Mamici de Martie-Aprilie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
diana_g spune:
m-am intors.fac o pauza si continui dupa.
RIRIAN,CORY-fiti optimiste,noi suntem alaturi de voi si va tinem pumnii.sa de-a Domnul sa fie totul bine.
CLAU-ce burtica frumoasa si mare.felicitari
BITZA-bafta la ecografie.sa vii numai cu vesti bune
CLABUC-ce sa-ti zic despre ecograf.si eu am patit ieri cam la fel.luna trecuta am vazut bebele mai bine,dar ieri mi s-a parut ca nu vad nimc,doar ca zicea doctorita cate ceva.eu cred ca era si grabita ca era multa lume.ce sa zic?sa speram ca data viitoare va fii mai bine
diana_g 18+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
simonette spune:
Clau, n-am fost plecata nicaieri...am avut program de motzaiala si de somn ca mi-am facut curat dedimineatza in casutza si apoi am avut liber! Stau mult in pat la panda caci "coitze" al meu nu vrea sa miste mai des si mor de griji
Laly, stai linistita...bb nu se mai vede tot caci e mare si sta inghesuit! Pe masura ce creste tot mai inghesuit va sta si de aia nu l-ai vazut pe de-a intregul! Asa cum pove tu l-am vazut si eu ultima data! fata si nu fi ingrijorata!
Simo,mami de Luca si
19+ cu
PozeLuca
BB2
clauclau spune:
Numeioana, imi place foarte mult acest carucior. Eu nu m-am hotarat inca, dar acestea sunt super faine.
In privinta doctorilor, eram sigura ca asa procedeaza, se solidarizeaza intre ei orice-ar fi!
Bitza, abia astept sa te cunosc . Nici eu nu tin pozele mult, caci nu se stie cine da peste ele...maine le sterg si eu!
Clabuc, imi pare rau ca nu stiu deloc cum sa-ti raspund la intrebare, era mai bine sa-l intrebi chiar atunci pe doctor sau eventual daca esti nelinistita poti sa dai un telefon sa intrebi sa te lamuresti...
CLAU 18+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
simonette spune:
Ioana, f. fain carutzul! Mie imi place tare mult dar ma intereseaza cat costa! Pai ma surprinde ca l-ai ales ca nu are rotzile duble...Nu ziceai yu ca vrei cu rotzi duble??? Vezi ca stiu tot Poate ne spui cat costa...please! Chiar super!
Simo,mami de Luca si
19+ cu
PozeLuca
BB2
bitza037 spune:
Gata, am plecat,cand ajung acasa,intru sa va dau de veste.
Ma sa-mi faca eco abdominala sa nu mai fac streptease (nu cred ca am scris corect) prin cabinet.Vine si tati cu noi!!!!!!!!!
IRINA +12
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
clauclau spune:
Simo, stai linistita ca vin cu . Lasa bebele in pace nu-l mai stresa ca o sa miste el destul de o sa-i zici apoi sa mai si doarma !
CLAU 18+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
numeioana spune:
Simo, esti de belea!! Am zis roti duble daca sunt roti mici, daca sunt asa mari nu au cum sa fie duble. Pupici! Carutul costa 930RON cu scaunel auto si landou.
Clau, ti-am vazut pozele! Ffff sexxxy!!! Ai o burtica f frumoasa cu alunite
Ioana 19+
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Uite, ca tot ziceam ca-mi plac carucioarele Neonato, asa trebuie sa fie rotile duble. http://www.neonato.it/schedaprodotto.asp?id_catEcomm=1&id_prodotto=187 Dar uite si tu ce pret are asta! Costa 1700 RON la noi!
Ioana 19+
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
simonette spune:
Clau, as sta eu linistita dar cred ca nu exagerez! L-am simtit prima data la 16 saptamani si cred ca in 3 saptamani ar fi trebuit sa se faca simtit mult mai des si mai tare insa el...putoarea nu vrea! De aia sunt stresata! Poti sa ma si ca tot nu ma calmez...nah!
Ioana, m-am lamurit! Unde zici ca se gaseste acel carutz? Imi place mai mult decat neonato!
Simo,mami de Luca si
19+ cu
PozeLuca
BB2
numeioana spune:
Pai firma care il importa e din Targu Mures. E o mamica, RACA, la ian-feb care a comandat un alt model de la ei si e f multumita. Mi-au scris ca il livreaza prin curierat rapid si costa in jur de 25 RON.
Sunt f frumoase si pe portocaliu si verde... mi-au trimis poze... Daca e baietel cred c-o sa optez pt portocaliu... ma mai gandesc...
Mai Simo, la mine bebe a miscat la 15 sapt. Acum misca zilnic f mult, dar sunt si ore in sir cand nu-l simt. Nu te mai speria degeaba!
Ioana 19+
David