sub nici o forma. Dar oricum exista vreunul laxativ pentru copii?
Cooloz multumim de aprecieri. Sper ca Andrei este bine dupa cazatura din pat. Noi deocamdata nu am patit asa ceva, poate si pentru ca Mariuca nu se intoarce deocamdata decat pe burtica.
Sa stii ca nici Mariuca nu mananca afara, de fapt nu mananca in general daca nu este acasa, ceea ce nu este deloc ok. Poate ca ar trebui sa o duc mai mult prin case straine sa se obisnuiasca.
Martuzta sa ne tii la curent cu Vistoras. Tinem pumnii sa fie bine.
Eu ma gandesc sa imi cumpar un test ce sarcina ca totusi 8 zile si nimic este cam prea de tot. Si complet neobisnuit. Tineti-mi pumnii sa nu fie cu ochisori.
Pupici
Crina_mio spune:
Vazut pozici cu bondarei si albinute dragute: Arriana de laumar, Raisa (Raisafudulu), am admirat perseverenta Mayei (arissa) la prima ei ridicare, felicitari, chiar ca a fost o zi mare pentru ea si pentru voi, Adrian (elena) in prima poza mi s-a parut ca seamana cu Alex de Diana - vazut si pe Alex in filmulet si in pozoci.
Elena, scuza mama draga, dar in timp ce vizionam impreuna cu printesa mea pozici cu Adrian a sunat sora mea si piticot a tot apasat pe tastatura si in final am vazut ca a iesit un comentariu de toata frumusetea la poza lui Adrian "rxdssseeee6 wy vcdddfrwttzxsd ffccdcfd ff7freddx". Pe limba lor sper sa insemne ceva f. frumos.
Avem si noi pozici noi (asta daca nu le-ati vazut deja de aseara)
Crina si Maya Georgia