Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

quote:
Originally posted by ramonic22

Buna fetelor, sunt si eu o mamaica de martie . Pe 10.03.07 am nascut un baietel . Si pentru ca sunt noua , ca sa facem cunostinta, va spun ca sunt din Pitesti. Mai e cineva din acest oras?

Bine ai venit la noi! Nu stiu de mamici din Pitesti, poate spun ele. Da mai multe date despre tine sa te putem trece in listuta de la inceput. Si povesteste-ne despre bebe.
lili_b, mie mi-a luat mai mult de 2 luni sa o obisnuiesc sa bea apa din biberon. Am insistat totusi. Nici acum nu se da in vant dupa el, dar mi-a fost teama ca intr-o zi nu as mai avea lapte si ea nu ar accepta biberonul.
Am votat pe toata lumea pe care trebuia sa o votez
Despre noi: Maya e un copil cuminte...cand doarme. Iar eu sunt obosita, pur si simplu.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Lili, nu te lasa.Trebuie neaparat sa bea lapte, pana la un an e mancarea de baza. Si la noi tot cam asa e, da' sunt tot cu tzatza, biberonul, canutza pe el.Sper sa-i treaca.Dr zicea ca sa incerc cu biberon, lapte de san, apoi amestecat cu lapte praf si in final lapte praf.La noi refuza laptele praf si eu cam vreau sa-l intarc, in vreo doua luni.Asa ca am de munca.
O sa se invete sa bea cu canutza, ni-e greu si noua acuùm ca vine prea mult, da in timp se invatza.
Bafta.Hai David, treci la tzitzi sa cresti mare si sanatos!

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Back... Asa...

Andrei: 6450g si 66 cm. A crescut 400g si 1 cm (la capitolul lungime nu stiu cat de corect sunt masurati... ba cresc 5 cm, ba deloc)
Mihai: 6650g si 66 cm. A crescut 400 g si 0 cm.

Asa ca ramanem la categoria fotomodeleeeeeeeeeee!

Avem voie:
- galbenus de ou (de doua ori pe stap. introdus asa: 1/4 in prima sapt, 1/2 a doua sapt., 3/4 a treia sapt, si unu intreg in a 4-a sapt.). Cand le dau galbenus nu le dau carne.
- branza
- peste
- cartof, fasole, conopida (et. co)
- am intrebat de iaurt... e ok cu 6% grasime.

Cica se le bag cereale in laptele de dim. Da' ce tetine folosesc (de la Avent) pt. cereale?

Iunita bine ca m-ai avertizat... original, nu m-as fi gandit
Mi-am adus aminte... tetinele de la Avnet.. suntem tot la 3 gauri... si se fac ca purceii incontinuare... asa's baietii mei... haplea si nu reusesc sa inghita tot ce trag.

Tzuna cand mai mergeti in parc sa dai bip... si daca ies sau sunt afara vorbim, ca sa ne intalnim... sa se converseze piticii

Gataaaa... plec sa hranesc teroristii... de al 7 bag aerobic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Am intrat doar sa va salut ca plec cu Robert la antrenament si ma duc sa platesc si impozitul la cimitir.

Va doresc o zi frumoasa si .

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

neatza,

testez daca merge forumul acum ca vad ca nu a mai scris nimeni nik de o vreme...

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

neata stup!

aseara iar i-am ascuns paracetamol in fundulet lui Matei!!! Vad ca acum dimineata nu i-a mai crescut temperatura! Poate mergem spre bine ... Aseara a dormit tot cu mine, dar nu s.a mai trezit la 2 ore si cam la 3 jumate. Asa ca deseara incercam sa il repunem in patutul lui !
Vorbisem si cu mama-soacra aseara si ne-a intrebat ce ii dam lui Mateais, dar nu a zis nimic cand i-am spus ca doar paracetamol si picaturi cu ulei eteric pe bluzita. Apoi am intrebat ce face nepotelul de acasa care tot e racit si daca ii da ceva ... si raspunsul a fost: clar ca noi ii dam, pana acum i-am dat doua feluri de pastile . Ce imi place de ea ... asa imi e dor sa fie aici si sa se planga ca medicii din Germania nu stiu sa trateze copii , ca cei de acasa deja ii dadeau ca si lui Gabita 2 feluri de pastile ...

Pupice tuturor si la cat mai multi copii sanatosi !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Elyanne... La mai multe luni! X 2, iar tu sa fii sanatoasa X 2, fericire si noroc X 2 si sa ajungi la batranete si sa cresti si nepoti tot 2 cate 2

Ma bucur ca in categoria fotomodelelor nu suntem tocmai putini, desi, cred ca la felul cum si-au dat drumul la mancare o sa dispara din gasca cat de curand.
Si apropo, te intreb si eu in legatura cu "dezlegarea" asta la peste....nu ti-a zis si de care? Doar proaspat ?(ca nu prea o sa stim cat e de proaspat...) Sau merge si congelat (gen somon)...

Noi ieri am incercat supa de perisoare....fiasco total!. Astazi piure de cartof+morcov+galbenus de ou....sa vedem daca tine figura.....daca nu....o sa manance doar fructe pana la adanci batranete caci io m-am saturat sa inventez meniuri cu legume!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Radcarmen baietelul tau se face din ce in ce mai frumos. Si noi dupa ce ne-am tuns a inceput sa creasca parul mai repede si mai sarmos.
Biky eu am luat din Metro peste pangasius, file proaspat fara oase si pielita. Nu are oase deloc si e si gustos, eu din ala o sa-i dau.
Eliana ce la unison cresc ei, 66 cm amandoi, 400 gr amandoi, la capitolul masurat cred si eu ca nu ii masoara prea bine cum apuca si dr, ca si la mine intr-o luna a crescut cu 6 cm si in alta cu 1 cm. La tetinele Avent eu am vazut cele de la 3+ cu o dungulita nu trei gaurele pt lichide mai groase.
Ramonic bine ai venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Cria_bv....auzi...Metro....as vrea eu....Io sunt de la tzara de la Vaslui...la noi nu exista peste proaspat decat in piata, si e din ala intreg cu cap, cu matze, cu oase si toate cele (crap, caras, fitofag, somn, novac, stiuca)...fileurile sunt pentru orase bogate.
De aia intrebam si de varianta congelata, caci asa as mai gasi niscaiva fileuri pe la Interex.

Bai, si nu mai spuneti ca tundeti copii...valabil si pentru Radcarmen, spuneti si voi ca le-a cazut parul!!!!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Salutare stup!
La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi, muulta sanatate!!!
Lili eu ii dau sa bea apa cu biberonul, ca e obisnuit, ceai nu vrea deloc.Mia nou i-am luat cana cu tzutzuroi si bea din ea, si, pe deasupra o foloseste si pe post de jucarie.
Ramonic22bine ai venit!Eu nu sunt din Pitesti, in schimb si eu am nascut pe 10.03.2007 un baietel.Pune si tu poze si sa facem cunostinta!Asteptam amanunte despre tine si despre bondarul tau..

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze recente

Mergi la inceput