Mamici de Martie-Aprilie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Mami_papatot, si te tine te salut

Despre mine va scriu in mesajul asta, ca sa nu-l fi facut pe ala prea lung:mie inca nu mi-a trecut starea de voma cand intru in casa si dau cu nasul de mirosul de pe pereti si de mobila noua.La munte nu am avut nimic, iar de ieri seara de cand am ajuns acasa am de trei ori.
Stau un pic stresata ca eu am cam scapat la ceai de sunatoare.

Si eu ma duc maine la eco, sa vad daca etse bebe bine.

IRINA
+12

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali76 spune:

Buna randunici! Va pup si va urez o saptamana cat mai usoara!!!!

alina + 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Kya,

Iti spun, Biluta al nostru e cel mai dulce caine. Se spune si se crede despre Rottweileri ca sunt foarte rai, agresivi ....... nici vorba, depinde cum ii cresti. Noi l-am rasfatat din plin si e mai cuminte decat o pisica. Si e atat de inteligent: ii spunem: "Billy, du-te si bea apa!" si se duce la castronasul lui si bea apa. Daca ii spui "Mergem la plimbare!" nu mai poate de bucurie, nu mai are stare ... intelege tot. Cand am plecat in America, a stat saracul cateva saptamani asteptand la poarta sa venim de la servici si cand sunam acasa sa vb cu ai lui Gabi (=sotul meu) se agita si numai langa soacra-mea statea si ii sclipeau ochii, stia ca suntem noi. E extraordinar! Si acum, la mare, sa-l fi vazut cat de fericit era ca face baie in mare si ii arunca sotul o minge in apa si fugea ca o caprita prin valuri dupa ea. O sa downlandez pozele si o sa pun cateva cu el. E atat de fidel si de atasat incat e in stare sa nu manance daca nu venim acasa. N-am mai vazut asa ceva. Iti recomand din tot sufletul un Biluta mic, dar sa-l cresti cu multa dragoste, ca merita. Hai, ca m-am lungit mult de tot (poate chiar regreti ca mi-ai scris despre el).

Elara, astept raspunsul tau (vai de capul meu ce disperata sunt).

Va pup pe toate!

Laly 15+

http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Kitziii iete a fost ziua ta :) La multi ani, sa fii iubita, fericita si implinita!
Clau, la mlti ani si la bb tau de 18 sapt :)
Nicoleta, fortza fie cu tine!
Kya, felicitari pt trecerea in trim 2! si eu abia astept sa trec. Si bafta multa maine la control! Si apropos de faptul ca deja ai un nume pt un posibil rotweiler, eu de mica imi doresc o capritza pe care sa o cheme Cristina
MamiP, in sfarsit mai aud de tine! Of cat te inteleg cu zilele proaste. Zambeste, ca o sa treaca. Eu de obicei cand dau dintr-un ghinion in altul, daca imi permite timpul, intrerup activitatea facand ceva placut si reconfortant si apoi o iau de la capat cu forte noi si sunt sanse mari sa fentezi ghinioanele. Si nu mai plange ca ti se infunda nasul
Pucca, felicitari pt gandurile roz ce ti-au reaparut si pt bb sanatos!
Bitza, foarte interesant zici cu moeciu! Te implor, mai da-mi amanunte de traseu, cam cat a durat pana sus, daca ati urcat prin padure sau prin locuri deschise, cu vedere la peisaj (cam asa ne place noua), daca a fost aglomerat. A, si de unde incepe mai exact traseul! Si ati carat gratarul in spinare pana sus?? no, te-am bombardat! si bafta multa maine la echo!
Clabucica, cred ca ecograful a avut o zi proasta :) Imi pare rau ca nu ti-a revelat tot ce vroiati sa stiti.
Am auzit ca simbata a fost si mai fain la mare, da ce sa fac daca sotu e in plin avant muncitoresc si s-a dus in delegatie atunci.
Eu am senzatia ca decand cu posibilul mostenitor pe drum, trage mai tare cu munca. Ca sa nu mai zic ca m-a dus la mare, desi tocmai racise destul de tare. A stat numai tolanit pe izopren bagat in sacul de dormit pana peste cap, in timp ce eu cu sora i-am ciripit intr-una :)
Ploaie de pupaturi la Zoze, Clau, Gbutucica, Cory, Olgutz, Elara (frumoasa "demisie"!), Mihutza, Adriuta, Raluca, ..aaaa m-am blocat! pup la toate randunelele!

sovi 10+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

cred ca e de la hormoni si de la nebuneala mea ... mercic tuturor randunicilor incurajatoare ... cat despre vise, ala cu apa ma enerveaza iar cel cu botoseii m-a bucurat tare mult ... eu stiu ca bebe e bine, nici nu m-as gandia altfel ...

Kya, ma crezi ca la cat sunt de aiurita nici prin gand nu mi-a trecut sa-ti cer tie lista? dar tare mult ti-as multumi pentru ea ... ca maine dimineata vreau sa ma duc sa mi le fac ... pupici multi si imbratisari pentru grija ta!

pupici tuturor randunicutelor!

mami_papatot 12+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Buna harnicute randunici!

am fost vineri la control la doctor, cand m-a apasat pe burtica m-a durut si a zis ca nu e bine, acum o sa facem o ecografie ca sa-l masoare pe bebe, sambata cand este de garda, abia astept, sper sa fie totul ok, a zis ca dupa ecografia asta o sa-mi prescrie si o reteta!

Va pupic

Elena 11+

Mergi la inceput

Fetelor, asa cum v-am promis, v-am trimis un mail la adresa comuna mamici_randunici@yahoo.com, despre cum au grija barbatii de copii.
Sper sa va placa!!!!!!Daca da, mai am cateva,spuneti-mi si va trimit ca cea mai mare placere.
Atentie....este cu sonor!!!!!!

IRINA
+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sovi, pliul nucal ti-l masoara el, mai ales ca e ditamai Herghelegiu, nu are cum sa uite! Da' tu poti sa ii spui sa il masoare . Du-te la el cu toata increderea, e unul dintre cei mai buni ecografisti, esti norocoasa ca te poti duce la el atat de devreme. Ma bucur mult ca ti-a priit iesirea. Vezi ca toate problemele au o rezolvare pana la urma?

Pup toate randunicile, citesc si restul paginilor si revin!

Olga 17+ cu Ioana

Mergi la inceput

Sovietica traseul a fost prin padure, adica am urcat nu a fost drum drept, dar nu te alearga nimeni, si nici nu a fost lung, cam 2 ore lalaite, cu pauze.Am fost la Moeciu de sus si traseul este spre satul Fundata(un localnic sigur iti arat pe und esa o iei), si de acolo un localnic ne-a spus cum ajungem pe platoul ala de unde se vad Bucegii.Se vedea supe, si incepusera sa se coloreze si copacii in culorile toamnei.Asta nu a fost marcat, dar cand ne-am intors ne-am dus sa cumparam iaurt de la un bar(exact cum auzi)si acolo ne-a zis de alt traseu pe care o sa-l facem altadata, care era si marcat de acolo de jos.
Iar gratarul l-am facut la intoarcere in curtea unde am fost cazati.

Hai ca m-am intins............

IRINA
+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

mami da-mi adresa ta de mail (eventual pe PM) sa stiu unde trimit lista.

Clabuc cum sa-mi para rau? Sper ca o data si o data vom avea si noi casa pe pamant, cu curte, si o sa pot sa-mi iau rotweiler. Apartamentul e cam mic, si ne chinuim si noi, chinuim si bietul animal.

Bitza la ce ora te duci miine la eco?

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput