Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

quote:
Originally posted by biky

Noi ieri am incercat supa de perisoare....fiasco total!. Astazi piure de cartof+morcov+galbenus de ou....sa vedem daca tine figura.....daca nu....o sa manance doar fructe pana la adanci batranete caci io m-am saturat sa inventez meniuri cu legume!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

si eu m-am saturat de inventii de mancare care in final nici sa nu-i placa; cred ca si noi tot cu fructe vom creste mari
-pestele eu stiu ca e bine sa fie din cel proaspat cel congelat te miri cand o fi fost ambalat

ieri ti-am rasp la doleanta insa tocmai atunci s-a trezit serverul sa se arda, deci:
te refereai la coditele acelea multe prinse cu elastice de toate culorile? ar fi doua problemute: una , are par destul de mult dar numai in partea de sus a capului pe parti este dar mai mult pufos, asa;
doi: nu sta locului nici sa-i prind o amarata de agrafa ca sa nu-i vina parul in ochi... dar totusi poate incerc cand doarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

'netza buna, asa mai pe la amiaza!

Dar am o scuza: dimineata cand m-am uitat pe forum am vazut ca inca nu s-a remediat problema asa ca m-am abtinut sa scriu ca poate nu merge.

La multi ani tuturor albinutelor si bondareilor sarbatoriti astazi! Sanatate si tot ce va doresc parintii voua sa vi se implineasca!

Biky ce m-am mai distrat de animalutele tale. Doamne ce faina e pisicutza. Si cum pozeaza ea.
Sa nu uit. Spre linistea ta nu mai spun ca l-am tuns pe Vlad. Pur si simplu i-a cazut parul . M-am uitat ieri in albumul vostru ca vroiam sa te vad si pe tine. Cine zice ca ai 40 ani? Ca esti fresh, radiezi de fericire si tanara.

Cria_bv intr-o zi cand vizionam pozele cu Vladutul tau am vazut ca nu numai ca poarta acelasi nume, dar mai au si hainutze la fel (mai precis un costumas). Multumim de aprecieri dar spun cu mana pe suflet ca absolut TOTI copilasii din stup sunt SUPERBI.

Azi mi-a dormit tare bine puiu. Dupa ce ca a dormit toata noaptea pana la 6 cand a papat vreo 160ml lapte, s-a culcat si a dormit pana la 9.45 . S-a trezit pasnic, a papat maglavaiz din fructe, cereale si iaurt si acuma doarme iar de la 11.15. Deci am timp de forum.

Va pupam si mai povestim.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Val_

LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi, bondarei, albinute si mamici.

Stefanyia multumesc mult. Dar as vrea totusi sa iti platesc siropul ca si tu dai bani pe el.

Madmat - si eu stiam ca menta constipa si este recomandata in diaree.

Kmi - eu folosesc Aloe Vera gel dar parca stiam ca nu este recomandat pentru copii atat de mici.

Poze cu Mariuca

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian

si stii si care ar fi motivul pt care nu e recomandat la copii? eu am inceput cu 2 ml si am ajuns la 20 ml, nu cred ca e o doza atat de mare in comparatie cu cat e doza zilnica; cum crezi dar daca tot il ai in casa de ce sa nu incerci, e natural , si eu nu am fost prima care a dat asa ceva copilului
Bafta va doresc!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karra80

www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=22" target="_blank">aici o puteti vota pe Timeea lui KMI

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Karra, ce dragutza esti
azi e pe pag 24
http://www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=24

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kmi78

quote:
Originally posted by karra80

www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=22" target="_blank">aici o puteti vota pe Timeea lui KMI

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Karra, ce dragutza esti
azi e pe pag 24
http://www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=24

Kmi & Timeea - 4 martie 2007

Am votat printzesa si azi! Un de la Vlad.

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

VAL, LAURAMAR, reteta daneza se gaseste la FEMINA INTIM, la DIETA de 13 zile.E eficienta, insa eu am intrerupt-o in a 9-a zi din cauza unei necesitati de fructe.Chiar ma gandeam, n-am omorat pe nimeni sa sufar asa.Are ceva fructe, dar ff multa proteina, si mi se acrise de friptura de vita cu laptuci.Eu am slabit 3,5 kg.Insa nu vreau sa ma opresc aici, asa ca ieri, am dat o cautare pe google sa vad la ce ma mai hotarasc.As vrea ceva mai usor de tinut cu mai putina strictete, ca sa zic asa.De fapt eu as mai vrea sa dau vreo 4 kg si apoi mentinere.

Intreba cineva de vaccinul de 6 luni.SE face tot INFARIX HEXA, ca si la 2 luni.

Si eu i-am introdus pestele, cred ca i-a placut desi a fost ascuns in celebrul piureu de dovlecei care ii place.Mananca alternativ si vita si pui si galbenus de ou.Pot spune ca de o sapt mananca cel putin 200 grame de piureu cu carnita, mai bine decat fructele.Azi vreau sa-i incerc si banana.

M-am hotarat la iaurt cu grasime intre 2si 3 la suta.Nu vreau s-o fac buflei.Alexia are acum peste 8 kile, o sa merg la 8 luni sa vedem.

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Ceva capitol nou? Face cineva?

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Votat, Timeea de Kmi
Kmi, incearca sa-i pui mar in piureuri.La inceput mai mult si dupa aia scazi doza.Sa fie un pic dulceag, acrisor, daca zicica-i plac fructele.Eu asa am facut, cu borcanasele de mancare.Apoi i-am pus cartof, tot asa mai mult la inceput si am scazut.Sau alte fructe, nu cred sa fie probleme.Eu am pus mar si cartof
Banuiesc ca ii spui povesti, cat de bune sunt, cum creste fata mare cu vitamine, ce vitamine contin si la ce ajuta, etc.Cum i-ai pus mar, ca asta-i place ei, ca e bun, bun, buuuun :-).
Pana se obisnuieste cu gusturile.Sa faci combinatiile incat sa-ti placa si tie cat de cat, ca altfel ti le scuipa.
Pofta buna Timi, sa cresti mare, ca frumoasa esti.
Tot cu tine seaman, fain, fain, faina, sa nu va deochi pe amandoua.Cred ca nu-si incape in piele tati, cu asa fete

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput