Durerea unei pierderi de sarcina ( 41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Kossir asta cu fumatul nu e a buna.....mai bine te lasi....ai fumat si in timpul sarcinii?

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Nuuuuuuuuuuuuuu, in timpul sarcinii in nici un caz, nici prima oara, nici acum. Si-mi propusesem sa renunt definitiv, dupa alaptare sa nu mai incep iar. Doar ca acum n-am putut. Imi pare rau, sunt constienta de tot ce implica asta, dar asta e. Si fiul meu insista, dupa ce i-a trecut socul vestii, mi-a si pus in vedere sa nu incep iar sa fumez.

Carmen mami de Mihai 24.8.99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

F bine ca nu ai fumat dar eu zic sa incerci nici sa nu te apuci acum pt ca daca vei ramane din nou insarcinata vei avea nicotina in singe si deci oricum va ajunge la bebe chiar daca tu intrerupi fumatul imediat ce afli ca esti insarcinata.Stiu ca treci printr-un momemt f dificil dar tigarile nu te vor ajuta cu nimic....iar in privinta analizelor nu stiu ce sa-ti zic banuiesc ca erai cu analizele la zi deci nu vad ce ai mai putea sa faci...poate toxoplasmoza ca imi amintesc ca nu ai anticorpi.

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli2you spune:

Mai intâi de toate doresc un inceput de saptamana fara pierderi de sarcini si sa aveam numai vesti bune
Eu inca mai am uosare pierderi de singe c-am cite un tampon pe zi,o fi normal de joi?
In alta oridine de idei astept sa am primul ciclu si dupa aceai sa incep cu tratament natural(Branca ursului,Marar,Maca,Cretisoara si Naprasnic) deja le-am cumparat si sa fac cum se iau si in ce masura.
Legat de analize nu stiu care sau ce trebuie sa fac ,deci eu raman natural dar nu stiu care cauza acuma,a fost urmarita sarcina saptamanal si a fost bine in are saptamana pina in 8 cind a scazut HCG,o fi scazut din cauza emotie pe care am trait-o inainte cu o zi e adrevarat am plins o zi intreaga de fericire ca am vazut ca are activitate cardiaca.....
Ar putea fi si asta un motiv ca sa perzi o sarcina ,pe motiv ca fost de la emotia mare traita joi,de o fi crescuta proclamina si a scazut progesteronul nu stiu?????
Va rog spuneti-mi cu ce analize trebuie sa incep sa i-mi fac anticorpi cu ce pot incepe .....?hormonale cred ca astea se fac numai daca nu ai ovulatie si vrei sa afli daca ai ovulatie pe cind la mine nu e asta problema din motiv ce am ramas natural .....
O zi buna si cit mai multe bucuri la fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
Originally posted by cristy74

Michelle ce faci iubita, cum te simti? Scrie-ti durerea aici poate o sa treci mai usor. Te rog eu frumos nu dispera, stiu ca e foarte greu, dar va fi bine si pentru tine intr-o zi.

Catty tu ce mai faci? N-am mai aflat nimic de tine. Sper din tot sufletul ca esti bine.

Danangie multumim frumos ca te ocupi atat de noi, de listuta. Vroiam sa-ti spun ca ai facut-o pe Flavia mai batrana cam cu 900 de ani. Tu ce mai faci?

A aflat cineva ceva de JOJO MIHA?

Va pup pe toate,

Cristina

Poze

E o placere pentru mine sa am grija de acest subiect.In ce sens am facut-o mai batrana pe Flavia? Scuza-ma....am o durere de cap incredibila si nu reusesc sa-mi dau seama unde am gresit.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Danangie, ai trecut-o pe Flavia ca e nascuta in anul 1074. la asta s-a referit. pupi si multumim pentru tot.

Ninia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NINIA mi-am dat seama pe urma, de altfel si pe MIHA o facusem asa batrana . Eh...la graba se vede ca am apasat pe butonul gresit.

FLAVIA e purul adevar. Si cum mai spunea cineva aici, uneori persoanele sunt atat de invidioase ca arunca vorbe urate.

Va raspund la cele care m-ati intrebat de cistita, mi-a trecut. Am facut cateva zile spalaturi(externe) cu ceai de pojarnita si se vede ca a functionat. Multumesc de intrebare.
In schimb ma omoara durerile astea de cap. Nu mai inteleg....de obicei imi vin durerile astea inainte de menstruatie. M-am saturat si nu vreau sa mai iau paracetamol....
Ma duc sa ma culc...pe urma mai citesc din urma....

ALINA da, trimite-mi daca vrei lista.Pe PM.

LIANA se vorbeste despre lista cu datele de nastere. Alina s-a pus pe treaba sa stranga toate datele nasterii si pe urma sa le adaugam in dreptul fiecarei fete.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Michelle81, a intrebat si Flavia, dar nu se stie nimic de Jojo, daca apare ceva am sa scriu aici sa va anunt.

Vreau sa va multumesc ca m-ati trecut pe prima pagina cu puiul meu. Va doresc din toata inima ca toate sa fiti in prima parte a listei si sa va bucurati de vostri cat mai curand.

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

buna seara

OANA am inceput serviciul azi si l-am intrebat pe sefu'de operatia ta si a zis ca o luna este suficient sa astepti dupa operatie!si nu numai din cauza anestezicului ca ala se elimina aprox in 24-48 de ore dar dupa operatie va trebui sa ai un regim un pic mai usor si sa o iei treptat cu alimentatia si trebuie sa fie si gaurelele vindecate f bine! te si mai vb atunci despre asta!

va doresc o seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

prezent si eu la apelul lui liana!

dana, pai bine mai mama chiar atit de "tinara " m-ai facut, daca greseai si tu in minus 900 ani ma bucur ca ti-a trecut cistita, da cu durerile de cap nu e o tensiune mica cumva? la mine aia e cind doare rau....ma gindeam poate s=o treci si pe myry la gravidute(daca vrea si ea bineinteles)

kossir, pai ia vezi ca eu vin pina la tine si te croiesc putin pe spinare!ia lasa tu tigara aia, iti zice o fosta fumatoare de 2 pachete pe zi, care s-a lasat acum 10 ani.....ca ma amenintau ca ma opereaza la corzi vocale.....stii f bine ca fumatul pasiv ptr copilul tau este ff daunator, mai daunator decit daca ar fuma el!si mai vrei copilas asa ca.....de azi gata! cu gestul facut de prietenii vostrii, poate nu si-au dat seama ca mincarea aia se da si ca fac o boacana!cel mai bine sa-i intrebi. si sotul meu zicea ca exageram dupa ce am pierdut sarcina......da ce stiu ei!?care e urmatorul pas intrebi!? pai ce ti-a zis medicul, de regula se asteapta 1-3 luni si se trece din nou la treaba, dar inainte daca e necesar se fac analize...

michelle, cum esti? ti-am scris pe mesenger!

lia, sa-ti traiasca copilasul, te-am urmarit la odisee si pe tine!astept vesti daca ai despre jojo!

irene, asa draga, hai sa ne ajutam numa pe alta, eu am dreapta tare tapana, deci eu dau cu dreapta tu cu stinga, si-i nimicim pe adversari! nu mai inghiti tu magariile altora....ca nenea ala de m-a jignit pe mine n-a apucat sa-mi miroase pumnul ca ne grabeam de numa sa nu platim amenda de parcare....hai nu mai fii tu suparata, nepotelul tau e un dulce asta conteaza, iar tu esti MATUSICA!

catty, ma tot gindesc la tine, cum esti?

jojo, da semn de viata, ca punem politia pe cautare!!!

va pup pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput