Mamici de Martie-Aprilie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Diana, se pare ca amandoua am patit la fel...La 18 saptamani dr. nu a putut sa vada sexul . Si noi eram tare curiosi dar bebe nu a vrut si pace! Si eu am morfologia tot pe 23 oct, cred ca atunci o sa aflam si noi in cele din urma, nu?

Simo, bine ca ai aparut, mi-era dor de tine! Ai mai facut ceva prin casa de ai lipsit pana acum? Ce ma bucur ca si tu ai burtica mare, ma gandeam ca sunt eu mai ciudata! Mi-ai dat o veste buna si da, de mancat si eu mananc mult, dar nu conteaza, bebeii sa fie sanatosi, nu? O sa slabim noi dupa nastere ca or sa ne alerge de numa'!

Cory, ai un suflet mare!

CLAU 18+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Gbutucica, nu este nici o rusine ca intrebi, nu ai spus nimic ciudta sau vulgar.Este absolut normal si bine ca ai intrebat.
Eu zic sa intrebi la clinica sau la dr.
Eu asa am facut, pentru ca la clinica unde fac eu eco, iti da CD-ul de la ei si costa cu tot cu inregistrare 250.000 lei.(fara eco)
Iar alte fete vad ca le-au pus sa vina cu Cd-ul de acasa.
Cel mai bine este sa intrebi sa nu te duci cu CD-ul degeaba sau sa nu pleci fara cd inregistrat.Si sa nu uiti sa intrebi ce fel de cd, daca te pune sa vii cu el de acasa.Pupici

Bubu, revista se numeste:Ce se intampla doctore si are un CD.

IRINA
+12

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Oana, revista este "Ce se intampla, doctore?", e cu Romanita Ciolcan pe coperta...

Hai ca raspunsese si Irina.

Olga 17+ cu Ioana

Mergi la inceput

Bubu, pai se poate? Sa nu vada fata pozele!!!! Uite pun link-ul special pentru tine la semnatura

Pozele noi sunt cele de la burtica la 18 saptamani.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Fetelor, mie nu-mi da pace o intrebare: de ce, cand am fost vineri la control nu l-am putu vedea foarte clar pe bebe, asa cum l-am vazut la 10. respectiv 12 saptamani? Ne-a aratat doctorul chiar si laba piciorului, dar nu l-am vazut in intregime, ca pe un intreg, ni-l arata pe toate partile, dar nu era foaret clar. Nu stiu daca ma intelegeti, dar va rog sa-mi spuneti si mie daca o fi fost normal sau nu. Credeam ca, cu cat creste, o sa se vada din ce in ce mai clar, in intregime si sa prinda forma unui bebe. Astept cu nerabdare parerile voastre.
Giani, nu ai de ec sa te simti aiurea ca intrebi toate chestiile astea, pentru ca nu esti singura; nici eu nu prea stiu cum se procedeaza, tocmai din cauza asta am sunat direct la CMU (Centrul Medical Unirea) ca sa intreb exact ce am nevoie pentru consultatie si cat ma costa.

Am fugit, ca mi-a venit o intalnire la servici.

Laly 15+

http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Irina ,Laly multam' asa voi face am sa intreb pe dr.
Laly tare as vrea sa stiu sa-ti raspund la intrebare ca sa te linistesti, dar am intrebat si iou pe lumile din jur si normal ar fi sa se vada din ce in ce mai clar , dar poate nu era unghiul de vizualizare bun, sau batea soarele si atunci imaginea nu era foarte clara.

Giani 18+

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele.......Clau, ce burticaaaaaaaaaaaaaa frumoasa ai!!!!!!!!!!
Dar si mamica este super model

Fetelor se apropie ora si trebuie sa plec la dr.
Am niste emotii, sper sa-mi zica ca este bebe ok.Ca m-am trezit cu un nod in gat,si la mine nu-i de bine cand am senzartia asta.Mai bine sa fie altceva in neregula decat cu bebe.

Sa-mi tinetri pumnii, ca am emotii, chair daca nu citesc stiu ca va ganditi la mine!!!!!
IRINA
+12

Mergi la inceput

Bitza, m-ai facut sa rosesc draga mea! Nici chiar asa model nu sunt, esti tu o draguta! .
In privinta starii pe care o ai acum inainte de doctor, sa sti ca e normal, toate ne simtim asa inainte de intalnirea cu bebe. E firesc sa fi agitata caci nu mai ai rabdare sa vezi ca totul este bine cu bebe. Stai linistita, relaxeaza-te ca acus' vii cu super vesti la noi!

Acum daca stau sa ma gandesc , oare din cauza asta sa nu fi putut dr sa vada sexul la bebe, ca eram eu prea agitata si l-am facut si pe bebe la fel, ca n-a stat o secunda locului cat a tinut ecografia????!!!!! Ar mai fi o chestie!

Mult succes la doctor!

CLAU 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, in legatura cu raspunsul dr. Albu... El a zis asa (desi mi s-a parut un fel de solidaritate cu dr care nu a vazut malformatia): ca sa poata fi facuta morfologia asa cum trebuie si sa se depisteze orice malformatie bebe trebuie sa fie vazut la eco din fata. Daca bebe nu a fost prins cu fata atunci si inimioara si toate celelalte organe sunt in umbra si nu se vad asa de bine, astfel incat doctorul poate sa greseasca.

Era prezent si dr. Toma la emisiune, neonatolog la Giulesti, si mi s-a parut ca amandoi au fost f expeditivi cu kay. Raspunsul a fost f scurt si apoi s-a trecut la alta intrebare.

Fetelor, mamicile de ian-febr. au inceput deja sa cumpere carucioare. Eu am gasit unul fain de tot, am scris un mail firmei si am cerut detalii... Imi place foarte mult, dar nu pot sa bag mana in foc ca nu ma voi razgandi. Arata f bine si seamana cu Quinny, dar este mai ieftin... Mie imi plac mult carucioarele Neonato, dar mi se par f scumpe cu tot cu landou si scaunel auto (1500 RON!!!)...asa ca m-am gandit ca acesta ar fi f fain... http://wampol.ro/triton.htm Au si pe portocaliu si verde. Imi place ca sunt o singura culoare si sunt culori vii, foarte frumoase!

Ioana
19+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Clau, nu mai fii modesta, ca eu tot pe a mea o tin.Esti super faina si gata!!!!!!!

Iar in privinta starii, sa stii ca ai dreptate, de aia bebei astia nu vor sa stea la poze ca saracii ii stresam.

O sa-mi fac timp si am sa pun si eu cateva poze cu mine, sa ma cunoasteti, dar nu am sa le tin mult, ca mai intra colege de ale mele pe forum si nu vreau sa stie deocamdata.

IRINA
+12

Mergi la inceput