Mamici de Martie-Aprilie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri!!!
Am uitat, scuze, sa va spun ca si eu am facut o eco la 4 saptamani si catve azile si la 7 saptamani, amndoua intravaginale.Si vroiam sa stiu daca am retinut bine ca dupa 12 sap. se face abdominala. Dar am vazut ca nu este regula.

Serry, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Sa te duci sa faci si un control la san, sa stii daca nu ai patit ceva.Bine ca la burtica nu te-ai lovit.

Clabuc, da exact asa sunt DVD-urile cu + si cu -.Chiar sa tii cont daca ti-a zis sa vii cu unul dintre ele, ca altfel nu iti inregistreaza.Nu stiu sa-ti zic care este diferenta.

Pupici la toate

Ririan, nu fii trista!!! ca asa cum au zis si fetele nu este un diagnostic final, si din cate am citit eu pe forum DT si TT ies mereu aiurea.De ce s-or mai face nu stiu(sper ca nu am zis o prostie).

Ioana si eu vreau sa stiu daca ai raspunsul dr. de pe Romantica.Am citit tot subiectul despre spitalul Elias si m-am ingrozit.Oare ce sa fac???Sa ma apuc sa caut alt medic si spital ????O fac fara sa clintesc pentru puiul meu, dar cine imi da garantia ca nu nimeresc aiurea????

IRINA
+12

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ririan, imi pare rau ca esti tristuta, stai alaturi de noi, nu este in nici-un caz un verdict final, sunt atatea de facut...Suntem alaturi de tine, tu incearca sa fi optimista, desi stiu ca e greu. Suntem facute sa ne panicam foarte usor...

Nicoleta, deci ti-a placut burtica? Multam fain!

Giani, ma bucur ca te simti mai bine! Stiu ce rau e sa fi racita , mai ales in sarcina, am patit-o si eu saptamana trecuta! Multa sanatate!

CLAU 18+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Draga mea Ririan,

poate ca durerea ta o inteleg cel mai bine eu, care sunt intr-o situatie asemanatoare cu a ta. Si mie mi-a spus doctorul, dupa echografie ca pliul nucal marit al bebelusului meu indica o anomalie si ca suspecteaza bebelushul de sindrom Down. Asa ca mi-a recomandat sa fac TT la DOUA CABINETE DIFERITE in saptamana 15 si amniocenteza, dupa caz (daca ies prost rezultatele la TT) in saptamana 19.

Sfatul meu e urmatorul: repeta TT la un alt laborator de analize (daca se poate alege cel mai bun laborator din Bucuresti)! Repeta analiza!!!

Singura analiza care ofera certitudini ramane AMNIOCENTEZA!

Pe mine m-a sfatuit Gudinde sa ma programez la doctorul Adrian Pop, de la clinica Diagnosis, care face echografii 4D. Cica acest aparat este atat de performant incat reuseste sa scaneze perfect orice asimetrie a bebelusului...si in sindromul Down, asimetriile sunt relativ usor de observat. Te rog, ia legatura pe PM cu Gudinde, cauta-i mesajele la Randunici, ca sa-ti dea datele de contact ale doctorului Pop (care ar fi cel mai bun echografist din Bucuresti)!!!

Inainte de orice altceva, fa toate investigatiile de mai sus, Ririan!!!
Si roaga-te la Dumnezeu sau Allah, sa-ti salveze puiul din burtica, atat de pretios!!!

Sunt alaturi de tine si de spaima ta!!! Incearca sa crezi intr-o minune!!! Nu te lasa devastata de rezultat!!! Au fost cazuri nenumarate cand rezultatul de la TT, a fost infirmat de restul investigatiilor si bebelusii au fost absolut normali...Rezultatul de la TT exprima O PROBABILITATE, nu o certitudine!!! Ca exista suspiciune, nu ca bebe e bolnav!!!

Spera intr-o minune!!! Si eu sper, si pentru tine, si pentru mine!!!

Te imbratisez frateste si iti tin pumnii!!!

Celorlalte Randunici, salutari si urari de bine si sanatate!!!
Mi-am mobilizat energiile sa-i scriu lui Ririan niste randuri, pentru ca ne uneste spaima si frica!!!
Nu am putere de mai mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ririan, scuza-ma, ce varsta ai? Eu nu m-as lua dupa statistici, sincer, am o prietena care a nascut o fetita super ok, dupa ce i se spusese de X riscuri in urma unor astfel de testari... prietena avea 28 de ani, a doua sarcina, diabet insulino-dependent... si fetita e ok sanatoasa tun.
Mai intreaba inainte sa iei decizii, mi se pare ciudat sa se faca astfel de teste (DT, TT, mai ales ca al doilea este in 70% din cazuri nerealist... tot dupa statistici, dupa cate am auzit...), atat de appoximative!!
Sanatate si sa ne tii la curent.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

Multumesc fetelor pt. sprijin si mai ales tie cory ,care desi esti intr-o situatie asemanatoare ma incuraezi pe mine;eu am fost chemata si maine pt. o a doua interpretare dupa aceea sa vedem ce hotaraste profesorul,cred ca nu mai are rost sa repet testul pt. caar dura inca o sapt. pana vine rezultatul si daca doamne fereste este asemanator tot la amnio ajung.Am uitat sa specific ca sunt din cluj,deci nu stiu daca ajung la bucuresti.Nicoleta, eu am aproape 36 de ani si 3 fetite sanatoase,ultima nascuta relativ recent ,acum 3 ani.

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

buna,randunicilor!multumesc pentru galerie
sa va spun acum ce a zis doctorita:bebele e bine,se relaxa,statea cu picioarele incrucisate si cu o manuta sub capusor,fapt pentru care nu i-a putut determina sexule tare smeche,la 3 luni jumate statea tot cu fata si de atunci cand simte ecograful se intoarce sau ia o pozitie de nici nu-l poate fotografia bineasa ca mai asteptam pana pe 23 cand am morfologica ca alegem caruciorul,desi eu simt ca e totusi baietel..sotul meu a iesit nervos din cabinet ca nu e capabila doctorita sa-i zica ce e la 18 saptamani,dar eu sunt multumita ca e bine.asta e cel mai important,nu?
despre mine ce sa va zic,rezultatele analizelor sunt bune,glicemia a revenit la normal dar tre sa stau atente la dulciuri;insa am fierul scazut,de aceea mi-a dat niste pastile si mi-a recomandat sa mananc carene rosie(de vita in special-si mie nu-mi place.am luat si in greutate cam mult,2kg jumate intr-o luna,dar vand in vedere ca in primele 3 luni nu am pus aproape deloc, s-a compensat si e destul de bine,dar tre sa stau atenta de acum inainte daca nu devin.
acum va las ma duc sa fac curatenie ca mi-e casa intoarsa pe dos.vb mai tarziu.
pupici

diana_g 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Cory si Ririan va rog din suflet sa va intariti , eu am sa ma rog pentru ca rezultatele finale sa fie din cele mai bune.Am vrut sa va scriu la amandoua, deoarece sunteti in aceeasi situatie si am vrut sa va arat ca sunt si suntem alaturi de voi.
CorY atat de tare am fost impresionata de mesajul de incurajare catre Ririan incat nu ma pot abtine din plins.Aveti amndoua un suflet extraordinar ,si eu cred in dumnezeu foarte tare si am sa ma rog pentru voi.

Am fost si eu intr+o situatie , care este pe departe la fel de grava, in care unele analizele nu au fost cele mai bune si am fost sfatuita sa le repet , rezultatul in final fiind cel dorit adica bun.

Cred ca va intleg ce e in sufletul vostru, dar trebuie sa existe o sansa pentru fiecare si dumnezeu e mare

pupici

Giani 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ririan, nu pot decat sa repet ce au spus fetele...rezultatul este unul statistic!!! Sunt alaturi de tine cu sufletul si ma rog sa fie bine
Serry cum Dumnezeu ai reusit sa cazi in asa hal? Offf, imi pare rau sa aud una ca asta insa bb este protejat acolo in burtik sa stii
Clau, esti f sexy si ai o burtik super-frumusik! Credeam ca numai a mea e asa mare ca pap io mult dar vad ca nu sunt singura! Sa fiti sanatosi...crek moare tati dupa voi!
Diana felicitari ptr bb jucaus si shmecheras care n-a vrut sa-i arate lui tati comoara
Sovi, eu la nicio echo abdominala nu am mers cu vezica plina si nu m-a intrebat nimeni si s-a vazut perfect! Bafta multa scumpa mea
Laly, cred ca nu mai ai rabdarik pana pe 17 sa vezi ce are bb ascuns intre piciorushe!
Cory...

Simo,mami de Luca si 19+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Fetitzelor zburaatoare va rog din suflet sa ma invatati si pe mine cate ceva, desi mi-e rusine .
sunt programata pe 23 oct la eco 3D/4D si as vrea si eu pe dvd, cum fac ....intreb doctorul care-mi face eco sau ma duc cu DVD-ul si il rog sa-mi dea pe dvd.Va intreb deoarece am vazut ca multe dintre voi sunteti familiarizate cu asta, ca eu sincer nu indraznesc , ca sa nu va deranjez si sa nu fiu ridicola.

eco o voi face la Sanador la un medic , care nu stiu cum il cheama ca am uitat fitzuica acasa.

va rog daca ma puteti ajuta

pupici la toate

Giani 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ririan, sunt si eu alaturi de tine, iar mesajul lui Cory a fost extraordinar! Multi pupici pt. amandoua, nu-mi pot imagina ce in sufletul vostru, insa trebuie sa fiti increzatoare!

Serry, imi pare rau ca ai cazut asa rau...ai mare grija de tine!

Clau, unde sunt pozele, ca le-am ratat si vreau sa vad si eu burtik frumoasa!

Ioana, cum ziceai ca se numeste revista cu dvd?

Eu azi sunt libera, am fost cu sotul pe la cumparaturi in mall, am papat o praji, am baut un milk shake de capsuni . Ma duc sa trag un pui de somn!

Va imbratisez pe toate!

Oana 10+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput