Mamici de Martie-Aprilie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
clauclau spune:
Pucca, felicitari pentru bebe nazdravan! Lasa ca pana la urma le aflam noi si sexul ! Cat or sa se mai ascunda?
Mami Papatot, stai linistita, ce atatea ganduri negre? Ce daca nu sunt gata toate analizele cand mergi la doctor, o sa duci ulterior restul! Nu-i chiar asa grav!
Sovi, iti intorc si eu pupicul .
Bitza, succes maine la eco! Pun majoretele la treaba
CLAU 18+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
Olgutzika spune:
Laly, iti raspund eu pana intra Elara. Ea a fost la eco la Iosup la Clinica Fortis, nu la CMU. Eu am fost la el la Polisano, unde a costat 225 RON cu tot cu inregistrarea pe DVD, DVD pe care mi l-a dat el, nu m-am dus eu cu nimic.
Daca te mai pot ajuta cu ceva, cu cea mai mare placere!
Olga 17+ cu Ioana
Kya spune:
quote:
Originally posted by bitza037
Kya maine ma duc la eco la 17.20
IRINA
+12
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
Eu la 16:45, scap de emotii un pic mai devreme.
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Kya, si pentru tine majorete . sa vii cu vesti bune!
CLAU 18+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
mami_papatot spune:
Kyutzule, vezi ca ti-am dat un pm ... am fost pe jos sa cumpar una alta si era o mamica cu 2 copii atere frumosi (stiu ca asa sunt toti copiii, dar ei aratau ca 2 ingerasi, cu un paruttz mare si ondult si blond si cu ochisori albastri ) ... un baietel de 4 ani si o fetita de 3, si se tineau de manuta si megeau asa frumos ... si am surprins un moment tare frumos cand mamica a spus catre ei ... puii mei dragi ... m-am topit toata ...
gata, acum chiar fug ca la 7 vine florinul si casa arata ca dupa bombardament ! mobilizeishan!
mami_papatot 12+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Olgutzika spune:
Kya, Irina, bafta multa multa maine la eco! Facem galerie, sa stiti!
Ce-o fi cu Simo? Si cu Roxana?
Olga 17+ cu Ioana
Kya spune:
mami am primit PM - miine dimineata te rezolv.
Multumim de galerie randunici dragi!
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Elara, daca vrei sa faci petrecerea de botez noaptea , asa cum fac unii, poate fi o problema restaurantul, intr-adevar. Iar daca faci de zi, ai grija ca sunt restaurante unde se incepe amenajarea salii inca de dimineata, asa ca poate fi si asta un impediment. Exista varianta foarte sigura a zilei de duminica, unde poti gasi liber cu usurinta...
Olga 17+ cu Ioana