Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biky spune:

pentru Roxanici si alte fete cu pisici...
Na....ca facui si rima!

pisiceli

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Biky m-am linistit. Nu sunt singura cu copchil in categoriile enumerate de tine (mai putin aia fara par ca acolo stam bine).

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetelor,

Am nevoie de un sfat de la voi si va rog sa ma ajutati. Sebi care face saptamina viitoare 7 luni nu mai vrea sa suga la tzitzi decit seara, noaptea si dimineata. Pe parcursul zile suge 1-2 minute dupa care nu mai pot sa-l pun nicicum la sin, intoarce capul in partea cealalta. In schimb plinge de foame si daca ii dau mincare solida maninca cu mare pofta. In ultimele 2 zile m-am pompat si i-am dat laapticul cu cereale. Problema e ca el altfel nu bea laapte, nu bea din biberon nici din canitza de aia cu cioc. A mai patit cineva asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi, bondarei, albinute si mamici.

Stefanyia multumesc mult. Dar as vrea totusi sa iti platesc siropul ca si tu dai bani pe el.

Madmat - si eu stiam ca menta constipa si este recomandata in diaree.

Kmi - eu folosesc Aloe Vera gel dar parca stiam ca nu este recomandat pentru copii atat de mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

LA MULTI ANI !!! tuturor bondareilor si albinutelor care au mai crescut un pic!!

amma23 multumim frumos! Deseara facem hartoaga si maine facem drum spre notar!!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
Originally posted by Lili_B

Buna fetelor,

Am nevoie de un sfat de la voi si va rog sa ma ajutati. Sebi care face saptamina viitoare 7 luni nu mai vrea sa suga la tzitzi decit seara, noaptea si dimineata. Pe parcursul zile suge 1-2 minute dupa care nu mai pot sa-l pun nicicum la sin, intoarce capul in partea cealalta. In schimb plinge de foame si daca ii dau mincare solida maninca cu mare pofta. In ultimele 2 zile m-am pompat si i-am dat laapticul cu cereale. Problema e ca el altfel nu bea laapte, nu bea din biberon nici din canitza de aia cu cioc. A mai patit cineva asa?

Lili, mami lui Sebi (9 Martie, 2007) si Bianca (10 Mai, 2004) http://bianca.webhop.org

Lili si eu am patit la fel si cred ca mai sunt mamici care au trecut prin asta.La un moment dat nu mai vor sa suga cum trebuie.E un semn clar ca trebuie sa ii dai si altceva decat lapte.Un timp m-am pompat si eu dar acum am renuntat.E foarte dificil sa mentii si laptele , un timp a mers la mine, acum nu prea mai este...Eu ii dau lapte exact cum spuneai si tu dimineta, seara, rar il mai pacalesc si dupa-amiaza si in rest papam altceva, ca suntem mari, acum

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Matei e un pic mai bine ! pentru de la voi !!!

Dar sa vedem cum evolueaza ! I-am dat ceai de musetel ... sau mai bine zis am incercat caci el a refuzat mai intai din biberon ...a fost asa de suparat ca nu a vrut nici sanul ca rasplata. Astazi am incercat cu lingurita si tot nu i-a placut ... si a inceput sa faca gargara

Ma duc sa fac mancare ... si maine sper sa reusesc sa va scriu reteta de lasagne.

Pupice tuturor!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Elena, mersi de raspuns. Dar lichide cum ii dai sa bea? Oare sa incep sa-i dau apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Kmi,,dar niciodata nu e prea tarziu.

Tiramisu
7 linguri zahar,500 gr.Smantana,2 plicuri frisca Dr.Oetker,4oua,mascarpone o cutie,esenta de rom pentru insiropat blatul.
Freci galbenusurile cu zaharul,si cand s-au omogenizat perfect adaugi smantana(de preferat Danone,ca e mai tare).Bagi la frigider.
Albusurile le bati spuma,cu un varf de sare.Pui pliculetele de frisca,crema mascarpone si amesteci.
Amesteci tot si bagi la congelator pana se face mai tare.
Pt blat-eu cumpar din ala facut si e super bun,dar ai grija cum il insiropezi ca se inmoaie instant si iti iese terci.
Deasupra tortului poti rade putina ciocolata si iese super.Eu as manca fara oprire.

Noi suntem in continuare muciosi,luam Nurofen si iesim mai rar afara.
Cred ca ii ies dintii de sus ca e f umflata gingia si e tare marait,exact cum a fost si cand i-au iesit dintii de jos.

Pupam albinutele si bondarii,

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput