Mamici de Martie-Aprilie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Clabuc spune:
Randunicile mele dragi, va pup mult pe toate.
Kitzi, La multi ani! sa fii sanatoasa si fericita si o mamica desavarsita.
Elara, frumoasa scrisorica, mare dreptate are autorul; cred ca nu regasim cu totii in ea si chiar daca, asa cum spunea si Simo, atunci cand eram mici ne doream sa fim mari si importanti, cea mai frumoasa, pura si 'zglobie' perioada a vietii noastre ramane COPILARIA. Chiar daca nu putem da timpul inapoi, macar din cand in cand sa incercam sa privim lumea prin ochii unui copil, a copilului care am fost candva. Atunci, toate problemele noastre cotidiene, nu vor mai parea atat de grave. Te intrebasem de programarea ta la Iosup, parac pe 15 oct ca, ma gandeam ca daca tu ai fost de curand, daca mai mergi la cea de pe 15 sau o lasi altcuiva, Eu am pe 17 programarea si cum vineri la controlul de la doctorul meu nu a putut sa-mi spuna ce e, astept cu nerabdare vizita la Iosup. Deci, sa sintetizez: daca nu mai vrei sa mergi la programarea ta la Iosup, ma lasi pe mine sau vrei s-o lasi altcuiva (ti-am zis, numai in cazul in care nu mai intentionezi sa mergi la acea data). Scuza-ma te rog ca am indraznit sa te intreb, dar m-am gandit ca poate nu te superi ........... Si vreau sa te mai intreb ceva: ai fost la Centrul Medical Unirea? Cat a costat? Ai adus tu un DVD ceva pe care sa inregistreze sau ti-au dat ei? Te rog eu mult, mai da-mi ceva amanunte despre cum decurge vizita la Iosup. Iti multumesc mult!
Si eu am fost la mare in week-end, la Constanta cu sotul si cu cainele nostru (Billy, un rottweiler dulce foc). A fost prima data pentru el cand l-am luat la mare si nu mai vroia sa iasa din apa. Sovi, si noi am avut o vreme superba, numai soare sambata si cativa nori duminica. A fost intr-adevar de vis.
La ecograf, nu s-a vazut atat de clar bebe ca datile trecute, stiti voi de ce oare? Pentru ca o fi mai mare? Daca aveti idee, spuneti-mi si mie va rog.
Va pup si incerc sa va mai scriu mai incolo!
Laly 15+
http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_papatot/mami_papatot.jpg)
mami_papatot spune:
RANDUNICILOR, CRED CA ESTE AL TREILEA MESAJ PE CARE INCERC SA VI-L TRIMIT PE ZIUA DE ASTAZI... sper sa reusesc in cele din urma ... am avut un week-end foarte obositor si plin, dar cu rezultate foartee frumoase, ceea ce imi mai ia o piatra de pe inima ... ei eu si bebele suntem bine fizic, desi eu psihic m-am cam prabusit astzai ... la mine e o dezordine de nedescris, parca mereu fac si mereu nu se vede ... mi-am propsu sa merg astazi sa-mi fac analizele si nu am gasit lista cu analizele recomandate de doctores ... cand mi-am dat seama ca s-ar putea sa fie in torpedoul de la masina, n-am mai gasit cheile (o pereche le-a luat sotul sa mute masina ca era parcata aiurea si alta am uitat-o eu in masina)... am tot avut sentimentul ca ceva ma trage inapoi, parca cineva sau ceva ar fi vrut sa nu plec astazi la drum ... si acum ma gandesc la toate prostiile ... am tras o tura de plans ca nu sunt o mamica buna , ca nu mi-am facut analizele (am unele facute in aprilie si sunt ok , dar vreau sa le repet) ...
tati e si el f ocupat la sivici si nu a avut timp sa stea cu mine de vorba, si ma simt i-nu-ti-la pe ziua de azi... offfffffffffffffff!
plus ca pe 10 oct merg iar la control si tare ma tem ca nu voi avea analizele gata ....
pupici tuturor randunicilor, felicitari maicutelor care au aflat ce va fi bebelusul lor i mult succes celor care vor merge zilele acestea la control ( in special pentru kya care maine merge la control )
pusici tuturor, ma duc sa fac ceva de mancarica , cred ca niste supitza de chimen si ficatei cu piure ... aporposmai fetelor, as manca niste fructe de mare bune-bune .. si am congelatorul plin...
mami_papatot 11+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_papatot/mami_papatot.jpg)
mami_papatot spune:
haideti ca am vbit si cu tati intre timp ... vai de el saracutul, e si el obosit ... dar m-a liistit cel putin ...
mi-am schmbat si semnatura , ca deh, suntem si noi maricei de acum ... azi noapte am visat o gramada de botosei, belo, roz, albi, galbeni, si erau atat de mititei ... nu de copii, ci niste miniaturi, dantelate si delicate , in stil englezesc ... si o pereche de botosei delicati, auriu cu rosu, si cand i-am visat, m-am gandit, pe astia nu-i arat lui tati, ii pun in bradutul de Craciun ..
apoi, e pentru prima oara de cand sunt graviduta, cand am visat ca eram insarcinata ... si nesuferitul meu de vis ca sunt pe o plaja si vin din larg niste valuri uriase care se tot maresc si inunda plaja, doar ca de data aceasta nu mai simteam ca ma sufoc ... este un vis mai vechi pe care l-am avut acum cativa ani in fiecare noapte (era cat pe ce sa ma inec, pe faleza la constanta, cand m-au bagat vreo 3 valuri consecutiv la rand la fund de am vazut moartea cu ochii)...sper sa nu inceapa iar ...
scuzati limbajul, sunt destul de incoerenta si parca nu-mi gasesc vorbele ....
mami_papatot 12+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
gbutucica spune:
Mami_ papatot fiecare dintre noi are zile bune si zile mai putin bune, azi pt tine este o zi mai proasta, si fiindca esti mai sensibila(din cauza sarcinii) te-ai gandit ca sa mai plingi un pic??daca nu sunt gata analizele nu insemna ca nu esti o mamica buna, de ce faci o tragedie cind tu te simti fizic ok?Cat despre lista cu analizele data de doctores ai doua posibilitati : 1. sa suni doctorul si sa-l mai intrebi o data, sau poate te putem ajuta noi sa reconstituiesti acea lista.....Masina oricum nu va trebuie ca este aglomeratie si mai bine se circula cu RATA.
sper din suflet sa privesti partea plina a paharului.
Giani 18+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Pucca sa stii ca te asteptam cu sufletul la gura! Hai cu vestile bune!!!!
Giani sunt anumite emoticonuri care nu apar decat cand esti logata. Atunci ai la lista de smilies, un link "show entire list"
mami_papatot inainte sa te iau la bataie pentru gandurile alea negre care iti tot dau tarcoale, ridica-te si revino-ti fata draga!!! Ce e aia ca nu esti o mama buna?!?
Daca ai pierdut lista de analize, ti- dau eu pe a mea.
Cat despre durata, nu stiu ce sa-ti spun. Cel mai mult dureaza PAP-ul si culturile din col. Eu le-am facut de o gramada de timp, si ultima a fost gata de abia vineri (in conditiile in care eu marti ma duc la doctor) - deci foarte strans.
Eu te-as sfatui sa le faci pe toate, pentru ca sunt importante valorile pe care le ai acum in sarcina, nu cand nu erai gravida.
Dar nu o sa fie nici o tragedie daca te duci cu lista imcompleta de razultate. O sa i le dai mai incolo cand vor fi gata. Si punct! Sa nu te mai aud cu "mama rea".
Iar visele sunt doar vise, da-le incolo. Semnifica doar grijile noastre interne si dorinta sa nu se intample nimic rau cu copilul!
Asa ca "papa tot" si fii cuminte. uite aici multi
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
pucca spune:
M-am intors randunici, multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine.
Bebe este foarte bine , perfect dezvoltat pentru 13 saptamani si 4 zile. Pliul nucal este 1.3, deci mai mult decat perfect. In ce priveste putzulica, ei bine n-a vrut sa ne-o arate. Cred ca e pudic
. Doctoritza s-a tot chinuit sa o vada, dar tot ce a putut exclama printre zambete, la cat se misca
, "copilul asta nu are stare deloc!" . Asa ca mai tre' sa asteptam pana sa coloram caruciorul. Dar nu-i nimic eu sunt in culmea fericirii
sa stiu ca el este foarte bine. Mi-au disparut toate gandurile negre care fara sa vreau imi treceau prin minte, acu m-am calmat.
+13
adela achim spune:
Buna rindunici,sint si eu pe aici cu voi...
Azi am simtit si eu toanele de graviduta,parca imi vine tot sa pling si cred ca de la durerea de gat care azi a fost cumplita....va dati seama doar de la o durere de gat?M-am bombardat cu lamiie cu miere,propolis dar parca degeaba sper s-o dovedesc eu in final...
Cory nu vreau sa stiu ce e in sufletelul tau,dar nu-ti pierde speranta si inrederea in Dumnezeu,acum El e Singurul care te va ajuta,si va fi bine,ai incredere....
Fug sa fac ceva de mincare,parca nici nu mai pot minca,dar nu ma las...
Va pe toate,si intru mai tarziu...
ADELA 16+
bitza037 spune:
Buna sa va fie ziua dragi randunici, ca pe mine m-ati obosit de cand citesc la doua capitole.Mai vorbaretelor,
pai v-am lasat joi seara la jumatatea unui capitol si voi ati mai scris inca doua?????Ufffffffff, bine ca am terminat de citit, si sunt la curent cu noutatile.
ca sa nu va inchipuiti ca este repros.
Asa.......
Naty si eu itit urez CASA DE PIATRA, si sa ai parte de ce-i mai frumos in drumul la care ai pronit, alaturi si de puiutul vostru!!!!!!!
Delphin felicitari pentru .Iar despre chirie, trebuei cautat indelung (sau sa ai noroc) ca sa gasesti mai ieftin, ca atat de ridicare sunt preturile, cum ai spus tu.Daca aud cu cea mai amre palcere, te anunt.
Numeioana te felicit pentru posibil. Sanatos sa fie, ca pe urma nu-l mai dai pe zece fete, cand l-oi vedea!!!!!!
Sovietica la Moeciu, sa stii ca eu am urcat pe munte.A fost putin mai greu ca nu aveam antrenament, dar cand am ajuns pe un platou, ne-am intins la soare si am stat si a fost asa de bine!!!!!!iar seara am facut peste la gratar,si cartofi copti cu sos de usturoi cu iaurt si cu porumb copt Sa nu am certati daca v-am facut pofta!!!!Du-te ca o sa gasesti tu ce sa faci!!!!!
Niko1886 si Rozina ....bine ati venit la Odiseea randunicilor!!!!!!
Bubu: La multi ani pentru sotul tau!!!!!
Cory iti tin pumnii si roaga-te mult la Doamne,Doamne...el face minuni!!!!!
Pucca bine ai revenit!!!!!
Simonette si Ela va pup duuuuuuuuuuuuulce.....uite asa:
Iar pe restul randunicilor asa:
Uffffffff, am transpirat de cand scriu......gata am terminat,pentru inceput.
IRINA +12
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Am uitat:
Clabuc m-ai topit cu rotweiller-ul. Sunt cainii mei adorati!!! Daca voi avea vreodata caine, sigur va fi rotweiller!!! I-am gasit si nume (asa in avans)
mami_papatot serios, daca vrei lista de analize a lui Parvu, ti-o trimit miine dimineata scanata pe mail (ca o am acasa)
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
Buna, fetelor! Eu am avut azi o zi grea, ma simt f obosita, asa ca ma duc sa trag un pui de somnic.
Cory, vreau sa stii ca sunt alaturi de tine si ma rog la Doamne Doamne sa iti dea un bebe sanatos!
Pupici tuturor!
Ioana 19+
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.