Durerea unei pierderi de sarcina ( 41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Am lipsit si eu 2 zile si s-au scris cam 20 de pagini pe care nu am apucat sa le citesc [:9]

Vad ca Dana a preluat treaba cu zilele de nastere. Am facut si eu listuta, daca vrei si te ajuta ti-o trimit. Uite ziua mea de nastere este 26.Decembrie.1982.

Michelle, imi pare rau pentru CM. Am parcurs paginile mai mult si mai mult ca sa aflu ce mai faci. imi pare rau!

Vad ca s-au mai alaturat si niste fete noi. Asta e... curaj pentru toata lumea !

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

salutareeee..fac prezenta..poftiti ca de nu iote'o
io's pe 27.09.1973..multumim dana de listuta da unde e ca io nu o vazui..dehhh daca's chioara

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Michelle ce faci iubita, cum te simti? Scrie-ti durerea aici poate o sa treci mai usor. Te rog eu frumos nu dispera, stiu ca e foarte greu, dar va fi bine si pentru tine intr-o zi.

Catty tu ce mai faci? N-am mai aflat nimic de tine. Sper din tot sufletul ca esti bine.

Danangie multumim frumos ca te ocupi atat de noi, de listuta. Vroiam sa-ti spun ca ai facut-o pe Flavia mai batrana cam cu 900 de ani. Tu ce mai faci?

A aflat cineva ceva de JOJO MIHA?

Va pup pe toate,

Cristina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Fetelor ce faceti?V-am laudat ca ati fost harnicute si acum nu prea va prezentati la prezenta Lianei.....
Va pup pe toate!!!!!!!!!!

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Fetelor, eu sunt pe aici, va citesc, dar nu am chef de nimci azi...se pare ca m-a lovit o raceala cam nasoala. Am febra, ma doare gatul si etc....
Probabil ca toata lumea este ca dupa week-end, trebuie sa se dezmorteasca!
Pupici.

Ninia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna fetelor! Iaca si eu, prezenta la apelul Lianei!
Acum am citit tot, ca ramasesem la pag 18 a capitolului trecut. Ieri am ajuns tarziu, am intrat putin sa vad ce-i cu Michellica, si tare m-am intristat!
Eu am avut ieri o zi din aceea in care intelegi de ce se intampla "drame" de genul "aruncat diverse obiecte in capul celor din jur"! Am fost la botezul nepotelului si mi-am luat portia de comentarii prostesti referitoare la copilul meu, inclusiv un bonus - indemnul: "pune mana si fa si tu unul, ia uite cumnata ta ce baiat are". Nu stiu de ce m-a afectat asa rau, credeam ca m-am imunizat, astfel de lucruri nici nu le aud de obicei, le ascult, dar nu le aud. Ma luase durerea de cap si de stomac de nervi. M-am linistit putin jucandu-ma cu cel mic si apoi am plecat, nu am mai stat la petrecere ca imi venea sa bazai si aveam nodu' de rigoare in gat. De bazait am bazait, da' acasa...apoi am hotarat ca e ultima data cand mai las pe cineva sa ma raneasca asa.
In urma jelaniei de azi-noapte, m-am trezit cu o bunatate de durere de cap, pe care inca o mai posed. Si uite asa a mai trecut un week-end "luminos" si plin de "voie-buna".
Dar, pe sistemul "ce nu te omoara te face mai puternic", azi mi-am revenit. Si vai de cei care au de gand sa ma calce pe coada de acum inainte!

P.S. Pepsi, draga mea, am vazut ca nu sunt singura care a avut parte de comentarii tampite zilele astea! Mey, da' cum adica sa nu te recunoasca si sa-i zica sotului daca si-a luat alta sotie?!Asta-i culmea!!Hmm, numai sa-mi zici daca te mai supara cineva!!

Va pup si va scriu io curand la fiecare!

P.S. (altul - v-am zis ca ma doare capul, tre' sa ma intelegeti): cine stie ceva de JOJO???

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Liana prezent, numa' ca sunt putin ocupata acum si nu am timp sa scriu mai mult, dar promit ca recuperez deseara .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna fetelor. Bun venit in noua saptamana.
La capitolul, comentarii-reactii tampite- daca nu rautacioase pot adauga si eu ceva cel putin la fel de "surprinzator" ca si la voi, Pepsi, Irene.
Aseara, cand ne pregateam de masa de ftor, avem musulmani in casa si este ramadan, vine val vartej o fatuca, trimisa de mama ei, marocanca "binevoitoare", cu o mancare care se face de obicei aici femeilor care au nascut. Familia lor a fost alaturi de noi tot timpul tragediei, dar se pare ca n-au inteles nimic din tot ce s-a intamplat. Eu eram dupa un scandal cu sotul din dotare, caruia i se pare ca exagerez cu reactiile mele depresive ("nu ai motive sa o iei razna", dar eu chiar ma abtin in fata lui si a copilului), asa ca am izbucnit in urlete, efectiv, iar printre apelative si nu mai stiu ce-o fi fost la gura mea, le-am explicat ca eu mi-am inmormantat copilul, nu am motiv de sarbatoare(noroc ca fatuca plecase deja, se grabea la masa). Ma rog, poate intentia a fost sa ma puna pe picioare, pt ca e o mancare energizanta, dar eu am perceput-o altfel, atunci, pe moment. Cred, sunt convinsa acum, dupa o noapte, ca am exagerat, dar ce sa fac?
Si pentru a demonstra ca-mi revin, azi am trecut la curatenie, usor, si nu mai stau sa-mi plang de mila.
Voiam sa va intreb ce urmeaza sa fac in continuare, dar cred ca e prea devreme. NU prea am idee de unde sa incep, probabil voi merge la control si-mi va spune dr ce trebuie sa fac. Probabil niste analize? As vrea, daca se poate, sa aflu motivele pentru care s-a ajuns aici. Poate nici nu voi afla vreodata, dar daca nu, mi-ar fi asa frica, nu stii de ce sa te feresi si e si mai cumplit.
Am scris roman, imi cer scuze.
Va pup pe toate, sa aveti o zi buna.

Carmen mami de Mihai 24.8.99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Am ajuns si eu acasa si am intrat sa va salut
Michelle, mii de imbratisari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Si m-am reapucat si de fumat.
Am zis ca nu ma mai apuc dupa sarcina si alaptat, dar daca n-a fost sa fie asa!!!!!!!!!. Iara gust de rahat in gura, miros de cadavru, mare prostie.

Carmen mami de Mihai 24.8.99

Mergi la inceput